forum.gif
Parāda dēļ fotogrāfe Annija Leibovica var zaudēt autortiesības
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Parāda dēļ fotogrāfe Annija Leibovica var zaudēt autortiesības
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.08.09 17:08
 citēt
Dzīvot pāri līdekļiem naf krīze!!!
Publicēts: 20.08.09 17:14
 citēt
es gan teiktu ne Zaudēt bet Pārdot par 24 miljoniem
Publicēts: 20.08.09 17:34
 citēt
Gudris:www.tvnet.lv... :( ...bet priex ka arī citur krīze :D

Nu ja, kas tad tas ir 1 limons gadaa.
Publicēts: 20.08.09 18:04
 citēt
Par A.L. finansiālajām problēmām jau tika runāts pirms gada. Diezgan sāpīgi tādas raudzes fotogrāfam būtu zaudēt savu mūža darbu...Ja paskatās filmas par a.l. tad tiešām var secināt ka fotosesiju izmaksas pieaug ar katru reizi :)
Publicēts: 20.08.09 18:04 labots
 citēt
Gudris: ...bet priex ka arī citur krīze :D
es formulētu "priex, ka ne tā, ka tieši un tikai un eXtrā pie mums krīze!"!
Publicēts: 20.08.09 20:17
 citēt
a par ko vispar parads !?
Publicēts: 20.08.09 20:36 labots
 citēt
Haiduks:Dzīvot pāri līdekļiem naf krīze!!!

Pilnīg PRECĪZI :)

Normāliem komerciāli strādājošiem fotogrāfiem tādiem kas veic pilna servisa pakalpojumus kam pieder savas aģentūras arī Eiropā ienākumi ~1milj EUR ir diezgan ierasta lieta. Man piemēram radiniekam pieder neliels foto uzņemums Vacijā kurā strādā ~ 30 cilvēku , viņam kā ŠEFAM un nebūt ne ekskluzīvam meistaram gada ienākumi ir ~150.000 Eur [Paša alga ne Firmas ienākumi] . Tādi cilvēki ka Leibovotz nav tik daudz Fotogrāfs cik SABIEDRĪBĀ zināma persona un BRENDS kuri lai nostiprinātu savu stavokli sabiedrībā DZĪVO EKSKLUZĪVI . Domāju ka ņemot vērā viņas darbu pardošanas cenas un pasutijumu tāmes viņas ienākumi varētu būt VIRS 1 Milj USD gadā . Un tieši tā nevis ZAUDĒJUMS bet gan PĀRDEVA PAR 24 Milj zaļo savas tiesības , nav slikti 0,6Milj par katru aktīvās darbības gadu :):) Piemēram , ļoti labi atceros savus kolēģus 90 gados , kad šie pirka Mršus un krutus apartamentus Rigas centrā vai mežparkā . Ja tev ir MERSIS tev klients arī MAKSĀS kā tadam kas brauc ar mersi un Dzivo Vecrīgā:) Man kādreiz vācu onkuls tas pats kurš Ikdienā braukāj ar PIRMĀ MODEĻA Folksvāgenu bet garāžā stāvēj SL Mersis ar kur reiz nedēlā braukt uz Banku un pislētas domi mācija ATCERIES ja tu eji uz banku tev jābūt Rolex + Mersis citadi ATTIEKSME pret tevi būs kā pret tādu kas PAT TAM NEVAR NOPELNĪT un neviens tev nekad nemaksās tik daudz cik tu vēlēsies:):)

Man piēmeram ir uzssvērti "Pofigistisks" ģerbšanās stils un mantas es izmantoju PRAKTISKAS , un dzīvot man patīk Teltīs vai mansardos un labāk priekšpilsētās nevis centrā BET :) Es pietiekami labi zinu ka DARBA ĻIMENIS nav atkarīgs no tehnikas brenda bet gan SPĒJĀM + IEMAŅĀM , taču VISSI mani menedžeri barukā dārgos autiņos un dzīvo prestīžos rajonos jo VIŅI karto sarunas par NAUDU bet es dari tikai DARBU KAS MAN PATĪK:):)
Publicēts: 20.08.09 21:33
 citēt
Lunis:taču VISSI mani menedžeri barukā dārgos autiņos un dzīvo prestīžos rajonos jo VIŅI karto sarunas par NAUDU bet es dari tikai DARBU KAS MAN PATĪK:):)

Tavi menedžeri? Gudris, Haiduks, kas vēl? :D
Publicēts: 20.08.09 21:45 labots
 citēt
Lunis:... ja tu eji uz banku tev jābūt Rolex + Mersis citadi ATTIEKSME pret tevi būs kā pret tādu kas PAT TAM NEVAR NOPELNĪT ...
lai tie bancinieki iziet pasaulē - nafig Rolex, ja jau ašpadsmit gadus Centrāl Kolhōz tirgū var par 3 Ls dabūt kvarcētu kloceri, kurš ar oriģinālo bateriju iet 3 gadus?
Publicēts: 20.08.09 22:57 labots
 citēt
Portreti:
Lunis:taču VISSI mani menedžeri barukā dārgos autiņos un dzīvo prestīžos rajonos jo VIŅI karto sarunas par NAUDU bet es dari tikai DARBU KAS MAN PATĪK:):)

Ne es tāpāt kā vēl daži šeit izmanto aģentūru pakalpojumus , savulaik viņas izssūtija tādus priekšlikumus konkrētiem cilvēkie , bez sevis zinu laikam vēl 3 Latvijā no kuriem tikai 1 ir "Zināmais" pārējie vienkārši labi speci . Šie piedāvāj parakstīt līgumu ko es un jau minētie kolēģi izdarija . Patreiz Latvija vairāk vai mazāk regulāri uzturos tikai es , kolēģi pastrdāja viens 3 viens 5 gadus un pārcēlās prom no šejienes pilnībā . Es biju pirmais kas pārcēlās , "Slavenais" kolēģis ar vairākus gadus pabija prom bet nu ar laikam mājās esot , bet taisoties uz citurieni :):) Pozitīvi tas ka aģentura nodrošina darbus ar citām aģentūrām tādām kuras nekad neņem specus no vietējiem , tie paši Krievi piemēram . Vīnus apkalpojoša kompānija nepinās ar vietējiem "Mastjeriem" bet mierīgi slēdz pietiekami iespaidīga apjoma sadarbības līgumus ar Austriešu , Fraņču , Zviedru aģenturām lai izmantotu viņu specu pakalpojumus šeit :):) Latvijas kā servisa nodrošinātājas reitings ir pietiekami zems dēļ visādiem "Magjom vsjo @ dažo to o čom ņe slihaļi" lai nebūtu vēlēšanās iegrābties:)
Publicēts: 22.08.09 17:33 labots
 citēt
Portreti:

Tas iedomīgais pūslis tiešām ir nojūdzies... Haiduks pat sapņos rādās, ko tu darītu, ja nebūtu Haiduka, kam savas nelietības piešūtu :D
Publicēts: 22.08.09 17:38
 citēt
Luni, par to \m/ \m/ izskatu un dzīvesveidu tev ir tikai daļēji taisnība ;) Protams, tas kaut ko ietekmē, bet beigās visu tā vai tā nosaka rezultāts. Kaut vai ik pa laikam bagātākais cilvēks pasaulē - Bafets. Dzīvo kaut kur Amerikas vidienē nelielā mājā, kuru pircis pagājušā gadsimta vidū, braukā ar fordu (lincolnu, kas ir smuki nosaukts fords) un vienmēr ir izcēlies ar taupīšanu uz apģērbu un citām lietām.

Bet nu ziņa, ka šai fotogrāfei ir finansiālas problēmas ir diezgan veca. Turklāt tā, ja pareizi atceros, nav pirmā reize, ka šai šādi sanāk. Šoreiz cik dzirdēju pārāk krutu māju nopirka un dēļ visām pasaules finanšu krīzēm gandrīz apklājās. Lasīju, ka viena fotosesija pie viņas maksā 30-40k USD. To gan vajag pārbaudīt, jo naudu uz šādu apgalvojumu neliktu ;) Tā ka gan jau ka tos miljonus ātri atpelnīs
Publicēts: 22.08.09 18:00
 citēt
ak34:Lasīju, ka viena fotosesija pie viņas maksā 30-40k USD. To gan vajag pārbaudīt .... Tā ka gan jau ka tos miljonus ātri atpelnīs
džeks Centrāl kolhōz tirgū andelē kartufeļus par 1 000 000 Ls/kg. jautā viņam, vai daudz pērk. viņš saka: "nē, bet ja jau kādu 1/2 kīlō pa dienu nopērk, sava iztikšana jau sanāk!".
nu, cita lieta, ja pie 1000 000-āriem mode panesusies pie Leibovicas bildēties. LV laikam modē pie M. Poļa gleznoties. varbūt jāpalaiž baumas, ka es pa draugam par 25-27 k$ bildēju?
Publicēts: 22.08.09 18:10
 citēt
Harald, viņa tak ir biezu VIPu fotogrāfe. Ja par kāzu bildēšanu Amerikā fotogrāfi, kas nav zvaigznes var dabūt 20k usd, tad 30k vairs neizklausās daudz.
Publicēts: 22.08.09 19:10
 citēt
ak34:Harald, viņa tak ir biezu VIPu fotogrāfe.
VIPu vai ĻIPu, bet es arī gribu par tādu cilvēku, kuriem naudas "hotj žopoi jesh", fotogrāfu!
Publicēts: 22.08.09 19:45
 citēt
Harald, tur tev piekrītu. Ja man kāds šitā maksātu - varētu kļūt par pusprofesionālu fotogrāfu
Publicēts: 22.08.09 23:04 labots
 citēt
ak34:Harald, tur tev piekrītu. Ja man kāds šitā maksātu - varētu kļūt par pusprofesionālu fotogrāfu
esmu lēti rāvies par profesionālu (nu, mazu (a kad "JA" ārštatā rāvos, skatos, 2 summas algu sarakstā, domāju - 1 par tekstiem, 2. par bildēšanu - huju - 1 par tekstiem un par bildēšanu kopā pirms atvilkšnas, 2. par tekstiem un par bildēšanu kopā pēc atvilkšnas!, a kolēģis ārštatnieks man apjautājās, cik man maksā un pažēlabojās, ka par filmām un procesēšanu izdevis 54 Ls, a gonorārā saņēmis 38 Ls!), tak tomēr algu maksāja!), bet pie SHITādiem ceņņikiem jau pietiktu rauties par 1/4-profesionālu!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):