hehe.. ja temu sak lasit no sakuma tad lasu visu, bet ja palaizhugram kadas 3-4lpp no sarakstem un atri janokaidro kur aizgajusi tema, tomer medzi nepalasit. bet pozitivi gan tie teksti
Lunja un haralde teksti ir vienigais ko ir verts shaja foruma lasit. kad nokaitinat portreti - arii. kad gribas reekt, jad jāmeklē fotomākslinieks-datorgrāfs Janbo. DD žēl ka tik reti uzpeld, bet nu tos palagus pat man nebija spēka lasīt.
Ja Lunja tekstus lasa peec aatrlasiishanas metodes - var pat ljoti normaali izlasiit, Ja lasa kaa vairums cilvekeu - tad dazhreiz ij 3x jaaparlasa, lai saprastu ;-))))
versatile:Lunja un haralde teksti ir vienigais ko ir verts shaja foruma lasit. kad nokaitinat portreti - arii. kad gribas reekt, jad jāmeklē fotomākslinieks-datorgrāfs Janbo. DD žēl ka tik reti uzpeld, bet nu tos palagus pat man nebija spēka lasīt.
Ok saprotu , ka dažreiz gadās drukas kļūdas , tehniskas lietas pa kurām man nav poņas , bet tas nav smieklīgi. Reāli es jau prasu jums , vēršos pēc padomiem , jūs taču esat sava amata meistari