forum.gif
Kurš gan cits...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kurš gan cits...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.08.09 10:58
 citēt
...ja ne mēs paši veidosim šo portālu kvalitatīvu un acij tīkamu. Ir tik daudz rakstīts par to pēc kaadiem kriteerijiem jaizvertee bildes pirms ievietsohanas portalaa, bet es skatos daudziem viss pokuj.

Nevajag tak obligaati kko iespert iekshaa ka tik buutu:

www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

un tas ir tikai pāris shodien pievienotās....

Nekā personīga :) :) :)
Publicēts: 18.08.09 11:00
 citēt
nu no pirmaas veel kaut ko var uztaisiit..... bet kaut kaa neredzu Tavu dzeest... man shitaadas bildes pasliid garaam pat neattaisiitas.....
Publicēts: 18.08.09 11:05
 citēt
Annirs:nu no pirmaas veel kaut ko var uztaisiit..... bet kaut kaa neredzu Tavu dzeest... man shitaadas bildes pasliid garaam pat neattaisiitas.....

manuprāt, no pirmās vairs neko neuztaisīsi, droši, ka bildēc JPEGā un tie pārdedzināti gulbji vairs nav glābjami. nedz arī saturs tur ir uzmanības vērts...
kā reizi no otrā, ja rīkojas pēc principa palūrēs kas sabildējies un moš no tā var kaut ko uzšopot - vēl moš var kaut ko izcelt...
Publicēts: 18.08.09 11:15
 citēt
Annirs:nu no pirmaas veel kaut ko var uztaisiit..... bet kaut kaa neredzu Tavu dzeest... man shitaadas bildes pasliid garaam pat neattaisiitas.....

Man nav tik daudz Dzēst :D un arī pacietība nav ja arī būtu jādzēš :)
Publicēts: 18.08.09 11:20
 citēt
Iesācējs nekādus kritērijus sev piemērot nevar, jo tos nezina vai nepatur prātā. Un nereti apzināti ignorē, jo varbūt mācās vai piedalās psiholoģiskajās spēlītēs. Citos forumos tas ir skaidri konstatēts - kamēr nav attīstības, vienam lietotājam vairāk par noteiktu bilžu skaitu nedod. Dzēs ārā vecās, liec jaunas, bet, kamēr tavas 10/20 bildītes nav ieguvušas pamatotu vērtējumu (Patīk laikam nebūs vērtējums), tikmēr jāpagaida. Bet te - kā jauna diena, tā lietotājam bilde.
www.draugiem.lv Nr.2. :-)
Publicēts: 18.08.09 11:21 labots
 citēt
gudri... viss ir baigi relatiivs... ja mees to automatizeetu - peec bizhu skaita, veerteeumiem... varbuut arii Tu pats iekljuutu kategorijaa fuflograafija - tas tak buutu saapiigi, ne?
paskaties kokreeto triis bilzhu autoru raadiitaajus un saliidzini ar savu reitingu - Tu esi vinjiem pa VIDU!!!! Tu neesi labaaks, ... taatad FUFLOGRAAFJA???????
Publicēts: 18.08.09 11:22
 citēt
opisj:Iesācējs nekādus kritērijus sev piemērot nevar, jo tos nezina vai nepatur prātā. Un nereti apzināti ignorē, jo varbūt mācās vai piedalās psiholoģiskajās spēlītēs. Citos forumos tas ir skaidri konstatēts - kamēr nav attīstības, vienam lietotājam vairāk par noteiktu bilžu skaitu nedod. Dzēs ārā vecās, liec jaunas, bet, kamēr tavas 10/20 bildītes nav ieguvušas pamatotu vērtējumu (Patīk laikam nebūs vērtējums), tikmēr jāpagaida. Bet te - kā jauna diena, tā lietotājam bilde.
www.draugiem.lv Nr.2. :-)

Kapēc administrācija neko nedara, ja par to tik daudz tiek runāts???
Publicēts: 18.08.09 11:30 labots
 citēt
Marchello:...ja ne mēs paši veidosim šo portālu kvalitatīvu un acij tīkamu. Ir tik daudz rakstīts par to pēc kaadiem kriteerijiem jaizvertee bildes pirms ievietsohanas portalaa, bet es skatos daudziem viss pokuj.

www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

nevienu no shamiem neesmu redzeejis forumaa.
manupraat tie ir tie, kuri nezin, ka shim portaalam ir arii forums.
taadi vienmeer bliezj kaa tiik, uzmauc parakstu bildei un aidaa
kaa arii ignoree f-blog skolu un jelkaadus padomus.

a pameegjini kaut ko iebilst taadam, atnaak un visu viesu graamatu aizkakaa
- ar "Ah tu taasd lops, ka nenoveerteeji manu darbu"
vai - " A tev bilzju mazaak kaa man, ko Tu no foto vsp saproti"

(nu ne visi, bet es meedzu uzrauties uz taadiem :D )

vai arii kaads jauninjais iebliezj pretii, ka redz iztaisnota bilde fotoshopaa vairs nav iista bilde
un turpina priecaaties par savu IISTO sliipo horizontu bez japkaadas kompenes izjuutas :)

nu nee.. paldiis.. esmu atmetis slimiibu ie"kakaat" zem taadiem darbiem.
veseliigaak :) :* un arii viesu graamata tiiraaka :)

ps un vinjiem arii ir draugi, un ja draugi redz, ka Tu vinju chomu gruusti,
vinji naak baraa un saak mochiit Tevi :D (iz pieredzes) :)
Publicēts: 18.08.09 11:39
 citēt
Ieraudziji pāris sev netīkamas bildes un jūties ka s***ā iekāpis :D
netbilst taviem kritērijiem dzēst banot sist un kastrēt? :D
Publicēts: 18.08.09 11:40 labots
 citēt
gan jau fotokudrā ar kādi neapmierinātie slāņi purkšķ par pastāvošo iekārtu :D
Publicēts: 18.08.09 11:47
 citēt
Gudri - es iebraucu domaa. gruuti novilkt liiniju starp lohiem un advanceetajiem juuzeriem.
Publicēts: 18.08.09 11:49
 citēt
Tā jau sakot, ka no ģenialitātes līdz vājprātam ir tikai viens solis, bet otrādi esot ļoooooti tāls ceļš ejams... ;)
Publicēts: 18.08.09 11:55
 citēt
didams:gan jau fotokudrā ar kādi neapmierinātie slāņi purkšķ par pastāvošo iekārtu :D

Nevajag purkskeet, vajag uzlabot esosho :) izgatavojot pirmo BMW arii kaads purkskeeja, tas jau tik uz labu. Galvenais ir njemt to veeraa.
Publicēts: 18.08.09 12:03
 citēt
lkz:
Marchello:...ja ne mēs paši veidosim šo portālu kvalitatīvu un acij tīkamu. Ir tik daudz rakstīts par to pēc kaadiem kriteerijiem jaizvertee bildes pirms ievietsohanas portalaa, bet es skatos daudziem viss pokuj.

www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

nevienu no shamiem neesmu redzeejis forumaa.
manupraat tie ir tie, kuri nezin, ka shim portaalam ir arii forums.
taadi vienmeer bliezj kaa tiik, uzmauc parakstu bildei un aidaa
kaa arii ignoree f-blog skolu un jelkaadus padomus.

a pameegjini kaut ko iebilst taadam, atnaak un visu viesu graamatu aizkakaa
- ar "Ah tu taasd lops, ka nenoveerteeji manu darbu"
vai - " A tev bilzju mazaak kaa man, ko Tu no foto vsp saproti"

vai arii kaads jauninjais iebliezj pretii, ka redz iztaisnota bilde fotoshopaa vairs nav iista bilde
un turpina priecaaties par savu IISTO sliipo horizontu bez japkaadas kompenes izjuutas :)

nu nee.. paldiis.. esmu atmetis slimiibu ie"kakaat" zem taadiem darbiem.
veseliigaak :) :* un arii viesu graamata tiiraaka :)

ps un vinjiem arii ir draugi, un ja draugi redz, ka Tu vinju chomu gruusti,
vinji naak baraa un saak mochiit Tevi :D (iz pieredzes) :)

ik pa laikam esmu licis dzēst un rakstījis ne pārāk glaimojošus komentus, brīžos, kad uznāk Pasaules lāpītāja mendelis. Bet šādu reakciju sastapu tikai 1 x
Publicēts: 18.08.09 12:16 labots
 citēt
izgatavojot pirmo BMW arii kaads purkskeeja

Ir aizdomas, ka tas bija arī pats pirmais BMW modelis. Ja nopietni, ne tur un ne tas notiek. Te ir vajadzība pēc aktīva foruma un aktīvas bilžošanas. Tas ir tas mērķis. Vairums ir apmierināti. Paskaties forumā - cik daudz tur rakstošu meiteņu tavas draudzenes vecumā ... Čumā! Kad nonāk līdz autora bilžukiem, labākajā gadījumā ir papozēts plenērā. Kur tad ņems tos darītājus?! Daži puikas te velk visu vezumu.
Publicēts: 18.08.09 12:26
 citēt
opisj:

Ir aizdomas, ka tas bija arī pats pirmais BMW modelis. Ja nopietni, ne tur un ne tas notiek. Te ir vajadzība pēc aktīva foruma un aktīvas bilžošanas. Tas ir tas mērķis. Vairums ir apmierināti. Paskaties forumā - cik daudz tur rakstošu meiteņu tavas draudzenes vecumā ... Čumā! Kad nonāk līdz autora bilžukiem, labākajā gadījumā ir papozēts plenērā. Kur tad ņems tos darītājus?! Daži puikas te velk visu vezumu.
kuri ir tie pui9kas - studijaa luudzu vaardus!
Publicēts: 18.08.09 12:27
 citēt
NilsS:
ik pa laikam esmu licis dzēst un rakstījis ne pārāk glaimojošus komentus, brīžos, kad uznāk Pasaules lāpītāja mendelis. Bet šādu reakciju sastapu tikai 1 x

lkz:

Publicēts: 18.08.09 12:35
 citēt
nesaprotu - par ko cepiens. man ne praataa nenaak ikdienas paarlapot foto galeriju... zinu sheit tos chaljus (un chalenes), kas prot bildeet un daudz maz aktiivi un sakariigi par teemu izsakaas forumaa - tad nu mineeto indiviidu galerijas arii shad tad apskatu i papriecaajos par labaam bildeem. viss... iespeeja uzrauties uz kaukaadu drazu a la "paaris gulbji juura" ir praktiski izsleegta.
Publicēts: 18.08.09 12:37
 citēt
rixweber:nesaprotu - par ko cepiens. man ne praataa nenaak ikdienas paarlapot foto galeriju... zinu sheit tos chaljus (un chalenes), kas prot bildeet un daudz maz aktiivi un sakariigi par teemu izsakaas forumaa - tad nu mineeto indiviidu galerijas arii shad tad apskatu i papriecaajos par labaam bildeem. viss... iespeeja uzrauties uz kaukaadu drazu a la "paaris gulbji juura" ir praktiski izsleegta.
+++
Publicēts: 18.08.09 12:38
 citēt
opisj:

ja buus dazji tad arii citiem gribees liidzinaaties tiem dazjiem un vini kko dariis lietas labaa, nevis nobildes kaiju un zlaukt blogaa iekshaa :)
Publicēts: 18.08.09 12:41
 citēt
a ko lai dara ar shaadaam bildeem - Tu ieleic ar ceriibu, ka pateiks - annir - FUI, bet njem un sabalso??? www.fotoblog.lv...
Publicēts: 18.08.09 12:45
 citēt

www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

Marchello, nokritizē lūdzu manus darbus!! gribu zināt cik liels pokemons es esmu!! Apgūt pamatus man joprojām nesanāk laika, bet objektīva kritika ar saprotamiem skaidrojumiem (nevis "šitas s**s!!") atmiņā aizķeras;)
Publicēts: 18.08.09 12:47
 citēt
Annirs:a ko lai dara ar shaadaam bildeem - Tu ieleic ar ceriibu, ka pateiks - annir - FUI, bet njem un sabalso??? [url=http://www.fotoblog.lv/img/155806/?cid=14286

Ja]http://www.fotoblog.lv/img/155806/?cid=14286

Ja[/url] jau tu to ieliki, tev pašam nešķiet ka tas FUI, un arī citi tur ko tīkamu saskata :)
Publicēts: 18.08.09 12:54
 citēt
da nee... ieliku lai paarbaudiitu - appeediis vai nee.....
Publicēts: 18.08.09 12:56
 citēt
blogam tāpat jēga ir tikai no foruma un kādreiz kādu reportāžu paskatīties.A galeriju katru dienu lūrēt... cik tad var?
Publicēts: 18.08.09 13:08
 citēt
Annirs:da nee... ieliku lai paarbaudiitu - appeediis vai nee.....

Vai tad noteikumos nebija teikts "Liekam tika ito kas pašiem šķiet labi izdevies" vai kā tamlīdzīgi!? :) Bet tu ieliec un gaidi vai garšos :) Vispār interesanti tās domas ar kādām katrs kaut ko liek. Personīgi es negaidu pilnīgi neko, lieku pati sev par prieku.
Publicēts: 18.08.09 13:08
 citēt
Annirs:a ko lai dara ar shaadaam bildeem - Tu ieleic ar ceriibu, ka pateiks - annir - FUI, bet njem un sabalso??? [url=http://www.fotoblog.lv/img/155806/?cid=14286

Tev]http://www.fotoblog.lv/img/155806/?cid=14286

Tev[/url] jau vajadzeja zinat, ka atru lietu var nobildēt dažādi :) arī visparastāko kaiju :)
Publicēts: 18.08.09 13:11
 citēt
vot briizhiem nezinu..... simtprocentiigi sataisiita bilde. no bursta sakloneetas kaijas. paarsaturizeets vidusjuuras uudens.....
garlaiciibas tests, koroche
Publicēts: 18.08.09 13:17
 citēt
Pokemons iesaka - atvērt nodaļu "Meistardarbs", kurā tiktu ieliktas (protams to darītu administrācija, kura parādītu, ka strādā) tikai meistarīgi izpildītās bildes. "Meistardarbs" balstītos vienīgi un tikai no administrācijas vai viņu pilnvaroto fotobloga pilsoņu vērtējumiem (var būt virtuāli). Man, kā Pokemonam būtu interesanti aplūkot meistardarbus.
Publicēts: 18.08.09 13:19
 citēt
blac:Pokemons iesaka - atvērt nodaļu "Meistardarbs", kurā tiktu ieliktas (protams to darītu administrācija, kura parādītu, ka strādā) tikai meistarīgi izpildītās bildes. "Meistardarbs" balstītos vienīgi un tikai no administrācijas vai viņu pilnvaroto fotobloga pilsoņu vērtējumiem (var būt virtuāli). Man, kā Pokemonam būtu interesanti aplūkot meistardarbus.
un kameer nav shaadas "meistarklases", Tu droshs paliek droshs pilniigi VISAAM bildeem liec Patiik/555 ???????????????????????????????????????????????????????????????
Publicēts: 18.08.09 13:22
 citēt
šī www.fotoblog.lv... jau nemaz nav tik neglābjama
noskaņa ir...
kur jūsu pamācības?
"sliktu" bilžu ievietošanas aizvainotie fotomākslinieki var iet uz citiem, augstprātīgākiem portāliem ar mazāku ikdienas apriti, piemēram, shutter.lv
Publicēts: 18.08.09 13:22
 citēt
Annirs:
blac:Pokemons iesaka - atvērt nodaļu "Meistardarbs", kurā tiktu ieliktas (protams to darītu administrācija, kura parādītu, ka strādā) tikai meistarīgi izpildītās bildes. "Meistardarbs" balstītos vienīgi un tikai no administrācijas vai viņu pilnvaroto fotobloga pilsoņu vērtējumiem (var būt virtuāli). Man, kā Pokemonam būtu interesanti aplūkot meistardarbus.
un kameer nav shaadas "meistarklases", Tu droshs paliek droshs pilniigi VISAAM bildeem liec Patiik/555 ???????????????????????????????????????????????????????????????
Tu to arī vari darīt.....
Publicēts: 18.08.09 13:24
 citēt
varu dariit, bet tas mani garlaiko. vienkaarshi - gribeeju zinaat motivaaciju. bez aizvainojuma.
Publicēts: 18.08.09 13:28
 citēt
Kaapeec:šī www.fotoblog.lv... jau nemaz nav tik neglābjama
noskaņa ir...
kur jūsu pamācības?
"sliktu" bilžu ievietošanas aizvainotie fotomākslinieki var iet uz citiem, augstprātīgākiem portāliem ar mazāku ikdienas apriti, piemēram, shutter.lv

bet kapeec no kaut kaa ir jaglaabj kaut kas. Vai nu ir , vai nav :) nevis no suuda jataisa skulptuura :) bus jau labi varbuut bet smirdees taapat :)
Publicēts: 18.08.09 13:44
 citēt
Nu, uz eksistenciāliem jautājumiem mēs visus vienojošu atbildi neatradīsim... Ar 5 teikumiem ikvienu domu, ieceri, notikumu pasākumu par pārliecinoši pierādīt par absurdu esam. Īpaši, lietojot vārdus "sūds", "smirdēt" utt.

Bet tomēr - te cilvēki mācās, cits no cita, eksperimentē, vai, gluži vienkārši, izklaidējas, liekot bildes un noskatoties kā daži par to cepās... Nav jau gluži Latvijas Fotomākslinieku Savienības virtuālā galerija. Par laimi. Jo tad tādiem amatieriem/mīļotājiem, kā man, te nebūtu ko darīt.

Kā jau daudz reižu te ir aizrādīts, šis ir privāts nekomerciāls pasākums, kurā piedalās tie, kam tas patīk... Secinājumi?
Publicēts: 18.08.09 13:45
 citēt
Nu, uz eksistenciāļiem jautājumiem mēs visus vienojošu atbildi neatradīsim... Ar 5 teikumiem ikvienu domu, ieceri, notikumu pasākumu par pārliecinoši pierādīt par absurdu esam. Īpaši, lietojot vārdus "sūds", "smirdēt" utt.

Bet tomēr - te cilvēki mācās, cits no cita, eksperimentē, vai, gluži vienkārši, izklaidējas, liekot bildes un noskatoties kā daži par to cepās... Nav jau gluži Latvijas Fotomākslinieku Savienības virtuālā galerija. Par laimi. Jo tad tādiem amatieriem/mīļotājiem, kā man, te nebūtu ko darīt.

Kā jau daudz reižu te ir aizrādīts, šis ir privāts nekomerciāls pasākums, kurā piedalās tie, kam tas patīk... Secinājumi?
Publicēts: 18.08.09 13:45
 citēt
Annirs:varu dariit, bet tas mani garlaiko. vienkaarshi - gribeeju zinaat motivaaciju. bez aizvainojuma.
Motivācija - ievēroju, ka fotoblogā balsojot par bildēm var iegūt punktus, kuri savukārt ļauj pacelties reitingu tabulā (patīk uzvarēt, mērķis būt pirmajam) un būt redzamam, bez tā ir iemesls aplūkot visus darbus un izdarīt sev secinājumus.... savam hobijam.
Publicēts: 18.08.09 14:03
 citēt

vispār neslikta ideja, manuprāt. Atvērt sadaļu, tjipa, "fotoblogs iesaka" vai kaut kā tā. Kaut kas līdzīgs jau ir citos foto portālos. Pārējais jau ir apspriests daudz reižu, un nederēs - lai neabižotu visus entuziastus un kādu neierindotu "meistaru" lomā. Citādi pazudīs blogam raksturīgā aprite, kas ir tā vērta :)
Publicēts: 18.08.09 14:07
 citēt
Annirs: VISAAM bildeem liec Patiik/555 ???????????????????????????????????????????????????????????????

:D:D:D:D:D:D:D

vot mani ar vnm interesee shamo balsotaaju motivaacija...
reitings??? bilde ir/nav taa pat citu atziim nekad neredz kaa 555 vai patiik :)

no offence
Publicēts: 18.08.09 14:09
 citēt
Kā man kādreiz pietieca Bloga saimnieki un nesen atkartoja šo uzsstādijumu "Te nebūs nekāda SNOBU padarāšana kā citur kur būtiski ir BILDE" šeit būtiski ir Izpaustues + blogot un tā tam būs būt ĀMEN . Foto šeit ir APSALŪTI otršķirīga lieta galvenais ir KOMUNIKĀCIJA + IZPAUSMES iespējas :):) Taka es i nespringstu es vienkarši zinu un respektēju saimnieku viedokli . AMEN :):)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas