forum.gif
Problēma ar 30D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Problēma ar 30D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.08.09 09:01
 citēt
Labs rīts

gribēju jautāt, vai kāds ir saskāries ar līdzīgu problēmu canon aparātiem.
Tātad vakar velku no somas ārā canonu, skatos ieslēgts, uz pogas spiešanu nereaģē. Izslēdzu - ieslēdzu - tas pats. Izņemu un ielieku bateriju, atkārtoju izslēgšanu ieslēgšanu - aiziet, viss strādā. Baču rāda pilnu. Kolīdz aparāts aizmieg - tā tas pats. Tā vēl divas reizes izdevās piedabūt strādāt. Pēc tam viss. Mēms, nereaģē ne uz ko. Uzlādēju baču katram gadījumam, bet arī tas pats...
Pavisam nelaikā esmu bez aparāta palicis. Vai kādam ir bijusi līdzīga lieta, un cik aptuveni maksā to novērst? It kā jau nav prāta darbs aparātā ar pusbeigtu slēdzi vēl investēt, bet...
Publicēts: 17.08.09 09:05
 citēt
sievišķā intuīcija saka, ka nelaime ļepezdroniskas dabas.
Publicēts: 17.08.09 09:50
 citēt
vai ari dzilji mehaniskas. kaut gan visi puljkjiishi kam jaljauj iesleegties (tjip, vai bacha iekshaa, utt) it ka strada.
jocigakais, ka nekas ar kameru nebija darits - pedejo menesi arpus telpam nebija bildets, kamera pa somu vien, pa somu vien...
Publicēts: 17.08.09 09:56
 citēt
Vai ar vertikālās pogas pogu strādā?Ja jā,tad pati poga nobrukusi,tā ir bieža parādība,tad marš uz Maskavas ielu.
Publicēts: 17.08.09 09:59 labots
 citēt
60/5.6 - neiesleedzas! ekrans augsjeais pat nenoreagjee ne uz ieslegshanu ne uz ko citu
poga pusspragusi bija (par shito canona kaiti daudz dzirdeets), ti, reizem bija viltiigaa lenkjii jaspiezh, bet par cik sports nav mana ikdienas edienkarte, labot parak nesteidzos.
Publicēts: 17.08.09 10:07
 citēt
Nu nezinu,ja ar citu barošanas avotu nekas nemainās,varbūt pie kādas tantiņas vajag aiznest aparātu lai apvārdo,vai pie ekstrasensa,lai izdziedē ar roku uzlikšanu.Tāda sīkuma dēļ tak nedrīkst servisu traucēt.
Publicēts: 17.08.09 10:09
 citēt
P.S. tur kaut kur vajag būt iekšā litija pulksteņbaterijai ,varbūt tā jā izņem uz kādu laiku/jānomaina ,ja tukša.
Publicēts: 17.08.09 10:10
 citēt
tantinja, tantinja, chorts, Riigaa nevienas nav.
par servisu domaaju, bet laboshanai tagad galigi nepiemerots laiks, i labot tur vairak ka vajadzigs... sledzis, poga, shitas gljuks - kopaa bus 2x vairak neka kamera veerta. skaidrs jau ka janes bus lai apskata, bet nu uz sitiena nav tam laika.
Domaju, mosh kadam bijis liidziigi, un ir pieredze ar remonta izmaksaam or so. Jo simptomi visai interesanti - ja vienkarshi ieksha neslegtos, butu savadak, bet sakuma vel sleedzaas!
Publicēts: 17.08.09 10:11
 citēt
60uz5komats6:P.S. tur kaut kur vajag būt iekšā litija pulksteņbaterijai ,varbūt tā jā izņem uz kādu laiku/jānomaina ,ja tukša.

biju iznjemis abas uz pusstundu. velk aizchaposhu uz pulkstenjveikalu, testera ari pie rokas nav nomeeriit.
kaut gan ta bacha tikai pulksteni un CFn uztur.
Publicēts: 17.08.09 10:21
 citēt
Pēdējais laiks pirkt jaunu aprātu :)
Publicēts: 17.08.09 10:22
 citēt
welns, atpērc šito par, teiksim, 300, un es ar lielāko prieku paņemšu 40D.
Publicēts: 17.08.09 10:53 labots
 citēt
piedāvāju 30ls un divus alus :D

p.s. bet līdzjūtību izsaku tik un tā.
Publicēts: 17.08.09 18:31
 citēt
kāds var iedot tādu canon servisa centra nr, kuru kaads arii paeclj reizeem? jau 3ais gadijums, kad vajag sazvaniit, ne reizi nav izdevies.
interese, cik maksas diagnostika shitam luuznim.
Publicēts: 17.08.09 18:57
 citēt
versatile:kāds var iedot tādu canon servisa centra nr, kuru kaads arii paeclj reizeem? jau 3ais gadijums, kad vajag sazvaniit, ne reizi nav izdevies.
interese, cik maksas diagnostika shitam luuznim.

nafig Tev numuru? darba laiku var zl.lv apskatīt. Cik atceros fotoaparatus un a/m pa telefonu neremontē.
Publicēts: 17.08.09 19:07
 citēt
VB bet diagnostikas enu gan var pateikt pa telefonu.
dabalaika cilveki stradaa, ata no darba, tad aizies un izradas cena remontam via diagnostikai shkiet par lielu..
Publicēts: 17.08.09 19:14 labots
 citēt
ironia:VB bet diagnostikas enu gan var pateikt pa telefonu.
dabalaika cilveki stradaa, ata no darba, tad aizies un izradas cena remontam via diagnostikai shkiet par lielu..

Nu ja jau diagnostikas cena šķiet par lielu , tad jauns (cits) aparāts vispār būs neceļami dārgs...

Pa lielam viss maksā tik, cik tas maksā (bez maksas siers ir tikai peļu slazdā), un nodarboties ar mazohismu pa telefonu tomēr ir bezjēdzīgi....

Diagnostika kādus piecus līdz pārdesmit latus var izmaksāt - un nekas pārāk neuzminams tai cenā vai pārsteidzošs nevarētu būt, kā arī diez vai būs vairāk par divdesmit pieciem latiem...

Remonts? Nu, atkarībā no tā, kas nobiris, bet to diagnostiku pa telefonu neviens, pat svētais Spiridons, nespēs veikt...
Tākā diagnostika ir nepieciešama, lai saprastu, kas nobiris un cik maksā to remontēt (moš toč jāpērk cits), tad prātīgāk tomēr ir nest uz remontu nevis spamot, ka neatbild uz telefona zvaniem...
Publicēts: 17.08.09 19:43
 citēt
redz, paladniek, viss ir baigi praatiigi, bet - tas aparaats ir ar vienu vainu uz otras. principa, man nav iebildumu, ka jauzmanas bildejot kaut ko ar atraku laiku ka 1/800, ka pogu dazhreiz japamuljjaa -un pogai nav dargs remonts, 25ls pie Ivara - vai pat ka matricu pamanijos ieshviikaat, jo tas viss klonejams.
bet tad parekjini - diagnostika 25, sleedzha mainja 160 (pats sledzis man ir, bet neesmu atraids nevienu kas vinju njemtos ielikt), matricas filtra mainja gan jau sotaks, pogas remonts 25, shitas gljuks pienjemsim 50... tas ir 40D cena. lielaakaa shkrobe, ka aparatu vajag driz, a uz sitienu nav paceljams, vai ja ir, tad jaatsakas no viena otra cita projekta.
tapec ari darba laika nelauzhos par visam varitem uz canon centru, neienjamu rindu pie durviim - tas nav ta verts. sazvanit, aprunaties, noskaidrot, briva bridi mierigi aiznest - tapat nesataisis lidz 5dienai.
un stradajoshs servisa nr man nodereetu, ka jau teicu, nav pirmaa reize, kad vajag. un katra suuda delj nesties uz turieni ar nav prata darbs.
Publicēts: 17.08.09 20:00
 citēt
versatile:redz, paladniek, viss ir baigi praatiigi, bet - tas aparaats ir ar vienu vainu uz otras. principa, man nav iebildumu, ka jauzmanas bildejot kaut ko ar atraku laiku ka 1/800, ka pogu dazhreiz japamuljjaa -un pogai nav dargs remonts, 25ls pie Ivara - vai pat ka matricu pamanijos ieshviikaat, jo tas viss klonejams.
bet tad parekjini - diagnostika 25, blah, blah, blah...
...katra suuda delj nesties uz turieni ar nav prata darbs.

Mnde
Vai nu tad sataisa aparātu / nopērk citu...
Izklausīsies droši kā stulbs padoms, bet tomēr - ka nav aparāta - ta nav!

Ja aparāts ir darba instuments, tad tas ir jāsaved kārtībā vai jāsarūpē cits. Jo ko darīsi, kad apmaksāta fotopakalpojuma sākumā/vidū/pašā atbildīgākajā brīdī nogļuko aparāts, pazūd spēja strādāt...???
Publicēts: 17.08.09 20:06 labots
 citēt
P.S.
Diagnostika pa telefonu modernai elektronikai (zvans uz servisu) reizēm ir tas pats, kas binoklī noteikt vai odi mežmalā pārnēsā malāriju vai nē...

P.P.S.
Iemācies pats nomainīt slēdzi, matricas filtru, labot slēdžus un nebūs uz servisu pat jāzvana...
Publicēts: 17.08.09 20:32 labots
 citēt
palaidniex:P.S.
P.P.S.
Iemācies pats nomainīt slēdzi, matricas filtru, labot slēdžus un nebūs uz servisu pat jāzvana...

par pogu laikam nav aktuali, bet sledzi mainot esot nepiecieshama iejaukshanas ar servisa programmaturu.

un aparats man nav darba instruments. tiri hobija peec, parsvara vispar gjiemenes saietus un draugu tusinjus bildeju.
Publicēts: 17.08.09 20:35
 citēt
versatile:
tapec ari darba laika nelauzhos par visam varitem uz canon centru, neienjamu rindu pie durviim - tas nav ta verts. sazvanit, aprunaties, noskaidrot, briva bridi mierigi aiznest - tapat nesataisis lidz 5dienai.
un stradajoshs servisa nr man nodereetu, ka jau teicu, nav pirmaa reize, kad vajag. un katra suuda delj nesties uz turieni ar nav prata darbs.

Tur nav tele assistance for broken crap ... un karstās līnijas ar nav...
iedomajies, katru dienu 30 sejas piezvana ar , citeju ... katra suuda delj ..., a man kapija printerī iebira, a man vīrs zoomā alinju salēja, a kad cilveki lai stradā?
Es ļoti labi zinu, kā tas ir .... vienkaršāk un un racionālāk ir neatbildet uz tādiem zvaniem vispār, nopietns, maxatspejīgs klients atradīs taciņu atnāks uz remzõnu pats.
Publicēts: 17.08.09 20:36
 citēt
Nomaini pats un nodod servisā, lai iejaucas elektronikā.
Bet vispār jau izklausās visai cietis aparāts... Slēdzis, matrica, filtrs, poga...
Nu, nez, nez... Tad jau labāk Ixus sērijas ziepis, nekā neprognozējamas strādātspējas 30D
;)
Publicēts: 17.08.09 20:37 labots
 citēt
VB:
iedomajies, katru dienu 30 sejas piezvana ar , citeju ... katra suuda delj ..., a man kapija printerī iebira, a man vīrs zoomā alinju salēja, a kad cilveki lai stradā?
Es ļoti labi zinu, kā tas ir .... vienkaršāk un un racionālāk ir neatbildet uz tādiem zvaniem vispār, nopietns, maxatspejīgs klients atradīs taciņu atnāks uz remzõnu pats.

Mnde - viedi vārdi... Jebkurš zvans par katru sūdu izsit no JEBKURA darba veikšanas...
Publicēts: 17.08.09 20:44
 citēt
palaidniex:Nomaini pats un nodod servisā, lai iejaucas elektronikā.
Bet vispār jau izklausās visai cietis aparāts... Slēdzis, matrica, filtrs, poga...
Nu, nez, nez... Tad jau labāk Ixus sērijas ziepis, nekā neprognozējamas strādātspējas 30D
;)

tieshi otraadi - MAN ljoti prognozeejams aparaats. un ixusam ar sava laika nebija ne vainas. sava laika pirku ar bojatu sleedzi, defekts bija zinams, cena adekvaata. i vsjo.
hobijam man ir zheel 400 nolikt par kameru, tur 2i smuki fiksetie stikli sanak. bija zheel. tagad laikam nekas cits neatliks.
Publicēts: 17.08.09 20:45
 citēt
palaidniex:
VB:

Mnde - viedi vārdi... Jebkurš zvans par katru sūdu izsit no JEBKURA darba veikšanas...

butu normali, ja diagnostikai butu cenradis pie kases un servisniekus netrauceetu nemaz, ne?
tad ir kadam numurs stradajoshs vai nav?
Publicēts: 17.08.09 20:50
 citēt
Ticamāk, ka šis 67356307...

Viss maksā tik, cik tas maksā! tāpēc domāju, ka diagnostika būs ~20 lati.
Ja būs dārgāk - tad max kādu piecīti, ja būs lētāk būsi tikai priecīgs.
Publicēts: 17.08.09 20:51
 citēt
jaa, shitas ir tas pats magjiskais... pisec, zvani cikos gribi 0 reakcijas.
Publicēts: 17.08.09 20:55 labots
 citēt
versatile:jaa, shitas ir tas pats magjiskais... pisec, zvani cikos gribi 0 reakcijas.

tik kāpēc jāzvana???
vai nu brauc un atstāj to verķi uz diagnostiku/remontu vai noliec plauktā!
Piezvanīt un uzzināt, ka Tev diagnostika maksās Ls 20... Jēga???
Publicēts: 17.08.09 20:57 labots
 citēt
aiziet, atrast, izstastit, atvilkties atpakalj - ta ir STUNDA, ja ne vairak.
sorre, bet ne katru darba dienu es to varu.
ja tie ir 20 ls, fine, nakamnedelj aiznesishu. shonedelj svarigakas lietas priekhaa.
ja 10 - fine, nesu riit
ja 40 - sorre, nav veerts.
Publicēts: 17.08.09 21:02
 citēt
diagnostiku visticamāk, ka var veikt stundas laikā (pašu diagnostiku, nevis stundas laikā kopš nodošanas servisā) - nezinu nevienu servisu, kur stunda maksātu Ls 40...
Nu uzzināsi, pa telefonu, ka diagnostika maksā Ls 30? iesi kārties? Priekš kam???
Manuprāt svarīgāk ir uzzināt cik maksā to visu sataisīt....
Vai vispar saprast vai vēlies to verķi atdzīvināt...
Publicēts: 17.08.09 21:06 labots
 citēt
P.S.
Atrodas [url=karte-meklesana.zl.lv... 40/42, džimbulis iet garām, pietura ir pirms vai pēc - pēc izvēles.
Kļūdīties/neatrast nevar - ieeja no Maskavas ielas un virs ieejas ir pietiekami liela reklāma.
A ko tur daudz stāstīt. Atstāj uz diagnostiuku ar vārdiem - neslēdzas iekšā, noskaidrojiet, kas par vainu, zvanīt par rezultātu un potenciālajām remonta izmaksām! Pie reizes vari atstāt to slēdzi ar vārdiem, lai pasaka, cik maksās slēdža nomaiņa, lai tad, kad zvanīs par diagnostiku vari pateikt - mainīt vai nemainīt to slēdzi (garantiju gan uz to neceri, slēdzis ir Tavs ne viņu un nezinu vai ņemsies likt Tavu slēdzi) un viss...
Pēc tam gaidi zvanu...
Publicēts: 17.08.09 23:28
 citēt
Versatile, mok meegini te - www.bng.lv...
Publicēts: 17.08.09 23:54
 citēt
Laurelz:Versatile, mok meegini te - [url=http://www.bng.lv/foto_remonts

Moš]http://www.bng.lv/foto_remonts
Moš[/url] varianc.°
Cerēt, ka būs lētāk, ātrāk un labāk (viss vienā) ir panaivi, bet divus no trim apgalvojumiem jamiem vajadzētu spēt piedāvāt... ;)
Publicēts: 17.08.09 23:56 labots
 citēt
Nu shis tik viens no variantiem, lai gan vieniigais, ko atceros, nu kas palicis galvaa, varbut noder.
Publicēts: 17.08.09 23:59
 citēt
ar Ivaru biju runajis par sleedzha mainju, to vinjsh nevar. citaam markaam esot easy.
nez. rit ar skaidru galvu laikam apjautashos canona kas tur noticis.
Publicēts: 18.08.09 00:09
 citēt
versatile:ar Ivaru biju runajis par sleedzha mainju, to vinjsh nevar. citaam markaam esot easy.

mnde - par ko Canons ienīst savējos?
Publicēts: 18.08.09 00:15
 citēt
Ivars teica ka tas tapec, lai nelabot kaktu kantoros, jo sledzha bloks ir relativi leets. taisni otradi - savejos ta miil.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):