Mandalay:stulbi, ka tautas brauciens ir pa šoseju... a MTB klase ir tikai sportinieki...
Man jau patīk tā labi paskriet pa šoseju (ja to tai pūlī vispār būs iespējams izdarīt) un, ņemot vērā, ka tās būs manas pirmās velosacensības ever, tad manai gaumei ir labi, kā ir Tikai mazliet baida tie trakie Siguldas kalni, manā galā tādu nav un nav īsti mēģināts, cik uz tādiem varu turēt
galvenais nestresot.. man parasti palidz skatisanas leja. nu un mazais parnesums, galvrnais neforset... ja iet labi un viegli klana ta ari jaturpina. aizsist kajas vienmer paspes
It kā ir braukti pāris vidēji kalni ar vairāk kā 20 kg bagāžu, bet ne tik lieli kā Siguldā. Mana metode, kas ir pārbaudīta, ja vien reljefs ļauj - pēc iespējas ātrāk ieskrieties, uz leju ejot un tad jau uz augšu daļu kalna ar inerci var pievārēt. Pārējo - pārslēdzoties uz mazākiem pārnesumiem un galu galā, beigās var jau arī kājās piecelties (ja bez bagāžas brauc ).
tas der mazajiem kalniem, lielajiem neder.. iedzinot ieskrejiena kajas (sprints) vairs nevaresi normali uzkapt... es tev saku pec pieredzes - Riga-Cesis... neatmaksajas.
Mandalay:tas der mazajiem kalniem, lielajiem neder.. iedzinot ieskrejiena kajas (sprints) vairs nevaresi normali uzkapt... es tev saku pec pieredzes - Riga-Cesis... neatmaksajas.
Paaaaldies par padomu! Būs zināt Es jau būtu maucis lejā, kā to parasti daru
interesanti no kura koridora startēs valdis zē un valdis dē. ja no pirmā tad tos sabrauks ar visiem miesasargiem
Miessargu uz velo gan es gribētu redzēt! Tie jau dabā pie mašīnām vai VIPiem līdzi slaistoties izskatās ārkārtīgi neiederīgi parastu cilvēku kompānijā, bet uz velo? Hmmmmm, varētu būt smaida vērts skats