Annirs tu atkal sapisi temu nu vnk , Alloxam bij taisniba psc vnk. Paldies , katru esmu individuali iztaujajis , kas butu labak un kaa , un atvaino man bus prieks tur pafochet Vismaz kādu pieredzi lielāku gūšu . Paldies jums.
Ja ir kāds gudrs , tiešām gudrs cilvēks , nevis tikai tā vārda nēsātājs , tad mošk varat pateikt savas domas par šo zibeni , pagaidām vienīgā ar grozāmo galvu ap 100 ls .
Eh,Bez zibspuldzes beigta balle,ja nu vienigi uz ISO800 un kluba gaismam vari kko meginat,bet zibenis viennozimigi vajag,manejais sb800 uzsita pa kabut 235Ls :/
P.S noperc pec tam remoutu ar lietussargu caurlaidigo vai atstarojosho apmeram 23-30Ls tas tev izmaksas var ari letakm,uz tirgu lietussargu var dabuut,bet atstarojosho speciali foto bik dargak un tev nebus problemas ar gaismam,proti zibspuldzei jabut ar ;D
Annirs:kaa man aizvakar teica viens diidzejs kas tur kefiiraa uzspeeleeja - tad tur ejot tikai glamuuriigie piderasi... a ko taadus vispaar bildeet?????
bet tu jau sev pasportretus taisi, bet tur kads pabildes no malas, pasam nebus jamocas!
Annirs:kaa man aizvakar teica viens diidzejs kas tur kefiiraa uzspeeleeja - tad tur ejot tikai glamuuriigie piderasi... a ko taadus vispaar bildeet?????
bet tu jau sev pasportretus taisi, bet tur kads pabildes no malas, pasam nebus jamocas!
bet ta ka tas nav taisniba, man uz to nosplauties! saita administracija nekadas atbildibas par rakstiem nenes, tapat ka tu annirs savam bazaram neseko!
un ja, es biju KEFIRA sesdien, bet tev laikam ta glamurigo piderasu tema bija tiktuva ka izdomaji ta atbildet, paradot cik liels pimpis esi...
nu un kas tur ir rakstits, no manas bus ari ir atbilde, bet diemzel savas dabas del tu lidz tam neaizgaji lasot
1. nezinu, negribu ieteikt un uzzinat ka nee. Zinot canonu - var nestradat. 2. a tu doma, ka cilvekam ir ponja kaa ar zibeni M rezhima darboties?
Vot, vot! Manuprtāt, cilvēkam ir vispār jātiek galā ar foto pamatiem, teoriju un kaut nelielu praksi. Es saprotu, ka var pieslīpēt savas prasmes par klienta naudu, bet mācīties no "0" par klienta naudu nav labais stils...
Ja gribi tādas bildes kā esenšalā (ar paplūdušām gaismām) - uzliec ilgāku expozīciju un ar zipeni iešauj kādam, ar roku aizsedz objektīvu un ik pa laikam noņem roku nost - tas tāds Larokas stils Zipene pilnīgi pietiek 430ex + vēlams uzpūšamais softbox vai parasts gaismas izkliedētājs. Ja Tev jābildē kluba interjers - tad gan vajag statīvu
/me iet leja pec popkorna. tikai nepardod ar akjiishiem! Gribu redzeet, kaa shams nopirks, nu, vismaz mashiinas akji, un tad kliegs ka mes visi esam idioti, ja nesaprotam kaa pievienot...
uz M jau kaut Nikona blice uz Canona vai Canona blice uz Pentaxa strādās. jaudas Manuālās dalīšanas (1/2, 1/4, 1/8 u.t.t) režīmā arī, bet tikai ar norunu, ka blicei tāds ir.