Nezinu tādu drazu nelasu , man uz maju laulenei nāk "Practical Photography" man uz kantori nāk "Black & White Photography" un vēl šada tad kāds atved "Compétence Photo" kas kādreiz man nāca Brisellē , pārejais nejūtu ka man būtu aktuāli DRUKĀTĀ veidā saņemt
Es lasu ik pa laikam "Sovetskoje foto"tur reklāmas neaizņem 2/3 no visa izdevuma.Sen esmu sapratis,ka noderīgas informācijas visos laikrakstos ir ļoooti maz.Man vairāk patīk pašam vērot,domāt un darīt.Es baudu savas dzīves processu.Galu galā visi tie izdevumi nonāk pie manis,tiek sapresēti ķīpās un nodoti pārstrādei,lai atkal uz tā papīra sarakstītu līdzīgas lietas....bet par to maksā man. Man ir vairākas vecas grāmatas par foto,kur informācija par foto vienā grāmatā ir vairāk,nekā visos žurnālos kopā.
Lasu visu saprotamās valodās (krievu foto žurāli), it īpaši par apstrādi. Vācu un angļu skatu vizuāli, it īpaši lielveikalos, kamēr sievietes dzen marketingu Foto žurnāli palikuši pr dārgu, lai to mazo derīgo info, kas tur ir , pirktu... jālasa uz vietas
Tagad vienīgais žurnāls, kuru pārskatu ir Practical Photography. Vairākus gadus abonēju Outdoor Photography, bet nepagarināju abonēšanu, jo bija maz ko lasīt. Krievu žurnālus īpaši neskatos, neinteresē arī īpaši pēcapstrādes paņēmieni. Latviešu ar - vienīgais kas žurnāls (Foto kvartāls) ir neliela fotosnobu pluciņa izdevums par mani maz interesējošām tēmām.
"Foto kvartāls" pārāk fizolopisks un putustoroņņijs, tak man grūti būt objektīvam - meita pa reizei publicējas, ne tik sen patulkoju, tak pārstājuši dot. "Next Foto" pašķirstu, ja gadās pa acij, tak pirkt ne prātā nenāk. "Digital SLR Photography" man 1 iedāvāja, palasījos un tā. CD bija klāt ar pamācībām fotožōpā, bet, maitas, iekastījuši tā pamaz tā labuma. un neko no jauna no tā CD arī neuzzināju.
Tas ir tas krievu Digital Photo pielikums?! Nu Tu gan atradi pa BAIGO cenu!!!
ФотоМастерская man liekas, patstāvīgs izdevums, nekādas atsauces uz Digital Photo nav. Ja kāds zin, kur var lētāk nopirkt, pasakiet, lūdzu!
Man gan liekas, ka tas pieder pie Digital Photo. Bet tas nu tā. Paskaties datorveikalā 636! Ja nemaldos, tur tie žurnāli maksā 2 LVL ar kapeikām!!! Centrā tāds ir stacijas ēkā 2. stāvā... P.S. Par padomu neatteikšos no alutiņa!
sen sen 1 žurnāla "Playboy" Nr. dabūju palasīties, pirms tam no atsauksmēm bija salicies iespaids, ka ne prasta, tak tomēr purnugrāfija. a tur ģeniāli teksti - atbildes uz lasītāju vēstulēm (es gan nodomāju, ka lasītāju vēstules sacer žurnaļugas vidējā dzēruma stadijā!): - man 2 meitenes patīk, ko lai dara? - ielien gultā ar baām un tad jau redzēs! un jautājums: "kā jūs daboniet tik mīkstas bildes?", a atbildot visa taisnība uzrakstīta par "soft" filtriem un vazelīniem uz aizsargfiktra, a pēdējais teikums: "bet pats galvenais - mēs ņemam mīkstas meitenes!"!"