forum.gif
Pirmais algotais darbs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Pirmais algotais darbs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.08.09 15:46
 citēt
Sveiki . Īsumā gribu jums pajautāt to , kas būtu svarīgs bildējot klubā ? ASpgaismojums ? Bet loģiski. Tāpēc kā ir ar zibeņiem pagaidām materiālais stāvoklis tāds nekāds , domāju kkur ap 100 ls tādu skatīties , mošk sigmu paņemt , vai labāk klubā bildēt ar augstu eksponēšanu un statīvu ? Vienkārši ja pa to piķo gribās ar pašam labu rezultātu ko es varu izspiest no 400d un macro + standarts kits.
Publicēts: 16.08.09 15:48
 citēt
550EX,lietotu.
Publicēts: 16.08.09 15:51
 citēt
Nu ja Tev jāfočē apmeklētāji tad bez zipenes neiztikt... par statīviem toč vari aizmirst, ja negribi bildes redzēt krāsainu putru...
Publicēts: 16.08.09 15:56 labots
 citēt
Sigma točna nē. Ar 530`o ST. Vai nu nedaeksponā vai pāreksponē. No 10 bildēm moš viena OK.
Publicēts: 16.08.09 16:02
 citēt
ar statīvu var mākslu taisīt,a zibeni derētu ņemt komplektā ar kādu triggeri vai vadu,lai var vismaz drusku pozīciju mainīt.
Publicēts: 16.08.09 16:46
 citēt
Ir liels jautājums ko no tevis KLUBS grib . Ir dazadu veidu "Gribetaji" piemeram ir iestades kurz vadiba velas "Fotos uz passi" , tad ir vietas kur velas "Foto uz Fona" , un tad ir vietas kur velas "Jo trakak jo labak" . Izejot no ta ari ekeipejums. Ja vienigais nosacijums pedejam stilam ka "CILVEKAM" kas uz bildes jabūt atpazistamam .
Publicēts: 16.08.09 16:50
 citēt
interesanti, ko macro tur sabildeesi... klubaa ar 100mm varetu but nu taa... pagari.
Publicēts: 16.08.09 16:51
 citēt
A drīkst zināt kas tas par klubu? ;)
Publicēts: 16.08.09 16:54
 citēt
nuu tev vajag vai nu aatru stiklu vai kameru ar labu iso performanci. vai arii abus. taa kaa tev nav ne viens ne otrs tad kaukaada zipene laikam nenaaktu par sliktu. varbuut vari meeginaat kaadu 430 ex kaukur iznomaat.
Publicēts: 16.08.09 17:10
 citēt
Lutums:A drīkst zināt kas tas par klubu? ;)

:)
Publicēts: 16.08.09 17:29 labots
 citēt
Kjubnjiks ir Kefirs jauns kjubs ;) A sakat ar statīvu nav jēgas ? Principā fočēšu priekš mājaslapas . Nu nez , domaju ar statīvu ar jaaksperimentē , nevar prosta visu laiku M , ekspoziciju uz kadu 150 , f , 2.8 - 5 iso 400-800- arkartas situacija ar 1600 uzlikt , a pa sho zibeni es nez vai jega tik mazu tur lietot nu filtri shaubos vai ko man palidzes , ar savu po0larizaciju varu iet majas :D

P.s Zo ko tu domāji ar stikliem ? Saprotu , ka tie nav laikam ko es domāju filtri
Publicēts: 16.08.09 17:33
 citēt
gaaaaaaar zemi
Publicēts: 16.08.09 17:40
 citēt
shvaboc:gaaaaaaar zemi

Pa ko tieshi ? Nu jaa es nezinu , kas ir stikls , DAA :D
Publicēts: 16.08.09 17:41 labots
 citēt
njem ziepiiti (kompaktklases kamera, nu taa bez mainaamiem objektiiviem) un blicee (fochee) ar zibeni (zibspuldzi) uz auto rezhiimu (iespeejams, ka ikona atbilst zaljam kvadraatinjam) un tavas bildes buus lietojamaakas, nekaa tas ko tu tur tagad runaa.

PS Par stiklu meedz saukt objektiivu

PSS a cik tev sola maksaat par sho 'darbinju'?
Publicēts: 16.08.09 18:01
 citēt
eeelmars:
Janbo:
Pa ko tieshi ? Nu jaa es nezinu , kas ir stikls , DAA :D

Stikls ira objektīvs.
Sigma DG530 super eksponē bez vainas, UN prot sinhronizēties ar gaismu,t.i. var kombinēt ar iebūvēto 400D zibeni. maksā tik biki virs 100Ls. Ja gribi varu iedot pamēģināt. (PM)

Tadus cilvekus kaa tevi uz rokam nesat . Paskaidroji visu saprotami , no sakuma domaju ka stikls domats aizslegs , bet nu jaa lens , daaa . Tapec jau es ar megjinu izglitoties shaja fotoblog.lv :) Nu paldies draugi , katra zinja eksperimenteshu i ar stativu i ar iebuvetajiem rezhimiem , sakrashu naudu zibenim , un tad jau vares pa vairakiem klubiem laist ;)
Publicēts: 16.08.09 18:02
 citēt
buusi riktiigs klubu fotograafs!
Publicēts: 16.08.09 18:04
 citēt
Vismaz kaut kas :)

Ko jus sakāt pa šo ?

CANON SPEEDLITE 220EX

Saprotu nav nekas DIŽS , bet neko dārgāku pagaidām nevaru atļauties. Jēga ir šo pirkt , vai labāk piekrāt un tad to 550 nopirkt ?
Publicēts: 16.08.09 18:17 labots
 citēt
a Kefiirs ir tas blakus Pienam. Dzirdeeju "kefiirs" veel suudiigaaks kaa Franchi un Celsijs :D
bljin ar polarizaacijas filtru. es veel iesaku apkrauties ar visu kas ir izskatiisies niknaks fotograafs. bet ja par teemu, pasveicu ar pirmo darbu un neapsveicu darba deveejus. Bet bez aareejas zibspuldzes neiztikt un labi arii kaadu trigeri, lai var kaut kaadu interesantaaku bildi ar uzbildet
Publicēts: 16.08.09 18:22 labots
 citēt
miller31:a Kefiirs ir tas blakus Pienam. Dzirdeeju "kefiirs" veel suudiigaaks kaa Franchi un Celsijs :D

Jap jap tas ir tas :D Nu ar kaut ko tach jasak ir . Nu nezinu tik slikts jau ar neesmu , neietu jau es bildet prosta lai ls dabutu , gribu ar normalu rezultatu dabut , taapec ar jautajos sheit visiem ;P
Publicēts: 16.08.09 18:24
 citēt
:DDD
Publicēts: 16.08.09 18:26
 citēt
Janbo:Kjubnjiks ir Kefirs jauns kjubs ;) A sakat ar statīvu nav jēgas ? Principā fočēšu priekš mājaslapas . Nu nez , domaju ar statīvu ar jaaksperimentē , nevar prosta visu laiku M , ekspoziciju uz kadu 150 , f , 2.8 - 5 iso 400-800- arkartas situacija ar 1600 uzlikt , a pa sho zibeni es nez vai jega tik mazu tur lietot nu filtri shaubos vai ko man palidzes , ar savu po0larizaciju varu iet majas :D

atceries, ka lielākoties klubos ir tumšs, un līdz ar to iso tu varēsi likt tikai sākot no 800 un uz augšu :D paeksperimentē ar lēnākiem slēdžiem un zibeni. un statīvu labāk atstāj kluba ģērbtuvē, tālāk gan nenes..
Publicēts: 16.08.09 18:31
 citēt
Janbo:

Tadus cilvekus kaa tevi uz rokam nesat . Paskaidroji visu saprotami , no sakuma domaju ka stikls domats aizslegs , bet nu jaa lens , daaa . Tapec jau es ar megjinu izglitoties shaja fotoblog.lv :) Nu paldies draugi , katra zinja eksperimenteshu i ar stativu i ar iebuvetajiem rezhimiem , sakrashu naudu zibenim , un tad jau vares pa vairakiem klubiem laist ;)

Aizvien vairāk mani māc aizdomas, ja jams ir kāda AlterEgo, jo nu tāds dunduks dabīga atlasē jau būtu gājis bojā pats...
Publicēts: 16.08.09 18:31
 citēt
Tagad iechekoju vairakiem klubiem bidles , nu ir arii ar eksponesanu norm gaismas un taa , nu nezinu , ko jus visi ta baidaties ar to stativu ? :D
Publicēts: 16.08.09 18:36
 citēt
Visos normalos klubos sen jau ir savi stata fotografi, un jaunus talantus diezvai kas mekles, ipasi no tadiem kuriem nekadas sajegas no ta ko vins velas panakt!
Publicēts: 16.08.09 18:40
 citēt
Publicēts: 16.08.09 18:40 labots
 citēt
Nu zo , tur jau ar norm eksponeshana pielietota , es saku te 70% kko vnk malj beztema, nevar izglitot , maitas :( :D . LAbi paldies tiem , kas man PM atbildeja , gudraks jau paliku ;)
Publicēts: 16.08.09 18:42
 citēt
tāpēc, ka tas ir klubs nevis veco ļaužu pasnionāts un tur cilvēki kustas un samērā ātri :D

respektīvi viss, kas būs zem ~ 1/30 (pat šitas jau ir palēns) būs izplūdis un bezsakarīgs, a sākot no 1/30 normāls cilvēks jau var bildēt "handheld"

tāpēc ir labi, ja būtu ārējā zipene tev - pirmkārt jauda, otrkārt var eksperimentēt ar visiem rear un slow flashiem - tb ja fočē kautkādu pārīti kluba vidū, tad viņu "nostopos" normāli un būs smuki, a fonā esošie bik papludināsies. karoch juuuuz googl + eksperimentē, eksperimentē un vēlreiz eksperimentē ;)
Publicēts: 16.08.09 18:43
 citēt
Excatly :)
Publicēts: 16.08.09 18:44
 citēt
ar to gribēju pateikt, ka statīvu tev n****j nevajag tur ;)
Publicēts: 16.08.09 18:46
 citēt
Janbo:Nu zo , tur jau ar norm eksponeshana pielietota , es saku te 70% kko vnk malj beztema, nevar izglitot , maitas :( :D . LAbi paldies tiem , kas man PM atbildeja , gudraks jau paliku ;)

nu nu

paprasi NilsS kas tur ir pielietots
Publicēts: 16.08.09 18:51
 citēt
eeelmars:BET ja klubā bēres, tad statīvs pašā laikā, līķis nekustēsies... :)

un gaismas varēs labi nofočēt!!!
Publicēts: 16.08.09 18:52
 citēt
Sāc tik rullēt ,ar tehniku un pieredzi apaugsi laika gaitā,protams ja pats raksi!Pirmos slīcināmos ieliec lai varam apriet,varbūt ko prātīgu pasakam!:)
Publicēts: 16.08.09 19:03
 citēt
AGNOS:Sāc tik rullēt ,ar tehniku un pieredzi apaugsi laika gaitā,protams ja pats raksi!Pirmos slīcināmos ieliec lai varam apriet,varbūt ko prātīgu pasakam!:)

Tik darīts :)
Publicēts: 16.08.09 19:21
 citēt
es kad 1x proveeju klubaa bildeet, ieprieksh googlee visu atradu! ... tik man ir savs stils: platlenkjis + zibenes palaideejs, zibene un mazs rokaas turams lietussargs! ;) un platlenkji vari nobildeet no interesantiem rakursiem padarot bildi dinamiskaaku un nav jaaliek pie acs fotoaparaats, tik jaapieshaujas pie platlenkja iipatniibaam!
Publicēts: 16.08.09 19:42
 citēt
eksponeeshana pielietota, pizdec.... a kuraa bildee nav eksponeshana pielietota?

nabaga klubs kefiirs. tiri vai gribas piezvanit, pieteikties pec tam, kad janbo visu sapisiis...
Publicēts: 16.08.09 19:56
 citēt
da es tachu reecu. prata nenak kaut ko par naudu bildeet, paldies.
Publicēts: 16.08.09 19:56 labots
 citēt
bet par to augsto eksponēšanu jau nu riktīgi smieklīgi ir...
interesanti - kas ir zemā eksponēšana? :D
Publicēts: 16.08.09 19:58
 citēt
kaa man aizvakar teica viens diidzejs kas tur kefiiraa uzspeeleeja - tad tur ejot tikai glamuuriigie piderasi... :D a ko taadus vispaar bildeet?????
Publicēts: 16.08.09 20:05
 citēt
a prichom tur rase? to man pateica reals diidzejs. par kefiiru viedoklis nosaciits, paziistu iipashnieku... nez doma liekas diivaini - blakus piens, kur ejot hudozhnjiki, ja neizskaties peec hudozhnjika - triecot uz kefiiru....
Publicēts: 16.08.09 20:09 labots
 citēt
alchsh:platlenkjis + zibenes palaideejs, zibene un mazs rokaas turams lietussargs! ;)
līdzīgi esmu izdarījies, tikai ne obligāti platlenkjis, zibenes palaideeja vietā vienk. zibene, zibenes vietā zibene ar sensoru un mazs rokaas turams lietussargs vai nu izpalika vai tā vietā bija mazs rokaas turams atstarotājs.
versatile:... a kuraa bildee nav eksponeshana pielietota? ...
vārdu "eksponēšana" 2 nozīmēs lieto - domājot to, kas notiek, kad kameras pogu nospiež un domājot eksponēšanu ar šponi vai kameru - nu, ekspozīcijas parametru noteikšanu.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas