14 darbi vienā no retajām Jelgavas izstāžu vietām kura, vismaz retumis, cenšas noturēt ciešamu līmeni
tāda kā bēru izstāde 6 gadi ilgam projektam
darbiņi atlasīti tiešām sakarīgi - arī šejieniešu - lai neapvainojas tie kuru bildes nebūs pie sienas - izstādes komplektē ne no absolūtā ''čārta'', bet veido bloku kas labi ''skatās'', ''turās''
A bilduki ta labie! Vienais meitenes autores ? Ot ja gadisjos pa celja Jelgava noteikt piekapsju. Forsji ka labi atlasitas , tas mani tik priece. Mjaaa baig skumji ka nokauj spicus projektus , parasti jau izdzīvo "Mazkritiski fani" kam dod tik izpausties
bļin, nevienam nav šlipses! :o pat pašam Mārim ne, tikai balts krekls (polšs arī gan jau, bet bildēs nav redzams, laikam jau izdzerts, pa ceļam, ne velti pirmā stunda nokavēta).
Lunis:A bilduki ta labie! Vienais meitenes autores ? Ot ja gadisjos pa celja Jelgava noteikt piekapsju. Forsji ka labi atlasitas , tas mani tik priece. Mjaaa baig skumji ka nokauj spicus projektus , parasti jau izdzīvo "Mazkritiski fani" kam dod tik izpausties
"mazliet atgādina "WHO's NEXT?" " ... Paga, paga... vai tad tur nebija kaut kāda dēļu būda, ķipo sausā tualete, ap ko visi domīgi stāvēja? Bet žēl, Jelgava nekad pa ceļam negadās...
IvetaK:biju, aplūkoju...izlasīju izstādes aprakstu pie sienas ,ja kas tīri labskanīgs... ... patika viss labāk Līvas foto...te jau iekšpublicēta...a ja par stāstu, tāds raisījās, savukārt, pie fotogrāfijas ar privāto dārgumu čemodāniņu pie vai zem gultas...bet mazuma piegarša, mazuma... jā, nu mazītiņa galerija, bet mīļa!
o jā - čemodāns ar ielīmēto senču bildi un spoku kāju blakus ir spēks - ne velti autore izturēja ekšus un no septembra startēs augstākā līgā - LMA
man patīk tas, ka jauniecilvēki nāk uz nodarbībām, saņem neierasti daudz uzdevumus, sajūt kautkādu motivāciju, tiek līdz pirmajai pusgada skatei un, redzot izkārto pie sienas, notic, ka paši var - ja vēl dabū sacensības āķi lūpā ta vispār...
nee nu ja shoruden atsaakaas shiis ''nodarbiibas'' tad tieshaam varu ieteikt ka ir ĻOTI interesanti. es pat nezinu ko turpmaak pirmdienu vakaros dariishu (haha man pirmdienas brivas (nav lekcijas))