forum.gif
Fotokonkurss ''Latvijas daba - mūsu skaistums''
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Fotokonkurss ''Latvijas daba - mūsu skaistums''
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.09.09 13:46
 citēt
Ai, tur 99% bilžu ir vienkārši SPĒKS!
Publicēts: 03.09.09 13:59 labots
 citēt
tas ari ir mans favorits :D
vismaz priesk lidz ausim,
a shita tika tajas trsidesmit!
parejas ari gribu redzet
es iesutiju videji smukas bildes no bolderajas, piecas gab

Publicēts: 03.09.09 16:11
 citēt
Redz mīlulīšu JŪS tāpat ka 99% dalibnieku spriežot pēc texstiem NESAPRATA IDEJU:) Kā jūs domājiet KURA BILDE noš šim divām ATBILST ir vērtīga ši konkursa sakarā?:)

Gan jau ka bļausiet ka tas ir 1001 reiz redzētais kautkāds Devian stilā uzmočītas Bolderājas mols ?:) NEFIGA tas meslis neviena nav vajadzīgs . Bet ļuk SMIGFOTO ar tanti kurš NOTEIKTI nkādi netiks atzīmēts utt . ARĪ IR tas dēļ kā šāds konkurs tiek rīkots NEZINĀMAS INTRESANTAS DZIRNAVAS un izejot no kordinātēm KUR TAS IR rīkotāji vai pasūtītājs aizsūtis SAVU fotogrāfu un tas SMUKI sabildēs DZIRNAVAS un nebūs terēts bendzja un LAIKS braucot meklējot NEZINAMS INTRESANTAS VIETAS :):)
Publicēts: 03.09.09 17:46 labots
 citēt
IvetaK:vai tad iesūtot foto bija vēl jāpievieno tā objekta garum un paltum koordinātes?:)

Redz Ivetīn tu ar nelasi NOTEIKUMUS , tas arī bija KONKURSA MĒRĶIS UN GALVENAIS NOSACIJUMS :):) Interesantu NEZINAMU VIETU smukas bildes:):) Nevis SMUKAS vai 101x redzetas bet tiesji JAUNAS SMUKAS VIETAS bij sji konkursa PIRMS UN GALVENAIS PUNKTS viss :):) Obligats nosacijums bija PRECIZA attela redzama objekta atrsjas vietas noteiksjana TAS AR noteikts ka jabut JAUNAI VIETAI + SMUKAIS BILDEI + PRECIZAM APRAKSTAM kur tas atrodas:):) Sriezjot pec drausmīgā drazas daudzuma un minimali noteikumiem atbilstosja matereala , pasakums ka jau paredzeju ir sava ideja apsaluti izgazies:):)
Publicēts: 03.09.09 21:57
 citēt
nekas nebija japievieno,
iesutiju 1000 px piecas bildites,
un uzrakstiju ka katru vietu sauc,.
tad pazvanija un pateica ka tresa bilde piedalas izstada un ir jaiesuta leilaaka,
tas ar viss :)
luni vareji pats nozimeties un paradit turistiem un TC apmekletajiem kas ir nezinama vieta un skaisti nobildeta vieta,
voot nezinu ,gandrīz visi kas nenesa fočiku līdz nezin ka izskatās blderajas un mangalsalas moli dzive,
man vini patik, liekas intresanti, tapec bildeju,
un zurija laikam doma tapat ka es
ka man veicas :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt