Главная передача подбирается таким образом, чтобы передаточные числа выбранного ряда были максимально эффективны с построенным мотором. В расчёт берётся и диаметр колеса , и масса автомобиля и предполагаемый характер езды. Больше колесо – больше главная передача ( при условии, что двигатель не изменяет своих характеристик). Больше масса автомобиля – главная передача так же должна быть увеличена, иначе разгон тяжёлой машины при неизменном крутящем моменте на колесе будет менее интенсивным. Если стиль езды - «спортивный», и во время движения постоянно хочется докрутить мотор до «красной» зоны, то и в этом случае главная передача должна быть больше.
A vot kāpēc vienmēr visiem prāts tikai aprobēžojās līdz algebrais ? Eksistē taču ar ģeometrija. Ja paņemam četrstūri un nogriežam vienu stūri , veidojas piecstūris ne ? Proti , 4-1=5
Gandriiz vieniigais,kura tekstus lasu,ja "iekriit acii".Patiik,ka bez rupjiibaam,ka kaut kas sakariigs tajos ar,bet kaitina pavirshaa attieksme pret pareizrakstiibu.
ir dzirdēta tāda lieta un, droši vien, vairumā gadījumu atbilst patiesībai, tikai vieni to slēpj, savukārt citi apzināti izrāda dažādu nodomu vadīti, Jura gadījumā ļoti izskatās pēc provokācijas, uz kuru parasti kāds arī "uzķeras"...
Portreti, nepardzīvo - neesi vienīgais... es arī domāju lēnāk ne kā citi(Liņi) prot rakstīt. Jā ir ko pateikt lai raksta, sliktāk kad nav ko ... - bet dikti gribās... tad nu i sāk apgrūtināt Googles tanti - pasniedzot tantes gudrību kā SAVu = (Annirmanija)
es aŗī bieži izlaižu to garuma un sava slinkuma dēļ, bet Luņa teksti jāiemācās arī lasīt, jo: 1) rakstītajā iztrūkst burtu; 2) latgaļu vai krievu valodas piejaukumi, uzreiz nevar "iebraukt" 3) ir vērts Lunīt, bet Tu neapbižojies, man patīk, kad Tu skaļi domā