Lunis:Kā man kādreiz pietieca Bloga saimnieki un nesen atkartoja šo uzsstādijumu "Te nebūs nekāda SNOBU padarāšana kā citur kur būtiski ir BILDE" šeit būtiski ir Izpaustues + blogot un tā tam būs būt ĀMEN . Foto šeit ir APSALŪTI otršķirīga lieta galvenais ir KOMUNIKĀCIJA + IZPAUSMES iespējas Taka es i nespringstu es vienkarši zinu un respektēju saimnieku viedokli . AMEN
Lunis:Kā man kādreiz pietieca Bloga saimnieki un nesen atkartoja šo uzsstādijumu "Te nebūs nekāda SNOBU padarāšana kā citur kur būtiski ir BILDE" šeit būtiski ir Izpaustues + blogot un tā tam būs būt ĀMEN . Foto šeit ir APSALŪTI otršķirīga lieta galvenais ir KOMUNIKĀCIJA + IZPAUSMES iespējas Taka es i nespringstu es vienkarši zinu un respektēju saimnieku viedokli . AMEN
Ar to tas arī ir pievilcīgi ++++ Amen (ebr.- patiesi)
kameer nav shaadas "meistarklases", Tu droshs paliek droshs pilniigi VISAAM bildeem liec Patiik/555. > Tu arī to vari darīt.
Traģikomiskākais, kas līdz šim te izlasīts. Blac komentāra kontekstā manā profilā pat velk uz viņa pažēlošanu, ka cilvēks piedzimis tik grūtā laikā un vietā.
Marchello, kas gribi uzzināt daudz-maz objektīvu, savu bilžu "vērtību", iet uz anonīmām saitēm. kur dabūsi par šo www.fotoblog.lv... apmēram, to ko es ieliku. Šeit, kā pateica Lunis, un par ko liecina FAQ "FotOblog.lv ir pašmāju nekomerciāls projekts, kura mērķis ir pulcināt un izklaidēt noteiktu cilveku grupu" = gudrais spams, masturarbaiterēšana, klonu pulcināšana, tusiņi veidišana, pliku meiču bildēšana, randiņi sarunāšana un t/t un t/l, visiem kam ir foparāts. Uztver šo ar humoru - nebojā savus nervu sistēmu.
Es tieši to pašu dzirdēju no "saimniekiem", kad pārrunājām šo lietu. Un kopš te esmu tāpēc te esmu, ka te neapgrozās tikai profi, bet visādi cilvēki. Arī tādi, kas fotogrāfijas vispār nepievieno, bet vienkārši te ir. Un kāpēc ne.
izgliitot... pie shodienas interneta iespeejaam par to vajadzeetu suuroties vismazaak.....
internets,internets...rītā vakarā un pusdienslaikā, brokastīs, pusdienās un vakariņās!
bet tomēr, ko mēs te fotoblogā darām, eksponējam savu prasmi vai mācāmies...?Bet tas tak ir forši. Superīgs "Draugiem" aizvietotājs. te pat reāli satiekas .... pafotogrāfē..... aizvelkas mājās. Man te patīk. Arī bildes man te patīk.
IvetaK:jē....baigi labi tusējam...a kas cits atliek... toties vērtējam un reitingiem baigi nopietni sekojam, īpaši daži.. liekam bildes iekšā un ņemam ārā... viss dēļ tusa..
Arī. Vajag tak kādu nopietnību arī izrādīt. maksājam arī taču. Man te patīk.
man tomeer patika, kaa blogaa bija sakumaa .... bija jaaieliek 3 bildes aadminju veerteejumam aadminju un ja izgaaja parbaudi - tikai tad vareja publiceeties visiem redzamajaa galerijaa. Un tas, ka galiigi jauninjais nevaretu balsot - tas vienkarshi neuzdziitu sliktaam bildem reitingu (kas nu tieshaam bloga limeni citu aciis pazemina)
dansiga:man tomeer patika, kaa blogaa bija sakumaa .... bija jaaieliek 3 bildes aadminju veerteejumam aadminju un ja izgaaja parbaudi - tikai tad vareja publiceeties visiem redzamajaa galerijaa. Un tas, ka galiigi jauninjais nevaretu balsot - tas vienkarshi neuzdziitu sliktaam bildem reitingu (kas nu tieshaam bloga limeni citu aciis pazemina)
Man arī patika bērnībā, varēju visu vasaru slaistīties, sapņot, ka kautkas būšu, bet tagad.... eh, eh, jāaa...
Iveta, nee - jauninjais ielika 3 bildes, kuras citi neredzeeja, iznjemot aadminjus. Ja aadminji akcepeteeja 2 no 3 (laikam), tad shama bija pieeja kopeejai galerijai. blac, kaapeec pie rekonstrukcijas atmest to, kas kaadreiz bija labs?
dansiga:Iveta, nee - jauninjais ielika 3 bildes, kuras citi neredzeeja, iznjemot aadminjus. Ja aadminji akcepeteeja 2 no 3 (laikam), tad shama bija pieeja kopeejai galerijai. blac, kaapeec pie rekonstrukcijas atmest to, kas kaadreiz bija labs?
Vai ir vērts atjaunot un uzturēt veco, kas izmaksā vairāk nekā iegādāties jaunu? Es kā jauniņias jūtos te labi. nebija nekādu 3 bilžu pārbaudes laiks uzlikts, bet tie kuri grib nedaudz pamāžoties ar savām nekvltitivjam bildēm nav daudz. Uz visu lielo fotobloga pilsoņu saimi dienā tiek publicētas ~ 200 bildes. Tātad kautkāds respekts ir. RESPEKT>
Vakarā maskačkā. Bet ja nopietni tad pats arī sevi kritizē un jatad kad Tev kas patīk un kādam tas nepatīk tad viņš ir muļķis un ļoti iespējams Tavas bildes par brangu naudu tirgos pēc Tavas nāves, bet ja Tev kas nepatīk, bet citiem patīk tad esi izaudzis pār viņiem un vari baudīt labumus vēl dzīvam esot.
Vakarā maskačkā. Bet ja nopietni tad pats arī sevi kritizē un jatad kad Tev kas patīk un kādam tas nepatīk tad viņš ir muļķis un ļoti iespējams Tavas bildes par brangu naudu tirgos pēc Tavas nāves, bet ja Tev kas nepatīk, bet citiem patīk tad esi izaudzis pār viņiem un vari baudīt labumus vēl dzīvam esot.
Man dazreiz gribas, ka kads izsaka kadu skarbu vardu! Ka pasaka par kkadu tur pukbildi vai kkadu lidoni - ka nav verts par komenteet, ka suds... Ta vismaz butu jautrak...
skatos te visi sejiņas liek bet man nav tādas izvēles dotas atklāju ka pats varu sazīmēt lietojot klaviatūras taustiņus: piem :=acis, -=deguns; )= smaids un kopā
nu veel var ar Alloxu meegjinaat sakashkjeeties - tad vinsh noraadiis preciizi uz visaam ljuudaam un nepilniibaam. (man ar neraada smaidus - te liktu buchu!)
IvetaK:Alloxa, thanks par to pašu! hm, starp citu, sameklēju kaut ko, nez vai to, par ko runāja Alloxa, bet.... viena maza lietiņa...par kuru es jau iepriekš esmu domājusi, kas te blogā pietrūkst..lai kriticisms attīstītos pareizi būtu: apraksts pie foto....kas, kāpēc, utttt..lūk, kā šinī foto saitā, tā ir prasība, lai TU saņemtu kritiku..
Please describe your images – tell us what you wanted to express in the photo, what goal you were trying to achieve, what you particularly like about the result, what you feel may be missing or flawed, special efforts you made, or any other information that may help the viewer to understand your work.
Autora aprksts kritikai ir obligāts, pēc tā kritiķis spriez autora līmeni un izvēlas atiecīgu "valodu" ar šo.