jams gan ta pajancīgi strādā, Nikonam SU-800 saprotamāk sataisīc un advancētāks, tiesa arī jūtami dārgāks...
Es kops sakta gala izmantoju Radio palaidejus , sance bija samais tad kadreiz izmantoju ar Ds Mark bliezjot , bet vinam vaig tesjo redzamibu un spilgta saule meems. Bet par sjitik mazu cenu un tas iespejas ko sjis dod CISJI LAPS .
parastie radiolalaidēji nev ērti, ja jauda jāregulē... vēl švakāk ir tad, ja jauda ir jāregulē katrai blicei vai katram kanālam atsevišķi... tā teikt radiopalaidēju ērtums - nav vajadzīga tiešā redzamība, prāvais nostrādāšanas attālums, pofigs uz spilgtu sauli; neērtums - jaudu saregulēt - tāpat jācilpo līdz blicēm...
palaidniex:parastie radiolalaidēji nev ērti, ja jauda jāregulē... vēl švakāk ir tad, ja jauda ir jāregulē katrai blicei vai katram kanālam atsevišķi... tā teikt radiopalaidēju ērtums - nav vajadzīga tiešā redzamība, prāvais nostrādāšanas attālums, pofigs uz spilgtu sauli; neērtums - jaudu saregulēt - tāpat jācilpo līdz blicēm...
RadioPopper JrX "They are excellent remotes that offer significant range over 16 channels and have thus far been 100% reliable for me under normal shooting conditions. They also allow remote power level changes with White Lightning/AlienBees and/or legacy Nikon and Canon TTL flashes."
Reku [url=www.davidjameswilliams.com... parādīts, ka ir arī pie fočika štellējams palaidējs... Vai es kaut ko nesaprotu... Bet mazliet paoponēšu Snow - par parastu šo te palaidēju nenosauki un par lētu - netik...
P.S. Tiesa, lai palaistu divas blices, tad cik nopratu var ierekstīties nepilnā pusotrā simtā... [url=radiopopper.com... vēl vairāk info
palaidniex:Reku [url=www.davidjameswilliams.com... parādīts, ka ir arī pie fočika štellējams palaidējs... Vai es kaut ko nesaprotu... Bet mazliet paoponēšu Snow - par parastu šo te palaidēju nenosauki un par lētu - netik...
P.S. Tiesa, lai palaistu divas blices, tad cik nopratu var ierekstīties nepilnā pusotrā simtā... [url=radiopopper.com... vēl vairāk info
Papētot to Poperi un vinja datus un zino ta vins nak no USA , prognozeju ka ar vinju var iedzivoties nopietnas nepatiksjanas ar Eelktrosakaru inspekciju . 1700 pēdās DROŠ aizsist 16 unikalus rādio kanalus NAV JOKS . Zinot kā mums medz ķert pie rīkles arī AUTO DVD spēlētāju ipašniekus kas rada traucējumus kautkādās avārijas frekvencēs šitam ar varētu gadities "Atrauties" .
Lunis: Papētot to Poperi un vinja datus un zino ta vins nak no USA , prognozeju ka ar vinju var iedzivoties nopietnas nepatiksjanas ar Eelktrosakaru inspekciju . 1700 pēdās DROŠ aizsist 16 unikalus rādio kanalus NAV JOKS . Zinot kā mums medz ķert pie rīkles arī AUTO DVD spēlētāju ipašniekus kas rada traucējumus kautkādās avārijas frekvencēs šitam ar varētu gadities "Atrauties" .
Nu, jā - ja vien jamie neparedzēs verķi Eiropai ar Eiropā paredzēto radiofrekvenču izmantošanas joslu...
Pie mums jau tas radiofrekvenču likums un joslu sadalījums pastulbs gadījies. Vācijā 0,5W FM raidstaciju, piemēram, izstādes ietvaros (apraide līdz 2 km radiusā) vari darbināt neko nepiesakot/nereģistrējot, savukārt pie mums - pat USB atmiņas FM diapazona radioraidītāju, ko izmanto MP3 nelaosošo maģonu apskaņošanai ar MP3 muzāriņu, nedrīksti lietot, kaut tas ir pilnīgs mēsls un velk labi ja pāris metrus...
Tiesa - no paša sākuma arī Policijas jaunie radari un fotoradari bija nelegālas un nesertificētas ierīces...
kafijas dzirnaviņas un bārdas dzenamie ar kolektora motoriem laikam arī raida vairāk, kā drīkst pēc jaudas. gan ne pretvalstisku propogandu, toties diezgan plašā frekvenču diapozonā.
haralds:kafijas dzirnaviņas un bārdas dzenamie ar kolektora motoriem laikam arī raida vairāk, kā drīkst pēc jaudas. gan ne pretvalstisku propogandu, toties diezgan plašā frekvenču diapozonā.
moš tomēr dikti pāātrinātus morzes kodā sakodētus pretvalstiskus propogandas ziņojumus?
jā bija man ar doma par šiem, bet paskaties cik maksā viena vienība - 180$, ja gribi divas gaismas palaist - 540$ + pie fo4ika palaidējs klāt nestelējas, tas nozīmē ka vajag vēl 580 EX, 580 EX II vai ST-E2
palaidniex:
Bet mazliet paoponēšu Snow - par parastu šo te palaidēju nenosauki un par lētu - netik...
Vai mēs par vienu un to pašu lietu runājam? "Transmitters will be $69.95, with the two flavors of receivers clocking in at $69.95 and $89.95, respectively." Tātad Viens palaidējs un trīs labākie uztvērēji kopā maksās ap 340 USD. Vai arī es pats esmu sapi$%^$ meistarībā un kaut ko jaucu...