forum.gif
Kurš gan cits...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kurš gan cits...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.08.09 14:10
 citēt
a par 111 dod tieši tik pat daudz punktu, kā par 555
Publicēts: 18.08.09 14:10
 citēt
lkz:
Annirs: VISAAM bildeem liec Patiik/555 ???????????????????????????????????????????????????????????????

:D:D:D:D:D:D:D

vot mani ar vnm interesee shamo balsotaaju motivaacija...
reitings??? bilde ir/nav taa pat citu atziim nekad neredz kaa 555 vai patiik :)

no offence
Pats esi iepriekš rakstījis par viesu grāmatas piekakāšanu..... Bet ir arī izcili.
Publicēts: 18.08.09 14:14
 citēt
Lunis:Kā man kādreiz pietieca Bloga saimnieki un nesen atkartoja šo uzsstādijumu "Te nebūs nekāda SNOBU padarāšana kā citur kur būtiski ir BILDE" šeit būtiski ir Izpaustues + blogot un tā tam būs būt ĀMEN . Foto šeit ir APSALŪTI otršķirīga lieta galvenais ir KOMUNIKĀCIJA + IZPAUSMES iespējas :):) Taka es i nespringstu es vienkarši zinu un respektēju saimnieku viedokli . AMEN :):)

+++ un AAMEN. Pievienojos par 20065,73%
Publicēts: 18.08.09 14:18
 citēt
Lunis:Kā man kādreiz pietieca Bloga saimnieki un nesen atkartoja šo uzsstādijumu "Te nebūs nekāda SNOBU padarāšana kā citur kur būtiski ir BILDE" šeit būtiski ir Izpaustues + blogot un tā tam būs būt ĀMEN . Foto šeit ir APSALŪTI otršķirīga lieta galvenais ir KOMUNIKĀCIJA + IZPAUSMES iespējas :):) Taka es i nespringstu es vienkarši zinu un respektēju saimnieku viedokli . AMEN :):)
Ar to tas arī ir pievilcīgi ++++ Amen (ebr.- patiesi)
Publicēts: 18.08.09 14:36 labots
 citēt
kameer nav shaadas "meistarklases", Tu droshs paliek droshs pilniigi VISAAM bildeem liec Patiik/555. >
Tu arī to vari darīt.

Traģikomiskākais, kas līdz šim te izlasīts.
Blac komentāra kontekstā manā profilā pat velk uz viņa pažēlošanu, ka cilvēks piedzimis tik grūtā laikā un vietā. :D
Publicēts: 18.08.09 14:44
 citēt
Marchello, kas gribi uzzināt daudz-maz objektīvu, savu bilžu "vērtību", iet uz anonīmām saitēm. kur dabūsi par šo www.fotoblog.lv... apmēram, to ko es ieliku. ;)
Šeit, kā pateica Lunis, un par ko liecina FAQ "FotOblog.lv ir pašmāju nekomerciāls projekts, kura mērķis ir pulcināt un izklaidēt noteiktu cilveku grupu" = gudrais spams, masturarbaiterēšana, klonu pulcināšana, tusiņi veidišana, pliku meiču bildēšana, randiņi sarunāšana un t/t un t/l, visiem kam ir foparāts. Uztver šo ar humoru - nebojā savus nervu sistēmu.
Publicēts: 18.08.09 14:50
 citēt

Es tieši to pašu dzirdēju no "saimniekiem", kad pārrunājām šo lietu.
Un kopš te esmu tāpēc te esmu, ka te neapgrozās tikai profi, bet visādi cilvēki. Arī tādi, kas fotogrāfijas vispār nepievieno, bet vienkārši te ir. Un kāpēc ne.
Publicēts: 18.08.09 14:51
 citēt
:D
Publicēts: 18.08.09 14:57
 citēt
IvetaK:nu jā, diemžēl FAQ nav rakstīts, ka mērķis ir izglītot fotomīļus ...:(
sapulcināti un izklaidēti jau tiekam!:)
izgliitot... pie shodienas interneta iespeejaam par to vajadzeetu suuroties vismazaak.....
Publicēts: 18.08.09 15:05 labots
 citēt
IvetaK:

tuseejam. viss paareejais ir bullshits.
Publicēts: 18.08.09 15:06 labots
 citēt
Manuprāt:
Spamojam, tusējam, pakašķējamies, kādu pakaitinam, dzenam vellu, uzvelkamies, ārdamies, izlādējamies, nolaižam tvaiku, lūram, kā citiu villojas, piešaujam eļļu ugunij, ieliekam pa kādai nebildei un atkal salabstam... :D

Izglītojas tikai tie, kas to grib un to tie dara neatkarīgi no visa iepriekšuzskaitītā.

Tā teikt, kas grib, tas kaut ko paņem sev, kam nav lemc, kaut ar āmuru centies slēgta tipa internāta iedauzīt galvā - tāpat neizdosies... ;)
Publicēts: 18.08.09 15:10
 citēt
IvetaK:
Annirs::)
izgliitot... pie shodienas interneta iespeejaam par to vajadzeetu suuroties vismazaak.....

internets,internets...rītā vakarā un pusdienslaikā, brokastīs, pusdienās un vakariņās! :D

bet tomēr, ko mēs te fotoblogā darām, eksponējam savu prasmi vai mācāmies...?Bet tas tak ir forši. Superīgs "Draugiem" aizvietotājs. te pat reāli satiekas .... pafotogrāfē..... aizvelkas mājās. Man te patīk. Arī bildes man te patīk.
Publicēts: 18.08.09 15:18
 citēt
fodoblox baiki patīc. tuciņch i pa pirmo!
Publicēts: 18.08.09 15:20
 citēt
IvetaK:jē....baigi labi tusējam...a kas cits atliek...:D
toties vērtējam un reitingiem baigi nopietni sekojam, īpaši daži..:D
liekam bildes iekšā un ņemam ārā...:)
viss dēļ tusa..:D
Arī. Vajag tak kādu nopietnību arī izrādīt. maksājam arī taču. Man te patīk.
Publicēts: 18.08.09 15:21
 citēt
man tomeer patika, kaa blogaa bija sakumaa .... bija jaaieliek 3 bildes aadminju veerteejumam aadminju un ja izgaaja parbaudi - tikai tad vareja publiceeties visiem redzamajaa galerijaa. Un tas, ka galiigi jauninjais nevaretu balsot - tas vienkarshi neuzdziitu sliktaam bildem reitingu (kas nu tieshaam bloga limeni citu aciis pazemina)
Publicēts: 18.08.09 15:23
 citēt
dansiga:man tomeer patika, kaa blogaa bija sakumaa .... bija jaaieliek 3 bildes aadminju veerteejumam aadminju un ja izgaaja parbaudi - tikai tad vareja publiceeties visiem redzamajaa galerijaa. Un tas, ka galiigi jauninjais nevaretu balsot - tas vienkarshi neuzdziitu sliktaam bildem reitingu (kas nu tieshaam bloga limeni citu aciis pazemina)
Man arī patika bērnībā, varēju visu vasaru slaistīties, sapņot, ka kautkas būšu, bet tagad.... eh, eh, jāaa...
Publicēts: 18.08.09 15:28
 citēt
beerniiba = sleegta tipa iestaade... :D :D :D
Publicēts: 18.08.09 15:30
 citēt
Iveta, nee - jauninjais ielika 3 bildes, kuras citi neredzeeja, iznjemot aadminjus. Ja aadminji akcepeteeja 2 no 3 (laikam), tad shama bija pieeja kopeejai galerijai.
blac, kaapeec pie rekonstrukcijas atmest to, kas kaadreiz bija labs?
Publicēts: 18.08.09 15:31
 citēt
Bet vispār ir labi, kā katrā tusā vienmēr kāds norāda, ka pie galda skaļi pirst un atraugāties nav pieklājīgi. Saglabāsīm nopietnību
Publicēts: 18.08.09 15:35
 citēt
dansiga:Iveta, nee - jauninjais ielika 3 bildes, kuras citi neredzeeja, iznjemot aadminjus. Ja aadminji akcepeteeja 2 no 3 (laikam), tad shama bija pieeja kopeejai galerijai.
blac, kaapeec pie rekonstrukcijas atmest to, kas kaadreiz bija labs?
Vai ir vērts atjaunot un uzturēt veco, kas izmaksā vairāk nekā iegādāties jaunu? Es kā jauniņias jūtos te labi. nebija nekādu 3 bilžu pārbaudes laiks uzlikts, bet tie kuri grib nedaudz pamāžoties ar savām nekvltitivjam bildēm nav daudz. Uz visu lielo fotobloga pilsoņu saimi dienā tiek publicētas ~ 200 bildes. Tātad kautkāds respekts ir. RESPEKT>
Publicēts: 18.08.09 15:48
 citēt
A kur versties, ja grib kritiku? :D
Publicēts: 18.08.09 15:50 labots
 citēt
Sedlins:A kur versties, ja grib kritiku? :D
Vakarā maskačkā. Bet ja nopietni tad pats arī sevi kritizē un jatad kad Tev kas patīk un kādam tas nepatīk tad viņš ir muļķis un ļoti iespējams Tavas bildes par brangu naudu tirgos pēc Tavas nāves, bet ja Tev kas nepatīk, bet citiem patīk tad esi izaudzis pār viņiem un vari baudīt labumus vēl dzīvam esot.
Publicēts: 18.08.09 15:54 labots
 citēt
blac:
Vakarā maskačkā. Bet ja nopietni tad pats arī sevi kritizē un jatad kad Tev kas patīk un kādam tas nepatīk tad viņš ir muļķis un ļoti iespējams Tavas bildes par brangu naudu tirgos pēc Tavas nāves, bet ja Tev kas nepatīk, bet citiem patīk tad esi izaudzis pār viņiem un vari baudīt labumus vēl dzīvam esot.

Man dazreiz skatijums atskiras no parejiem...
Publicēts: 18.08.09 15:55
 citēt
nu uzraksti paariitim, ko te cieni kaa kritikus pm - lai izska savas domas par konkreeto bildi. buus veertiigaak.
Publicēts: 18.08.09 15:59
 citēt
Man dazreiz gribas, ka kads izsaka kadu skarbu vardu! :D
Ka pasaka par kkadu tur pukbildi vai kkadu lidoni - ka nav verts par komenteet, ka suds... :D
Ta vismaz butu jautrak... :)
Publicēts: 18.08.09 16:08
 citēt
mans kompis nevar uzlikt ģīmīšus.... baigi, baigi (:-()
Publicēts: 18.08.09 16:09
 citēt
he kautko sakombinēju pats un iznāca (:-)
Publicēts: 18.08.09 16:10
 citēt
atkal iznāca. Tagad sapratu, ja nerāda ģimīšus tos var uzzīmēt lietojot simbolus uz klaviatūras ... ha :-}
Publicēts: 18.08.09 16:13
 citēt

Uz maksas saitēm - no 10 līdz 50 Eu par bilti (2-3 txt. lpp. analīze + kompozīcijas shēmas + apstr. varianti(3-5actions))
Publicēts: 18.08.09 16:14
 citēt
skatos te visi sejiņas liek bet man nav tādas izvēles dotas atklāju ka pats varu sazīmēt lietojot klaviatūras taustiņus: piem :=acis, -=deguns; )= smaids un kopā :-)
Publicēts: 18.08.09 16:15
 citēt
nu veel var ar Alloxu meegjinaat sakashkjeeties - tad vinsh noraadiis preciizi uz visaam ljuudaam un nepilniibaam. (man ar neraada smaidus - te liktu buchu!)
Publicēts: 18.08.09 16:16 labots
 citēt
:) :):):):)
Publicēts: 18.08.09 16:19
 citēt
:kiss
Publicēts: 18.08.09 16:20
 citēt
:(
Publicēts: 18.08.09 16:22 labots
 citēt
ehh...
Publicēts: 18.08.09 16:23
 citēt
pašlaik publicētas 134 bildes un tikai uz trijām norādīts, kā bildes, kuras nav vērtīgas. Pārējās labas :()
Publicēts: 18.08.09 16:26
 citēt
IvetaK:te sejiņu pamaz, es zinu tikai tādas: :) ;) :D :(

Alloxa....murgs kāds...lētāk aiziet fotokursos!:) a adresīti ieskatam var? :)

Murgs - nemurgs... bez fotokursiem (pamatu zināšanām) tur darīt nav ko!
Kursu adreses zin Googles tante ;)
Publicēts: 18.08.09 16:27 labots
 citēt
pašā sākumā ir info par visu kas notiek fotoblogā, tur arī smeļos savas zināšanas :)
Publicēts: 18.08.09 16:43
 citēt
IvetaK:Alloxa, thanks par to pašu!:)
hm, starp citu, sameklēju kaut ko, nez vai to, par ko runāja Alloxa, bet....
viena maza lietiņa...par kuru es jau iepriekš esmu domājusi, kas te blogā pietrūkst..lai kriticisms attīstītos pareizi būtu:
apraksts pie foto....kas, kāpēc, utttt..lūk, kā šinī foto saitā, tā ir prasība, lai TU saņemtu kritiku..

Please describe your images – tell us what you wanted to express in the photo, what goal you were trying to achieve, what you particularly like about the result, what you feel may be missing or flawed, special efforts you made, or any other information that may help the viewer to understand your work.

Autora aprksts kritikai ir obligāts, pēc tā kritiķis spriez autora līmeni un izvēlas atiecīgu "valodu" ar šo. ;)
Publicēts: 18.08.09 16:55
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt