Pavisam vienkārši... man palūdza aizsūtit uz vietu , kur naf i-neta kada cita faila formātā, lai atverot varētu redzēt to, ko šajā lapā redzu es Nemāku)
Gudris:prnt scrn = print screen nospied uz klaviatuuras...peec tam atver Paint....edit-paste....un saglabā !
Var , bet tad man ir jātaisa ap 10 print screen, attiecīgi pārbīdot pa ekrānu lappusi. Tā daru bada laikos, bet ir jābūt, ka visu lappusi iezīmē, un ieliek (konvertē) kaut kā piem. adobe reader ... un tas mani interesē
Ja ir kāds virtuālais/pdf printeris instalēts, tad var caur to. Tjipa "pdf writer" vai "pdf rinter". Uz Macinotosh tas ir sistēmā iekšā. Veido pdf dokumentu no html lapas caur Print dialogu. Vai arī, ja nekā tāda nav, Save as... Atvēŗt varēs ar jebkuru Interneta brovseri.
Vieniigaa laikam iespeeja, kuru zinu ir uz IE - tur taisot "save as" ir iespeeja saglabaat mht formaataa, kas visu sapako usn sataisa konkreetajai lapai vienu kopeeju failu. Bet ver arii valjaa tikai IE
aivislisovskis:Vieniigaa laikam iespeeja, kuru zinu ir uz IE - tur taisot "save as" ir iespeeja saglabaat mht formaataa, kas visu sapako usn sataisa konkreetajai lapai vienu kopeeju failu. Bet ver arii valjaa tikai IE
.. tu zini pārāk maz. IE piedāvā trīs standarta opcijas: "Web page, complete" tas ir html fails un folderis ar pārējiem lapā izmantotajiem failiem tevis minētais "Web archive, single file" kas sapako visu gandrīz tikai IE saprotamā veidā pēdējais "Web page, HTML olnly" saglabā pliku tekstu
Haiduka variantā jāizmanto pirmā iespēja (Web page, complete), tā tiks saglabāta gan pati lapa, gan atsevišķā folderī bildes utt. ieteicams lapas saglabāt atsevišķā folderī, lai nesajūk ar citām lietām. Struktūra ir vienkārša - saglabātā lapa "lapas_nosaukums.html" un folderis ar bildēm un citām piedevām ar nosaukumu "lapas_nosaukums".. jānosūta ir gan fails, gan folderis.
vēl var izprintēt wrb lapu teiksim pdf failā , bet tad jābūt kādam no pdf readeriem . Bet tomēr universālākais saglabāt tomēr jpg , to var izlasīt praktiski visur. Gabiz , augstāk taču prasa kautkādā citā formātā kur nav inets
faila formātam un i-netam nekāda sakara. IE ir uz visiem datoriem, kur rēgojas Windows logo. Ja tomēr uz datora nav interneta pārlūka, tad haralda variants ir gana labs, tikai bez Alt+F4..
Vispaar - webs ir vieniigaa lieta par kuru es zinu saliidzinoshi daudz (profesijas specifika). Un man vnk liekas, ka saglabaat web lapu vienaa failaa ir praatiigaak nekaa vesela kaudze failu, kuri paarsuutot taa vai taa jaarhivee... Bet nu - tas jau kaa kuram liekas eertaak vnk...
Gabiz , ir pietiekoši daudz ierīces bez Win logo , % šodien domāju tādu varētu būt pat vairāk nekā ar to logo. Un jpg salīdzinot ar mht vai html lasās uz krietni vairākām ierīcēm. Par IE uz katra kompja drīz ar varēs aizmirst , vinīgais ko EU panāca no Microsoft ir Win7 bez brauzera ..... ak jā , vēl miljards $
aivislisovskis, "Vieniigaa laikam iespeeja, kuru zinu ir uz IE - tur taisot "save as"...", ar to es sapratu "Vieniigā iespēja, kuru zini..." Datorlietas un web arī man nav sveši =] Mans ietekums bija pamatots ar to, ka, ja ir nepieciešama tekstuālā informācija, tad pietiek ar html, ja interese ir arī vizuālā, tad viennozīmīgi netehniskam cilvēkam vienkāršāk būs folderis ar bildēm, nevis pakots mht.
JRJ, es sapratu ka runa ir par datoru, kuram nav pieejams internets. Izstāsti, cik plaši pielietojamu ierīču tu zini, kuras saprot jpg, bet neprot parādīt html uz kurām kāds iedomātos apskatīt weblapu.
Nevaru neko pateikt par to kas citam var ienākt galvā kautko darīt (nav manā ieradumā gudrot un stāstīt paskas kas citiem prātā nāk) bet ja sākt skaitīt ierīces uz kurām iet jpg un neiet html tad saraksts būs ļoti plašs . Vari aiziet uz vcdhelp.com un paskatīties tehiskos datus kurš aparāts kādus formātus saprot un kādus nesaprot. Un ja jau tev nav svešas kompju lietas tad kurš tad pēc tavām domām tomēr būs vairāk universāls formāts un pamato to?
Paga, paga, ja tajā galā nav i-nets, kā viņš tajā galā nolasīs E-pastu??? Ja jau failu jādod ar flašu, ko jūs te taisiet disertācijas? sk. Gudris, vēl uz bildes ar labo pogu: save picture as.. utt., utjpr.
JRJ, tika uzdots jautājums, es atbildēju tā kā uzskatīju par pareizāko. Ja ir vēlme diskutēt par universāliem formātiem un kuros gadījumos kādus formātus labāk izmantot, taisi jaunu tēmu, un ja man būs vēlme un būs ko teikt, es pateikšu. Bet provocēt uz tēmas "aizdiršanu" vari mēģināt kādu citu ;]
Neiet jau runa par provocēšanu uz "aizdiršanu" bet par elementāru neuzmanīgu jautājuma lasīšanu , un jautājumā tika konkretizēts "CITĀ FORMĀTĀ kuru atverot var redzēt to ko redzu ES!" .
ja kur naf arī internēta atpogājamās programmas, tad Ctr =A, Ctr +C, vārdā iekšā un Ctr+V (izskatīsies jocīgi!) - kas raksturīgi, jaunākās worda versijas tīkla failu ver vaļā. "Print Screen" paņem klipbōrdā visu, ka uz ekrāna, tak kā bildi.
Annirs:tas kas lasiis - tam nav neta... a suutiisi disketee??? kaa tad vinsh Tavu suutiijumu sanjems?
Toč, kā Aloxa teica, ja Annir tu nevari piedirst kādu topiku, tu nevari dzivot. Kāda tava darīšana, vai nesīšu pār plecu, vai ar balodi sūtīšu, nu iemācies nebāzst savu degunu visur Piekrītu Aloxam... viens pretīgs tips. Citā vietā atkal par advokātu uzmetās, bet ka tik iemaisīties un piedirst ... Vispār šito prasās pārnest uz Aloxas topiku... Fotoboga tauta piedodiet par rupībām, bet to mudaku nevar vairs izturēt, būs vien jāpakaitina tā īsti, lai atkal izdzēšās... pieredze uz to viņam liela. Vai tu zini, ka daudzās iestādēs ir liegta piekļuve www, bet Skype darbojās.
Pārejiem PALDIES, kas centās palīdzēt, un ļoti pareizi domu ir uztvēris JRJ. Ctr =A, Ctr +C, vordā iekšā un Ctr+V nedarbojas kulturāli, veido pulka kastītes un naf pārskatāms. Laikam jāatbild, ka blogā man nevarēja palīdzēt un jaiztiek rullējot lapu + print screen n-reizes, un uz JPG Ideāli būtu, ja varētu saglabāt formātā, kuru var atvērt i-exsplorer, un visu redz, tikai banneri ir tukši... it kā ielādē lapu no atmiņas, kad atslēgts tīkls..
Ko tur sarežģīt vienkāršas lietas - Save as + Webpage complete un lieta darīta. Ja kkur pēc tam jāsūta, tad tik vien ka jāsazipo, bet tas jau 5sek jautājums.
CerambyX:Ko tur sarežģīt vienkāršas lietas - Save as + Webpage complete un lieta darīta. Ja kkur pēc tam jāsūta, tad tik vien ka jāsazipo, bet tas jau 5sek jautājums.
Izdarīju, bet kad veru vaļā man rāda adresi mhtml:C:\Documents... and Settings\Lietotajs\My Documents\fotOblog_lv - Kā var saglabāt i-neta lappusi - fotOforums#Comment_170741.mht un tekstu
The address is not valid
Most likely causes: •There might be a typing error in the address. •If you clicked on a link, it may be out of date.
Njā, ko es rakstīju savā pirmajā postā? "...Haiduka variantā jāizmanto pirmā iespēja (Web page, complete), tā tiks saglabāta gan pati lapa, gan atsevišķā folderī bildes utt...."
Iespējams, ka palaidu garām, bet šķiet, ka neviens te nav piedāvājis variantu, ko pēc tam neiespaido ne sistēmas uzstādījumi, ne fontu esamība, ne arī citas lietas, jo... lapa tiek pārvērsta attēlā (pēc izvēles - png vai jpeg formātā). Šo paņēmienu izmanto web lapu dizaineri, lai parādītu klientiem VISU lapu (arī to daļu, kas atrodas aiz ekrāna malas) vai arī konkrētu tās daļu (pastāv iespēja saglabāt arī brīvi izvēlētu taisnstūrveida laukumu).
Vienīgias - nepieciešama Mozilla FireFox, kam jāuzliek papildinājums Screengrab!