Kas attiecas uz darbu ar atstarotājiem spilgtā saulē vai dienvidos tad tas ir MODELIM baigi nogurdinoši un ātri padara Modeli to talakam darbam nelietojamu , tas tā no pieredzes. Tapec spilgrās saulēs utt izmanto pamatā Blices vai Soft izkliedetajus un atstarotajus tik kad saule "Mazak spilgta" visādos Saullektos saulrietos Tas ta no personigas pieredzes visādās salāsss
Lunis:Kas attiecas uz darbu ar atstarotājiem spilgtā saulē vai dienvidos tad tas ir MODELIM baigi nogurdinoši un ātri padara Modeli to talakam darbam nelietojamu , tas tā no pieredzes. Tapec spilgrās saulēs utt izmanto pamatā Blices vai Soft izkliedetajus un atstarotajus tik kad saule "Mazak spilgta" visādos Saullektos saulrietos Tas ta no personigas pieredzes visādās salāsss
Nesaki vis - arī Rīgas līča krastā saulrietā atstarotājs liek modelim raudāt, ka maz neliekas... jo reizēm gadās, ka ar blici ir par maz
nu vēl varētu būt, ka duellis kā kowbojiem - sasinhronizēsiet laikus un tad kurš ātrāk viens otru nobildēs ar fočiku, kas fotosomā... drīkst bildēt arī nepaceļot pie acs! un tad salīdzina kurš ātrāk un kurš smukāk!
nemuldi nu niekus, 10Ls http://cgi.ebay.com/43-5-in-1-Light-Mulit-Collapsible-disc-Reflector-110cm_W0QQitemZ330350324861QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4cea69ec7d&_trksid=p3286.c0.m14
+ transports un jebajam cits valūtas kurss... pie kam mazie apaļie jau ir lēti a prāvāks taisnstūrains pa tādu piķi nesanāk...
var jau ieurbties zemē un ar trosēm piestiprināt statīvus bet nu saulē kā jau teica Lunis , pārāk spēcīgi spīd acīs un ērtāk tomēr ar impulsiem.
Sacensības vaig lai Gudris fočē Annirs stilā bet Annirs Gudris stilā un tad salīdzināt kurš tad kuram tuvāk ticis , citādi bezjēdzīgi dažādus stilus jaukt . .... lai vinnēt paskaties žūrijas sastāva foto darbus un taisi tādā pašā stilā foto! (c) laikam Lunis (ja pareizi atceros )
ja jaaizveelas starp uzspiestu gribu, bet nevaru un varu bet negribu.... Tu tak Gudri visu laiku kaut kur uzraksti ka gribu bet nevaru.... bet nu taa tik poleimika...
Annirs:ja jaaizveelas starp uzspiestu gribu, bet nevaru un varu bet negribu.... Tu tak Gudri visu laiku kaut kur uzraksti ka gribu bet nevaru.... bet nu taa tik poleimika...
davai daram taa...es sarunaashu vienu modeli un tad kurš labak viņu nobildēs(vienu bildi)....bet kas un kā vērtēs ? fotogalerijā nebūs godīgi jo man nav tik daudz masturbaiteri atbalstiitaaji kaa Tev
var ielikt kaadaa krievu saitaa man tikai jaanopeerk kamera bet varu ari ar telefonu, you know.... : es jau taa ljoti censhos tos masturbaiterus aizbaidiit bet daudziem bieza aada....
miller31:
nemuldi nu niekus, 10Ls http://cgi.ebay.com/43-5-in-1-Light-Mulit-Collapsible-disc-Reflector-110cm_W0QQitemZ330350324861QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4cea69ec7d&_trksid=p3286.c0.m14
+ transports un jebajam cits valūtas kurss... pie kam mazie apaļie jau ir lēti a prāvāks taisnstūrains pa tādu piķi nesanāk...
tas tiesa, bet mēs jau nenorunājām kāds atstarotājs. Tie sunbounce vispār pāri simtam maksā. Shim konkreetajam Free Shipping (bezmaksas piegaade). Kārtīgs ķīnietis vienmēr par velti sūta
parastaas seetas meitenes tak dazhiem aatri piegriezhas... laikam nav to parametru... saprot, ka standartizaacijas komisiju neizies un kriit depresijaa....
Annir! Gudri! Nu uztaisiet dueli! Buutu interesanti paskatiities. Savaadaak juus te jau meenesi viens otru bakstat. Nu satiekaas, izshaudaas un paraada citiem ar, lai var paveerteet.
Normals duelis vareu sanakt, bet par modeles izveli es tomer dodu prieksroku Gudrim... Annirs noteikti pats sevi saknipses labak, saubu nav
Kad bus duelis, es varu but pilnigi neitrals, un piedavat kadu jauku skaistu modeli, lai jums nebutu domstarpibas, ka ari bildesanas vietu izvelesos pec saviem uskatiem... Tad ari buskkas interesants! Der?
ritikoff:Normals duelis vareu sanakt, bet par modeles izveli es tomer dodu prieksroku Gudrim... Annirs noteikti pats sevi saknipses labak, saubu nav
Kad bus duelis, es varu but pilnigi neitrals, un piedavat kadu jauku skaistu modeli, lai jums nebutu domstarpibas, ka ari bildesanas vietu izvelesos pec saviem uskatiem... Tad ari buskkas interesants! Der?
Briest tuss. Liidzjuteejus vajag saulcinaat - tie veel pasviediis kaadu ideju, kaa sameeriities
Nu redzi, tatad tu jau izvelies pec savam prasibam vietinju! Un ja ir sacensibas modelu bildesana, tad domaju ka bus interesanti un ari godigi, jo liekas ka Annirs ari nav ipasi pa tadam lietam specjuks!
Kemeri ir viens, bet es Jusm sagatavosu ko ipasu, ta lai neliekas viegls uzdevums, un lai butu pie ka piedomat! ]Bet apsolu un garanteju ka jums abiem bus ko darit
neiededzaties pa strauju - ta var paardegt. juus taa kaa beerza taasis... es nezinu kaa jums puishi, bet mani kaut kaa sveshi cilveeki neinteresee, sanaak vien miesas ilustraacija... ponime?
oi - offtopiks, anjuku atcereejos... staav kalna galaa vecais bullis ar jauno. jaunais visu laiku - nu davai, re kaada lejaa smuka taa gotinja, un cik smuka taa, davai, laizham. nu pagaidi, vecais saka. Nu davai!!!!!! Tad vecais neiztur: a mees taa mieriig, bez steigas, it kaa negribot... un visu ganaampulku....
Kads bui bui, vieta ir, modele ari... Ko tur gatavoties, atnac, cih pih un tad bilzu apskatei... Abi divi bermzejat, tam nav tas, tam tas Ko var punkjus kozljat, duelis un viss, tema slegta.