forum.gif
Foto 20.-30. gadi Madona
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Foto 20.-30. gadi Madona
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.08.09 17:59
 citēt
Baigā vajadzība pēc vecas bildes ar dzerstiņu vai svinībām ar alu Madonā, bet iespējams arī citos novados, ja tie nav skaidri atpazīstami. Arhīvi izpētīti, tāpēc cerība uz ģimenes albuma bildēm. Vai Madonas iedzīvotājiem. Vai fotogrāfiem, kuriem ir idejas, kur šādas bildes ķert. Tāpat akceptēti tiek reklāmizdevumi no tiem laikiem par alu. Parādā nepalikšu. haris at datorgrafika punkts lv.
Publicēts: 19.08.09 18:42
 citēt
Pterodaktils:Baigā vajadzība pēc vecas bildes ar dzerstiņu vai svinībām ar alu Madonā, bet iespējams arī citos novados, ja tie nav skaidri atpazīstami. Arhīvi izpētīti, tāpēc cerība uz ģimenes albuma bildēm. Vai Madonas iedzīvotājiem. Vai fotogrāfiem, kuriem ir idejas, kur šādas bildes ķert. Tāpat akceptēti tiek reklāmizdevumi no tiem laikiem par alu. Parādā nepalikšu. haris at datorgrafika punkts lv.

Madona tai laikā bija Dzelzceļnieku ciemateelis ar 3 ielām un 5 mājām:):)
Publicēts: 20.08.09 08:23
 citēt
Kāds Madonietis ir fotoblogā?
Publicēts: 20.08.09 09:02
 citēt
Pterodaktils:Kāds Madonietis ir fotoblogā?

TE IR BARIEM Madoniešu , cesvaineiešu utt . kadi 10 točno zinu
Publicēts: 20.08.09 09:05
 citēt
TE IR BARIEM Madoniešu , cesvaineiešu utt . kadi 10 točno zinu

www.fotoblog.lv...
kaut ko tādu vajadzētu, vai arī svētku sajūtu tajā Madonas ciematelī, vai lauku viensētu…
Publicēts: 20.08.09 10:08
 citēt
Pazīstu vienu cilvēku,kam ir daudz no alus tematikas,bet vaicājums kāds ir pasākuma budžets,vai ir vērts meklēt un skanēt.
Publicēts: 20.08.09 10:11
 citēt
Drīzāk savest kopā ar to cilvēku, kurš to bildi meklē - par to vienu, kura viņam vajadzīga, gan jau ko atpogātu.
Publicēts: 20.08.09 10:27
 citēt
Nevis "gan jau kaut ko atpogātu",bet konkrēti cik,kamēr nav cipara,tikmēr nečakarēšu cilvēka laiku un smadzenes.Ja šādi noteikumi nepatīk,var doties ekspedīcijā,pa Rīgas antikvariātiem,gan jau kaut ko piemeklēt sanāks.Alus+Madona drīzāk nē,bet kāds aizvietotājs gan var atrasties,nu grupņiks ar studentiem mučeli un 11.§,piemēram.
Publicēts: 20.08.09 10:34
 citēt
Ko tu vēlies lai es pasaku? 20Ls par nezināmu fočeni? 140Ls par nezināmu fočeni? Ja to fočeni ieraugi - skaidrs - 30Ls par to nav žēl, vai arī par piecīti paņemtu… Tas nav man - cits džeks izvēlas, es tikai piedāvāju viņam iespēju sameklēt. Viņš arī pērk to bildi. Staigā pa arhīviem un antikvariātiem. Antikvariātos tādas bildes maksā 10 saņus. Man viņam pateikt, lai droši izvelk no maciņa simtnieku un gan jau kaut ko piemeklēs?
Publicēts: 20.08.09 14:00
 citēt
Neprasu nevienam savas bildes notirgot par dempinga cenām. Lūdzu pēc palīdzības - vecu bildi ar dzerstiņu ieteikt. No kādām ārā metamām bildēm. Ja bilde ir no Madonas ar Bodnieku mājām - varētu pretendēt pat vairāk par pudeli krietna brandava. Par stikla negatīvu - krietni lielāka.
Publicēts: 20.08.09 14:08
 citēt
Pterodaktils:Ko tu vēlies lai es pasaku? 20Ls par nezināmu fočeni? 140Ls par nezināmu fočeni? Ja to fočeni ieraugi - skaidrs - 30Ls par to nav žēl, vai arī par piecīti paņemtu… Tas nav man - cits džeks izvēlas, es tikai piedāvāju viņam iespēju sameklēt. Viņš arī pērk to bildi. Staigā pa arhīviem un antikvariātiem. Antikvariātos tādas bildes maksā 10 saņus. Man viņam pateikt, lai droši izvelk no maciņa simtnieku un gan jau kaut ko piemeklēs?

Vecīt tici man AR TĀDU ATTIEKSMI labāk iet uz arhīvu un rakties rakties rakties dienas 2-3 , vairak par 10Ls par izmantošanu šie napaparasis :):)
Publicēts: 20.08.09 14:27
 citēt
Cienītais,antikvariātos nekādas bildes nemaksā 10saņus jau vismaz 10gadus.
Publicēts: 20.08.09 14:43
 citēt
Labi - 20 sanjus. Dārgākas nēesmu manījis, arī piecus gadus arī nēesmu skatījies. Kāda attieksme - paskaidro? Arhīvā prasa daudzkārt vairāk. Tāpēc arī neizmanto, jo pārsvarā tur ir Ulmanis ar bērniem vai lauksaimniekiem, bet dzerstiņu bilžu nav.
Publicēts: 20.08.09 14:51
 citēt
OK. Neprasu biznesa korifejiem, bet ļaudīm, kuriem šādas bildes varētu būt - turēt tās plauktā, vai nodot publicitātei un priecāties, ka bilde rotā alus reklāmu. Laba alus - Bodnieku alus, kurš taisīts pēc senajām receptēm - īsts latgales alus. Es no šī pasākuma nerauju baiso piķi - vairāk izpalīdzu puisim, kurš lien šajā biznesā. Par pārsimts latiem varētu uzorganizēt bildes studijā ar tērpiem un tēliem. Kam tas vajadzīgs?
Publicēts: 20.08.09 14:55
 citēt
Ha,haāāāāā...20 saņi...Hahāāāā....
Zini visnotaļ regulāri maksāju 5-25 ls par atklātni un cik maksā un cik vienkārši vajadzīgās bildes antikvariātos var atrast,ļoti labi zinu.Lielākā problēma nav cena,bet gan dabūt tieši to,ko vajag.
Publicēts: 20.08.09 14:58
 citēt
Paga,paga altruistiski izpalīdzēt alkohola biznesam???A Madona točna ir īsta latgale?
Publicēts: 20.08.09 15:19
 citēt
Varbūt nemāki atrast īstās vietas? 5-25 Ls par atklātni? Par tādu naudu var iegūt Vērmahta formas terpu.
Publicēts: 20.08.09 15:22 labots
 citēt
Gribētu redzēt tantuku, kura aiztiepj uz antikvariātu albumu ar 1000 bilžiem un palūdz 25 000Ls. Labākajā gadījumā viņai 10 Ls atpogā un izsaiņo viņas bildes pa 20 saņiem vai visu kopā par 20 Ls.
Publicēts: 20.08.09 15:24 labots
 citēt
Pterodaktils:Varbūt nemāki atrast īstās vietas? 5-25 Ls par atklātni? Par tādu naudu var iegūt Vērmahta formas terpu.

Acim redzot meklē "Van goga gleznas" svalkās :):) Katrreiz kad aizeju man pa 10Ls izliek veselu paku priekšā par tēmu "KO VĒLOS" un es paņemu "Izmantošanai" tikai to kas man patīk:) Un tā jau ~20 Gadus :):) Ta daru ne tikai es ta dara vissi kas ko saprot no šis štelles. Iemet kadreiz aci Meritus vai Eko izdotajās Atklātnēs vai Kalendāros par "Lauku tēmu" tur ir gan alus gan šnābis gan cūkas gan dzērāji VISS nācis tādā vedā , sēdi tim un meklē FONDOS , NO PIEREDZES AIZŅEM 2-3 dienas tādi melējumi:):)
Publicēts: 20.08.09 17:57
 citēt
Pterodaktils:Varbūt nemāki atrast īstās vietas? 5-25 Ls par atklātni? Par tādu naudu var iegūt Vērmahta formas terpu.

Pasaki kur!Pat novoģels maksā vairāk.Ja gribi zināt cik var maksāt atklātne,tad pamēģini antikvariātā atrast Gogoļa ielas sinagogas bildīti un kad atradīsi,pajautā cik šī maksā.
Publicēts: 20.08.09 18:34
 citēt
Rīt aizstaigāšu uz sēņu vietām un tad arī pastāstīšu, kā gāja.
Publicēts: 20.08.09 18:40
 citēt
P.S. Par sinagogu bildēm pat santīmu nedotu.
Publicēts: 21.08.09 14:14
 citēt
Vārdu sakot atsūti tā cilvēka telefona numuru,iedošu vienam alus lietu kolekcionāram,lai šie tiek galā paši.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):