Nu tā - pašportretu konkurss noslēdzies. Konkursam tika iesniegtas 49 bildes un divas, kuru nosaukums neatbilda noteikumiem. Visas bildes var aplūkot šeit: foto.inbox.lv...
Lai cik tas nebūtu dīvaini un subjektīvi, tad ar lielu balsu skaitu ir uzvarējusi Gvenever ar bildi www.fotoblog.lv... Otrajā vietā gan bez pārsteiguma ironia bilde - www.fotoblog.lv... Trešo vietu dala Dansiga un Billy www.fotoblog.lv... un www.fotoblog.lv... Ceru, ka visi apmierināti Apsveicu uzvarētājus! Fotorublji un gratulācijas tiks pārskaitītas šodienas laikā!
Tik un tā.. stāsti te par cilvēka būtību, sociālo vidi, utt.. beigās tāpat uzvarēs bildes ar lielākajām krūtīm Fotobloga pierādīts fenomens
Pirmajā vietā būtu licis citu, nobīdot pirmās divas vietas uz leju, trešās vietas abi kandidātu darbi man pie sirds vispār negāja.. ..bet nu, visiem jau nekad neizpatikt. Cik cilvēku, tik pērkamu viedokļu.
Tik un tā.. stāsti te par cilvēka būtību, sociālo vidi, utt.. beigās tāpat uzvarēs bildes ar lielākajām krūtīm Fotobloga pierādīts fenomens
Pirmajā vietā būtu licis citu, nobīdot pirmās divas vietas uz leju, trešās vietas abi kandidātu darbi man pie sirds vispār negāja.. ..bet nu, visiem jau nekad neizpatikt. Cik cilvēku, tik pērkamu viedokļu.
vot, ar prieku būtu pārdevies. Tik neviens pat neprovēja uzpirkt ku zemiski no viņu puses gan tomēr...
es domaaju, ka pilniigi objektiivi rezultaatu nemeedz buut, kur nu veel pashportretiem... vieniigi - kas attiecas uz 1. vietu - punktu paarsvars ta paaraak liels, lai buutu sakritiiba, it sevishkji ja zhuureetaaji savaa starpaa par to nerunaa....
"Smuka mozaīka" Te ļoti labi parāda cilvēka nemācēsanu veidot stendus. Pa rindām bildes ir jāmaina vietām, lai neskatītos laukā, jo vienīgā Billy bilde ir liekama kur vien gribi. Tagad man pilnīgi skaidrs ar ko es te parasti saraujos Bet par paveikto darbu, cepuri nost Annir (un citu žūrijas) tavā priekšā. Apspriest rezultātus naf godīgi- tas ir tikai organizatoru ziņā , un viņu lēmums jāciena.
Haiduk - es zinu to, vnk nav laika domaat un taisiit kaut kaa savaadaak - lai uzreiz redzami visi uzvareetaajbilzhi PAREIZAA vietu seciiba. a no otras puses - var tieshi otraadi. var dazhaadi - ja vien ir koncepcija. sheit nav - tikai seciiba
Annirs:ja nav nosleepums - kura ir Tava favoriitbilde?
Svētdien ilgi skatījos tās bildes, visas kā viena: - atveidoti vairāki sevis tēli vienā bildē - mozaīkas tipa bildes - standarta neskaidrs kadrs ar savu ģīmi - vai vienkārši ģimis
Gribējās redzēt ko orģinālu, vienīgā bilde pie kuras apstājos bija šī: www.fotoblog.lv...
Annirs:ja nav nosleepums - kura ir Tava favoriitbilde?
Svētdien ilgi skatījos tās bildes, visas kā viena: - atveidoti vairāki sevis tēli vienā bildē - mozaīkas tipa bildes - standarta neskaidrs kadrs ar savu ģīmi - vai vienkārši ģimis
Gribējās redzēt ko orģinālu, vienīgā bilde pie kuras apstājos bija šī: http://www.fotoblog.lv/img/170606/?cid=7714
Viss ir mūsu pašu rokās, un Tu, Kepke, arī esi mēs. Kur tad paša oriģinālais darbs?
Nu bildes ir tir neko daudzi pat bij labi padomajusji un intresanti uztasijusji Entresanti entresanti , Uzvaretajs bij ari mans favoritbilzj bet parejas gan ne tuvu ja neskaita "Laciti billiju" kas ar ir laaabais
Apsveicu uzvarētājus - bildes labas Konkursa gaitā radās dažas idejas, kuras varētu realizēt kkad nākotnē - tā ka nākošajam konkursam (ja tāds notiktu) būtu gatavāks
Varbūt bija mazliet par maz laika....... taapeec gribu anonseet jaunu konkursu, kursh opiciaali palaidisies septembra meenesii, ceru arii saruupeet kaadu balvu, kas buur drusku kas cits kaa simboliskie fotolati... Taatad - teema - "SPĒLE". Spēle ar miesu, dvēseli, matēriju, faktūru, krāsu. Konkurss domājošiem fotogrāfiem - te ar point'n'šūt cauri netiksiet Varat jau saakt domaat...
Vil:Viss ir mūsu pašu rokās, un Tu, Kepke, arī esi mēs. Kur tad paša oriģinālais darbs?
Šoreiz man nebija laika un, lai uzblieztu, ko uz fikso, pietrūka izdomas. Ar tiem multi-sevis siluetiem arī pašam bija, bet nu negribējās atkārtoties un likt vecas bildes