forum.gif
Modeļi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Modeļi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.08.09 02:17
 citēt
Sveiki. Interesētu kā jūs strādājat ar modeļiem un kā jūs viņus dabūniet ? Caur dr.lv saviem draugiem ? Ievietojat sludinājumus ? Vai rakstat dr.lv visiem vēstules vai nevēlies fotosesiju ?

Kā ar modeļiem rīkojaties ? Kā ar copyright , ja ir maksas sesija arī lūdzat lai pieraksta jūs zem bildes ?

Principā es savu modeļus dabūnu tikai caur saviem draugiem.
Ja taisu bezmaksas fotosesiju lūdzu pierakstīt zem bildes copyright.
ar modeļiem nav problēmas nodibināt kontaktu , galvenais humors un aidā.

Interesē kā jūs ar viņiem/ām strādājiet?
Publicēts: 21.08.09 02:22
 citēt
kāda uzprasās, kādai pats piesienos. kādu uzrīda.
Publicēts: 21.08.09 09:33
 citēt
Aplūkoju tavu galeriju un nesapratu, ko tu ar tiem "modeļiem" dari- tur taču tikai taurentiņu u.c. drazas bildes!? Tjipa uzdodies par fotogrāfu, lai salovītu sīkās tajā portālā? Nu, baigais jaunums! :) Nav tādas dienas, kad kāds "fotogrāfs" manai sievai kaut ko tajā portālā nepiedāvātu...:D
Publicēts: 21.08.09 09:59
 citēt
Sētas meitenes (girls next door, ja vēlies) un modeles būs divas visai atšķirīgas lietas.
Publicēts: 21.08.09 10:06
 citēt
Portreti:Aplūkoju tavu galeriju un nesapratu, ko tu ar tiem "modeļiem" dari- tur taču tikai taurentiņu u.c. drazas bildes!? Tjipa uzdodies par fotogrāfu, lai salovītu sīkās tajā portālā? Nu, baigais jaunums! :) Nav tādas dienas, kad kāds "fotogrāfs" manai sievai kaut ko tajā portālā nepiedāvātu...:D

Nu, par taam beigaam labi nosmeejos :)

bet visaa visumaa, ja fokjeesi labi, tad pashas pieteiksies. Daamas tak vairaak interesee.

LAbaak iemaacies apstraadaat bildes un tad kjeries klaat bildeeshanai
Publicēts: 21.08.09 10:24
 citēt
BET KĀ JŪS DARĀT ? Man nau problemas atrast cilvēkus , interesē kā citi atrod!
Publicēts: 21.08.09 11:09
 citēt
es kad gribēju tad pati atradu.. pirmo reizi nedaudz iegrābos, bet tgd esmu ļoti apmierināta un eju tikai pie viena cilvēka..
Publicēts: 21.08.09 11:11
 citēt
nu man draugos lv meitenite sraksta ka var samaksat, lai pabildeju
bet nu man kauka anav ne intrese ne laiks
Publicēts: 21.08.09 11:21
 citēt
Nezinu nekad neesmu nevienu modelī nedz "Koļījis" nedz draugos aicinājis kur nu vēl piesējies. Mani kautkā pašas atrod un izsaka vēlmes , ja man ir VELMES tad es arī skatos ko varu līdzēt.
Publicēts: 21.08.09 11:47 labots
 citēt
"ja man ir VELMES tad es arī skatos ko varu līdzēt."
...
Vo, vo!

ЕСЛИ ЕЙ ОХОТА И У МЕНЯ ОХОТА... ВОТ ЭТО ОХОТА!
Publicēts: 21.08.09 12:02
 citēt
Portreti , kā tu zini ka tavai sievai katru dienu tur kautko piedāvā ? Lasi sievas vēstules? :D
Publicēts: 21.08.09 12:05 labots
 citēt
bet nu es padomaju to pasu ko portreti .
dr.lv ir tadi daudzi intresanti cilveki kas mazam meitenitem kolas klat,
viens chalis cetram man zinamam meitenem piedavaja savus pakalpojumus, sutot linkus uz bildem ar saviem darbirm, kur plikas tantes,
bet nu tam meitenem 16-17 gadi tikai ,
vel lasu dazreiz vina komentarus pie citam nepilgadigo bildem :D
intresanti :D
kad iebildu par vina piedavajumiem mani noblokeja savos kaukaados foto domubiedros :(
Publicēts: 21.08.09 12:23
 citēt
JRJ:Portreti , kā tu zini ka tavai sievai katru dienu tur kautko piedāvā ? Lasi sievas vēstules? :D

sieva ir vinja alter ego :D:D:D
Publicēts: 21.08.09 12:38 labots
 citēt
anonims_:bet nu es padomaju to pasu ko portreti .
dr.lv ir tadi daudzi intresanti cilveki kas mazam meitenitem kolas klat,
viens chalis cetram man zinamam meitenem piedavaja savus pakalpojumus, sutot linkus uz bildem ar saviem darbirm, kur plikas tantes,
bet nu tam meitenem 16-17 gadi tikai ,
vel lasu dazreiz vina komentarus pie citam nepilgadigo bildem :D
intresanti :D
kad iebildu par vina piedavajumiem mani noblokeja savos kaukaados foto domubiedros :(

Nuuu tas jau mums pats zinamakis "Draugos koļītājs" viņš arī VIENĪGAIS kam ir tie skaļākie skandāli ar Skuķiem un ne tikai sanākuši :):) Nevienam citam par nez cik gadiem klienti nav tādas bočkas katijuši kā šim te tika skaļi skandalēts:):) Tā iet ka diletanti bez poņas un pieredzes salasās "Gramatas" un iedomājās kā tā arī jādara VISUR , tad ja vēl širmis uz "Krutumu" aizbrauc tad nu vispār vāks :):) Bet taga taķš šis jau kādu laiku ir "Nolaidies uz zemes" , mož kāds pazlidzēja :):) Varbūt vecmeistaru pieškirtais "Goda nosaukums" kā nākas nostrādāja:):)
Publicēts: 21.08.09 12:41
 citēt
hi, es laikam esmu pirmais, kas pasēja DD noblokjeet, pirms shis mani :D:D:D
Publicēts: 21.08.09 13:54
 citēt
Un kaa ar copyright , ludzat ar , ja taaa ir maksas fotosesija ?
Publicēts: 21.08.09 14:26
 citēt
Lunis:Nezinu nekad neesmu nevienu modelī nedz "Koļījis" nedz draugos aicinājis kur nu vēl piesējies. Mani kautkā pašas atrod un izsaka vēlmes , ja man ir VELMES tad es arī skatos ko varu līdzēt.
toties mes visi zinam kas taa dara :D
sheit pat fb ar apgrozas tadi tipi :) bet D. laikam ir pats popularakais :)
Publicēts: 21.08.09 14:58
 citēt
Janbo, ko tu domā ar cpyright? Tu uz bildes savu parakstu neliec?
Publicēts: 21.08.09 15:11
 citēt
vinjsh stokos liks :D:D:D:D un princesei ieksheja atverumaa!
Publicēts: 21.08.09 15:27 labots
 citēt
jombo par autortiesibam kadus paris gadus veel vari neuztraukties
Publicēts: 21.08.09 16:09
 citēt
Redz ir cilvēkiem tomēr iekšā basņas stāstīt, pat pašiem to nepārbaudot. Kaut vai vienu piemēru, kur esmu uzmācies ar piedāvājumiem fotografēties, kā arī vienu piemēru, kur esmu sūtījis plikas tantes. Ir gadījumi, kad kāds izsaka vēlmi redzēt kādu fotogrāfiju paraugu un tad tiek nosūtīta kāda bilde - gan kāzu paraugi, gan citi paraugi, bet nekad nekas netiek tāpat sūtīts un pie tam vēl nepilngadīgām - tām es vispār atsaku. Kāda jēga sūtīt plikas tantes svešām meitenēm? Skatos pēc bildēm tepat Fotoblog portālā un pa pilno redzu safotografētas nepilngadīgas meitenes, kurām esmu atteicis dēļ nepilngadības. Kaut vai uz ātro viens piemērs: www.fotoblog.lv.... Ir te pat 15 gadīgas meitenes ja kas. Tādēļ nefantazējiet tā kā nav. Vairākus gadus atpakaļ gan sūtīju piedāvājumus vairākām meitenēm bez maksas fotografēties, jo tad sanāca tā, ka man bija jāorganizē fotostudijā tādas kā apmācības (laikam jau pareizāk būtu saukt par meistarklasēm), par kurām Lunis vēl nevar beigt cepties vēl šodien ;-). Tā kā viņš tika pieaicināts par "skolotāju", tad izrādījās nekādas skološanas nebija un sanāca vienkārši pafotografēt meitenes barā. Dažiem tas ne visai iepatikās un tādēļ neturpināja šādi "izglītoties". Toties vietā daudzi pieteicās un turpinājām bez Luņa, jo tāpat kaut ko varēja mācīties vai iegūt labu rezultātu. Dažiem vienkārši patika atlasītās meitenes un kā viņi paši saka, tad sanāca labākās bildes ar modeļiem un vēlas vēl piedalīties. Tikai man pēc šādām atsauksmēm (var palasīt Luņa tekstus internetā) neceļas rokas kaut ko tādu vairāk organizēt. Piemēram, daudzi zinās Imantu, kas ir arī tajā dabas fotokonkursā žūrijā un lūk rezultāts:
www.photosight.ru...
Protams, tas viss bez Luņa skolas ;-). Daži fotografē, nevis basņas internetā stāsta sīkajiem, kas paklausīgi visam tic.
Publicēts: 21.08.09 16:11
 citēt
www.fotoblog.lv...

reku gurim bij fotoskola! izlasi! :)
Publicēts: 21.08.09 16:18
 citēt
Ak jā, un atbildot par tēmu, tad ja labi fotografēsi, tad nekur nekas nebūs jāmeklē. Vienu modeli nofotografē un kādi 5 piesakās no viņa paziņām. Tas attiecas gan uz modeļiem, gan kāzām, gan citiem pasākumiem. Tādēļ arī man nevienam nekas nav jāpiedāvā - neatradīsiet ne reklāmas sludinājumus kā tam pašam Gudrim, kur viņš piedāvā muļķot meitenes - fotografēties peldkostīmos Miami beach, Norvēģijā un ko tik tur vēl ne. Tā kā braucu uz Norvēģiju fotografēt, tad piedāvājos uz sadarbību, bet šis kā partizāns neko vairs nepiedāvāja. Un ja tas tiek mācīts vēl viņa meistarklasē, tad publisks fui.
Publicēts: 21.08.09 16:46
 citēt
Dreef:Ak jā, un atbildot par tēmu, tad ja labi fotografēsi, tad nekur nekas nebūs jāmeklē.

vot vienreiz Zalta vuōrdi
Publicēts: 21.08.09 16:52
 citēt
ar MODELJU mekleshanu nodarbojas agjentuuras. pasaki ko vajag sesijai, kas klientam vajadzigs - atrod, sameklee. vel variants izmantot kadu muuzikji, mums smuka sardarbiiba ar vienu jauno talantu, barteriits ta teikt.

savukart skukjus šķilt... nekas tur nav jāmeklē.
Publicēts: 21.08.09 17:01
 citēt
versatile:
Dreef:Ak jā, un atbildot par tēmu, tad ja labi fotografēsi, tad nekur nekas nebūs jāmeklē.

vot vienreiz Zalta vuōrdi

+++
Es arī šitam piekrītu... un galvenais ir patikt pasūtītājam, nevis fotobloga superGURU rūcējiem...
Publicēts: 21.08.09 19:33
 citēt
Ar copyright es domāju vai jūs lūdzat modeļiem ja arī tā ir maksas fotosesija pierakstīt autora vārdu zem bildes.?
Publicēts: 21.08.09 20:14
 citēt
1mais fotogrāfs nelika neko uz bildes, tad bildēm kuras draugos ieliku arī parakstīju vārdu un uzvārdu, bet Gatis jau uzreiz uz bildes atstāja parakstu un tad arī neko laikam nerakstīju zem bildes.. :)
Publicēts: 21.08.09 20:23
 citēt
man visi ''modelji/modeles'' cik nu es vispar cilvekus bildeju pashi kautkaa piesakaas. nau jaameklee.
Publicēts: 21.08.09 20:26 labots
 citēt
Daini, kad Tu mani atblokesi savu domubiedru grupa?
Vai tas ir Tavs privatipasums un tev tomer nav tas izdevigi, un ir velme turpinat tada gara? :)

Visi mes esam cilveki, beidz diskriminet citus, paliec reals un lauj ari visiem ko tu noblokeji un kurus sauc pa pokemoniem, fajkiem un klauniem piedalities diskusijas!
Tu jau te piedalies, tad ari tur mes visi varam!

Ka Tev tads piedavajums?
Man pienemsim tiesam gribas!

P.S Apsolu neaizkart vairak Tavu personu publiskajas diskusijas Tava domubiedru grupa... :)
Publicēts: 21.08.09 21:14 labots
 citēt
ritikoff:Apsolu neaizskārt vairak ...
soli aizskārt tikpat vai mazāk?
Publicēts: 22.08.09 02:52
 citēt
sākumā bildēju visas draudzenes un pats uzplijos par velti. Tagad vairs pats neuzplijos, bet pashas uzprasaas un veel naudu grib maksaat :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):