juulis:Nu tā, varu ar smaidu nopūsties un paziņot, ka plenērs Liepājā izdevās uz 110%! paldies visiem tiem, kas bija. ceru, ka nakamā reize būs vēl labāka!
Kur reportāžas? Kāds laiks bija? Ko darījāt? Pastāsti tak sīkāk!
juuli- pasakums neskatoties uz visadam "deja vu" variantiem un visadi citadakam lietām, izdevās ))) Un paldies Tev par organizeshanu! Velak vel sazvanamies, ok?
Informācija (konspektīvi): bijām bildēt fortus u.c. skaistas vietas pie jūras, tad Papes dabas parks, vēja ģeneratori, izjādes ar zirgiem arī bija... Lietus bija un saule ari ar smukiem makonjiem.
briedi- bildes un reportāzās noteikti būs driz! Pec tik trakām brivdienām vajag mazliet atvilkt elpu
Lāci, TU?! jocīgi, man likās ka tu jau vakar biji beigt..
Briedi, ļoti žēl, ka Tevis nebija, tik samgi, ka sorīt, neesmu cēlusies gadiem!! bija ūūūber jautri un atraktīvi. Liepājnieki fotoblogeri vispār rullē!!!
Vispar japasaka lielais paldies vairakiem cilvekiem- Reinim par naktsmājām, Neldai par izjādes ar zirgiem sarunāšanu, un protams, Jūlim par organizēšanu Pārējiem- paldies par lielisko kompāniju!!!!
Tātad nākamais plenērs būs kur?
Pec atsauksmju skaita par vēlmi piedalities nakamaja pasakumā izskatās, ka nākamajam pleneram ar 8-vietigo businju bus par maz
Nē - ja spams saucās : Plenērs vētrainā Liepājā tad pie tā paliekam.
Braucam uz divi dienām, nedēļas nogalē. Mērķis – iegūt bildes : Liepāja un liepājnieki. Pavadīt rāmi laiku. Ja ir daudz slaistu kas grib – varam arī pa nedēļas vidu laist.. Mērķis rāmi paklīst ar foto pa dažām Liepājas smukajām vietām. Ar nakšņošanu Zaļajā Birzē. Izbraucam sestdien agri no rīta vai vēl labāk piektdien vakarā, lai var no rīta Liepājā jau pabildēt .. Sestdien vakarā varētu kādu „kašķi” sameklēt ar kādu Liepājas fotogrāfu vai grāfiem – pie tējas glāzes par foto parunāties, bildes paskatīties.. Jāsadomā datumi un aidā..
Debra noteikti! visi tie cilvēki, kas bija Liepājas plenērā ir pirmie rindā ļoti ceru, ka šoreiz cilvēki vairs neskatīsies uz tāda veida pasākumu tik skeptiski visi gribētāji, lūdzu izsakiet savus piedāvājumus un idejas. es vienmēr esmu par visu atraktīvo un trako
ZG:Nē - ja spams saucās : Plenērs vētrainā Liepājā tad pie tā paliekam.
Braucam uz divi dienām, nedēļas nogalē. Mērķis – iegūt bildes : Liepāja un liepājnieki. Pavadīt rāmi laiku. Ja ir daudz slaistu kas grib – varam arī pa nedēļas vidu laist.. Mērķis rāmi paklīst ar foto pa dažām Liepājas smukajām vietām. Ar nakšņošanu Zaļajā Birzē. Izbraucam sestdien agri no rīta vai vēl labāk piektdien vakarā, lai var no rīta Liepājā jau pabildēt .. Sestdien vakarā varētu kādu „kašķi” sameklēt ar kādu Liepājas fotogrāfu vai grāfiem – pie tējas glāzes par foto parunāties, bildes paskatīties.. Jāsadomā datumi un aidā..
PS. ja kādam ir varianti ar busiņu - atsūti uz PM
Aivar, uz Liepāju kādu laiciņu nebrauksim, vajag atiet no šīm trakajām dienām BET! man ir doma braukt uz Liepāju ziemā. Verbūt es maldos, bet iespējams varētu būt skaisti ziemas skati. Ja kāds/kāda zin, kā tur ir tajā laikā, Nelda, es zinu, ka Tu zini
bet droši, izsakiet savus piedāvājumus. mūsu burziņš ir atvērts VISAM!
zinu zinu ziemaa ja ir sniegs tad labi skatinji parkaa var sanaakt.. ja taads smuks sniedzinjsh visp ideaali!! uz molu ar labu labaas bildes sanaak!! visskko var izdomaat es jau piesakos naakamajam pleneeram kas buus
prieks nemaksā neko,tik cik bildes gan varētu pēc tam paprasīt kādas iedot. Tik jārēķinās ka dubļi būs principā,iespaida gūšanai var paskatīties manas pēdējās 2 reportāžas un 4x4klubs.lv lapu.