Es arī neesmu vēl kopbildei īsti ticis klāt... Tomēr neapstrādātos oriģinālus var redzēt šeit: foto.inbox.lv... Izmatošanas gadījumā lūdzu atsauci uz ELTONS
Daži no manis jau ir saņēmuši Māra Kundziņa safotografētās bildes, ja ir vēl kāds, kas gribētu tās saņemt vēl pirms tās ir uzliktas uz FTP servera, dodiet ziņu! Nosūtīšu
ERA:Daži no manis jau ir saņēmuši Māra Kundziņa safotografētās bildes, ja ir vēl kāds, kas gribētu tās saņemt vēl pirms tās ir uzliktas uz FTP servera, dodiet ziņu! Nosūtīšu
Bet visas Kundziņa bildes kaut kur vienuviet nav redzamas?? Tu man tikai dažas atsūtiji.
Pelle - Kundziņš savas bildes un slaidšovu nodeva man personīgi, bet man nav iespējas tās visas kaut kur parādīt... Kad būs FTP serveris, tad uzlikšu tās tur un visi varēs apskatīt. Ja vēlies, varu pa Skype (ja vien Tu tādu lieto) nosūtīt slaidšovu (e-pasts neņems pretim, apjoms par lielu).
ERA:Pelle - Kundziņš savas bildes un slaidšovu nodeva man personīgi, bet man nav iespējas tās visas kaut kur parādīt... Kad būs FTP serveris, tad uzlikšu tās tur un visi varēs apskatīt. Ja vēlies, varu pa Skype (ja vien Tu tādu lieto) nosūtīt slaidšovu (e-pasts neņems pretim, apjoms par lielu).
Jā, jā, uzskaipo man arī pie reizes - gribu visu kopumā redzēt - esmu pasaka_pasacina iekš to skaip
ERA:Pelle - Kundziņš savas bildes un slaidšovu nodeva man personīgi, bet man nav iespējas tās visas kaut kur parādīt... Kad būs FTP serveris, tad uzlikšu tās tur un visi varēs apskatīt. Ja vēlies, varu pa Skype (ja vien Tu tādu lieto) nosūtīt slaidšovu (e-pasts neņems pretim, apjoms par lielu).
Iekopēju Safari pārlūkā adresi datne.fotoblog.lv..., man izmet logu, kur jāieraksta name un password, ko arī daru (kraslava09 un foto09), bet šitos neņem pretī, saka, ka nepareizi!
dindin:Iekopēju Safari pārlūkā adresi datne.fotoblog.lv..., man izmet logu, kur jāieraksta name un password, ko arī daru (kraslava09 un foto09), bet šitos neņem pretī, saka, ka nepareizi!
Uzinstalēju uz kompja vienu to FTP klientu, bet pirmajā brīdī ņifiga nesapratu :P Lai rādītu labu piemēru tiem dažiem, kas dikti nevarēja sagaidīt FTP un vēl arvien nav izlikuši savas bildes pārējiem Krāslavas plenēra dalībniekiem apskatei, pirms mirkļa ievietoju tur savas reportāžas bildes Savādāk tur tāds baiss tukšums...
ERA:Briedis - paldies par paldies Un kur Tavas bildes? Vai tiešām nevienu pašu kadru neizbildēji?
A man uz filmiņas, nav sanācis aizkāpt attīstīt... ..un nebūs arī tādu kadru ar ko padalīties, jo citus blogerus īpaši nebildēju (taupīju kadrus mākslai ;D )