bet varbūt cilvēkam bildēšanai, ne kolekcijai vajag.
nu koo tad citu es ar vinu daru? es nesaprotu kapec stativa ir jaiegulda 100 ls ja statvivu var pat no trim aliniem uztajsit es savu pirmo pa 7 ls nopirku, maza, lets un jprojam ir savu primaro funkciju loti labi pilda, var uzlikt kameru un bildet ar lenu sleda atrumu . neko citu no vina nevelos
nu, ja tev nav jauztraucas par to, vai vinju neapgazis vejsh vai udens, ja lietosi, piemeram, upee, vai par to, ka vienkarshi noluzis kaaja, vai fotoehnika kopa sver zem 1kg, nevis virs 4... tad der ari par padsmit latiem. pasham lidzigs ir, ir OK.
bet ja vajag stabilitati vejainaa laikaa ar smagu tehniu virsuu... nu... tad nekas cits neatliek.
..bet sekundaaro funkciju - asu bilzhu ieguushana, mazliet veejainaakaa laikaa (nerunaaju sheit par lloti lielaam braazmaam ), diez vai pildiis. anyway.. ja kaadam, kas padomaa, tad rakstiet, jo izskataas, ka buus jaapeerk jauninsh.
Statīvs ir tāda lieta,ko labāk nopirkt vienreiz labu,nevis septiņus lētus.Pats kādreiz nopirku lietotu Manfrotto par 80 ls,likās nežēlīgi dārgs,toties nu jau kādus gadus 4-5 par to nedomāju,varbūt vienīgi kādu karbona statīvu iegādāties.
ekoists:Statīvs ir tāda lieta,ko labāk nopirkt vienreiz labu,nevis septiņus lētus.Pats kādreiz nopirku lietotu Manfrotto par 80 ls,likās nežēlīgi dārgs,toties nu jau kādus gadus 4-5 par to nedomāju,varbūt vienīgi kādu karbona statīvu iegādāties.
Laurelz-nederēs,manējais ir 190cm augsts un vēl galva piedevām,tādu pašu karbona lai dabūtu,būtu jāiztērē ap 4000 kr.Autiņā jau vienalga kāds stāv,vai karbona,vai metāla. Zviedzha- man galvā ir krīze.
nu nez kā ar lētajiem sanaks, kamēr bija ziepis iepirku pa 30Ls, ideāli nekādu prob. pārgāju uz spoguleni un sākās jautrība pat pie samērā īsām exp smērējās.. nācās iztērēties lai dabūtu manfrotto un pašlaik viss ok!