forum.gif
Vienības velobrauciens - kuri piedalīsies?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vienības velobrauciens - kuri piedalīsies?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.08.09 14:37
 citēt
Kuri no blogeriem piedalīsies vienības braucienā? (es jā)
Publicēts: 17.08.09 15:34
 citēt
es arī!
Publicēts: 17.08.09 16:42
 citēt
Piedalos katru gadu un šoreiz laikam MTB nevis šoseju.
Publicēts: 17.08.09 16:47
 citēt
Iespējams
Publicēts: 17.08.09 17:41
 citēt
iespējams, ja brauks kolēģis.. bet neoficiāli..
Publicēts: 17.08.09 20:59
 citēt
yes, MTB.
Publicēts: 18.08.09 09:06
 citēt
Vēl domāju, nez.. ja tikšu pie normāla riteņa, tad piedalīšos, ar savu bmx negribas mīt tos 40km :D
Publicēts: 18.08.09 15:05
 citēt
Publicēts: 20.08.09 15:18
 citēt
braukšu. šoseju.
Publicēts: 20.08.09 16:28
 citēt
es arii.
vismaz vakar teicaas, ka pieteica :D
Publicēts: 20.08.09 17:09
 citēt
braukšu MTB
Publicēts: 27.08.09 10:43
 citēt
Ir doma (pagaidām tīri dzīvotspējīga, ja vien kāds melns, trekns kaķis nepārskries) startēt Tautas braucienā.
Publicēts: 27.08.09 10:59
 citēt
stulbi, ka tautas brauciens ir pa šoseju... a MTB klase ir tikai sportinieki...
Publicēts: 27.08.09 16:55
 citēt
Mandalay:stulbi, ka tautas brauciens ir pa šoseju... a MTB klase ir tikai sportinieki...

Man jau patīk tā labi paskriet pa šoseju (ja to tai pūlī vispār būs iespējams izdarīt) un, ņemot vērā, ka tās būs manas pirmās velosacensības ever, tad manai gaumei ir labi, kā ir :)
Tikai mazliet baida tie trakie Siguldas kalni, manā galā tādu nav un nav īsti mēģināts, cik uz tādiem varu turēt :)
Publicēts: 27.08.09 17:00
 citēt
galvenais nestresot.. man parasti palidz skatisanas leja.
nu un mazais parnesums, galvrnais neforset... ja iet labi un viegli klana ta ari jaturpina. aizsist kajas vienmer paspes
Publicēts: 27.08.09 17:05
 citēt
It kā ir braukti pāris vidēji kalni ar vairāk kā 20 kg bagāžu, bet ne tik lieli kā Siguldā. Mana metode, kas ir pārbaudīta, ja vien reljefs ļauj - pēc iespējas ātrāk ieskrieties, uz leju ejot un tad jau uz augšu daļu kalna ar inerci var pievārēt. Pārējo - pārslēdzoties uz mazākiem pārnesumiem un galu galā, beigās var jau arī kājās piecelties (ja bez bagāžas brauc :)).
Publicēts: 27.08.09 17:07
 citēt
tas der mazajiem kalniem, lielajiem neder.. iedzinot ieskrejiena kajas (sprints) vairs nevaresi normali uzkapt...
es tev saku pec pieredzes - Riga-Cesis... neatmaksajas.
Publicēts: 27.08.09 17:08
 citēt
Vispaar vareetu :)
Penšu klasee - ar meerkji pakjert kaifu 60 km :)
Publicēts: 27.08.09 17:18
 citēt
Mandalay:stulbi, ka tautas brauciens ir pa šoseju... a MTB klase ir tikai sportinieki...

no otras puses, ja visu sezonu velk pa mtb mačiem tad reizi gadā pat ir bauda arī pa šoseju (ar tīru seju un pakaļu) norullēt :)

interesanti no kura koridora startēs valdis zē un valdis dē. ja no pirmā tad tos sabrauks ar visiem miesasargiem :)
Publicēts: 27.08.09 17:19
 citēt
Mandalay:tas der mazajiem kalniem, lielajiem neder.. iedzinot ieskrejiena kajas (sprints) vairs nevaresi normali uzkapt...
es tev saku pec pieredzes - Riga-Cesis... neatmaksajas.

Paaaaldies par padomu! Būs zināt :) Es jau būtu maucis lejā, kā to parasti daru ;)
Publicēts: 27.08.09 17:21 labots
 citēt
Beast:

interesanti no kura koridora startēs valdis zē un valdis dē. ja no pirmā tad tos sabrauks ar visiem miesasargiem :)

Miessargu uz velo gan es gribētu redzēt! :D Tie jau dabā pie mašīnām vai VIPiem līdzi slaistoties izskatās ārkārtīgi neiederīgi parastu cilvēku kompānijā, bet uz velo? Hmmmmm, varētu būt smaida vērts skats :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):