Sveiki un sveikas topošie un esošie foto biedri Ir piedāvājums doties lielā/nelielā trakā burziņā uz Liepāju. izbraukšana sestdien ar autobusu 7 no rīta. biļetes cena 6,20 Ls (vienā virzienā) gulēšana teltī, vai kojās (atkarībā no cilvēku skaita)
lūgums izteikt savas domas, piedāvājumus, uzlabojumus utt..
Lai gan shajaa wiikendaa buushu liepaajaa arii, bet uz vietas vairs praktiski nedziivoju. Piebiedrotos, bet iecereets kas cits, diemzheel nesanaaks. Un tomeer kaadu laicinju tur dziivojot esmu jau sho to redzeejis. Iebrauceejiem eksotiskaak. Ja interesee man ir karte, ar dazhiem atziimeetiem, iespeejams apskatiishanas veertiem objektiem. Varu caur skype nogaadaat. Ja kas PM!
ew bet es uz sito tach esmu jau uzajcinats, manuprat. ja nav divi tadi vienadi izbraukumi! manas domas: pa dienu vaig sauli, gaisos makonus un veju, nakti nenormalako perkona negaisu bez lietus, teltis gualam un panemam plevi ar ko apsegt telti, kaukadus dzerienus no kuriem paliek siltak, ugunskuru, cali, kas spele gitaru vares sadabut? aaaa un dazus nikonistus ar kadu 70-200
annir es nedomaju viss, es uz pasakumiem pat pedeja diena izdomaju braukt, kapec tev jazin laicigi? lai noiretu tehniku? uzladetu batereju? sadabutu telti? tak bus ok, ja citu planu nav es pats tikai ceturtdien dosu atbildi, jo ir velvines pasakums, bet nu sis primarais noteikti
nu man piemeeram, jau ljoti savlaiciigi plaanojas beernu viikendi, zinot paaris nedeljas ieprieksh veel kaut ko var mainiit. Nav jau visi taadi flexible tiinji vairs
es vel lidz septembrim tinis man tapat otrs plans ar nav nekads dižais, braukt uz brivdabas festivalu ar visiem draugiem un tur bilzas ar jabilde, prieka pēc domaju ka liepaja bus vairak prieka ko bildet
tādus pasākumus vispār jau parasti ir tiešām jāplāno vismaz 2-3 nedēļas iepriekš ... teiksim šo sestdien esmu bez kameras (apsolīju aizdot vienam priekš kāzu bildēšanas) un svētdien jau esmu sarunājis bildēt 2 meitenes ... un Laurelz - tev nav taisnība par Liepājniekiem - Liepājā viss pa bikim notiek bet caur konkurentu portālu - tur cilvēki ir biku atsaucīgāki kā šeit esošie ... - tur nav tikai alu dzert gribošie
saprotu jūsu bažas, saku uzreiz, šis ir ļoti spontāns pasākums, tādēļ apsolās būt ekstrēms un pozitīvs pilnība piekrītu, ka tādas lietas jāplāno un jaizsaka piedāvājums ātrāk, bet šis nav tas gadījums
ta kā, visi, kas var vienkārši sakrāmēt mantas un braukt, laipni lūdzam trako pulciņā
P.S. vienmēr būs neatsaucīgi, slinkie utt, bet neticu, ka no 3000 cilvēku, nav neviens, kam patīk šādas spontānas idejas
anonims_:ew bet es uz sito tach esmu jau uzajcinats, manuprat. ja nav divi tadi vienadi izbraukumi! manas domas: pa dienu vaig sauli, gaisos makonus un veju, nakti nenormalako perkona negaisu bez lietus, teltis gualam un panemam plevi ar ko apsegt telti, kaukadus dzerienus no kuriem paliek siltak, ugunskuru, cali, kas spele gitaru vares sadabut? aaaa un dazus nikonistus ar kadu 70-200
viss jau būtu labi, bet neesmu Māte Daba un labu laiku nesolīsu tad Tevi likt sarakstā, vai kā??
eh ta ir ar tiem atrajiem , spontānajiem cilvēkiem katru dienu jaunas idejas un plāni! bet nu es esmu par! bbet līdz nedēļas beigām pāris lietas jānoskairdo,.