ja mees nopietni par fotografeeshanu kaa hobiju (radiishanu savam priekam) nevis naudas pelniishanu vai sevis apliecinaashanu - peedeejie divi mani taa paaraak nesaista, taadu vai citaadu iemeslu deelj. Es varu atljauties veidot priekshstatu par sevi ar taadaam bildeem ar kaadaam veelos - tas tik un taa ir tikai shaura spektra daljinja.
Bui dui noziimee to, ka esi spiests versus tam, ka VO shodien ir, fiilings, gaisma, sajuuta - un vienmeer ir! Biezhi taa var buut iedomaata lieta, bet taa var novest pie maakslas. un savaa egoistiskaa izpratnee es uz savu dailjradi taa arii luukojos.
par sho iedomu speeku man ir labs piemeers no dziives: 19.gs Daanijas pashos ziemeljos Skagenaa (rags, kuru satiekas divas juuras) radaas maakslinieku kopiena, kas uzskatiija, ka tur ir iipasha gaisma: un tika radiiti vairaaki noziimiigi maaksladarbi ar kultuurveesturisku veertiibu.
esmu tur bijis - to gaismu neredzeeju - vasaraa braukshu veel BET! Ilustraacija tam, cik taalu mees esam ar bui dui bildeem - vienalga vai tas radushaas pashapliecinaashanaas, naudas pelniishanas vai iedomaatas maakslas vaardaa.
Mans un Gudra iespeejamais duelis tomeer ir tikai mana un Gudra padariishana
suuds par godu - es jau sen Gudrim iemineejos par ko taadu, bet atsauciibas nav. Gudris nav glupis un saprot, ka ja no piena viens uztaisa jogurtu bet otrs sieru - kursh un kaa saliidzinaas - kas labaaks? kameer jus te par manu godu un pasportretiem - Gudris nav tak pateicis - davai!
Jums piedāvā visu gatavu - tikai atliek ierasties, bet neviens negrib. Ne jau kāds sitīs nost to, kam sliktākas bildes. Es piem gribētu redzēt šādu dueli - man būtu interesanti pavērtot kā fočē citi cilvēki. Saku, ka tad jātaisa tuss, kur viena daļa būs dueļi. Vairāki. Un vienā no tiem varat arī jūs izmočīt.
Zini, es isteniba ari varu jusu dueli piedalities, ta, lai situacija but objektivaka un lai cilvekiem nebutu jaskatas tikai uz jusu diviem darbiem Tad ka tur ir, bus tas pasakums vai turpinasim atistit un pagarinat so topiku ar bezjedzigam atrunam?!
JRJ:patiesībā tāāds bla bla vien ir sanācis - vienam no otra bail un katrs sava vada pusē tāds ļoti drosmīgs
Gudris , lai taisīt meistarklases ir jābūt meistaram
JRJ, te tu kļūdies, lai taisītu meistarklasi 1. jadabon , kas tev maksā 2. ja pat nezini, jāmāk sataisīt gudru ģimi, un labi jāmāk bārstīt vārdi(it īpaši angliski foto un ap foto termini), kā to dara vairums šādu pasākumu organizatori
tas jau tikai, lai taisītu maksas meistarklasi! protams, daža meistarklases varbūt būtu daudzmaz pieklājīgi apmeklētas tikai, ja par to apmeklēšanu vēl piemaksātu.