forum.gif
Noīrēšu zemūdens apvalku uz 1 dienu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Noīrēšu zemūdens apvalku uz 1 dienu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.08.09 14:43 labots
 citēt
vai kaadam ir tas speciaalais apvalks prieksh Nikon D40, ar kuru var fotografeet zem uudens? :)
man to vajadzeetu uz septembra beigaam.. :) rakstiet luudzu uz profilu- par cenu vienosimies! :)
Publicēts: 22.08.09 14:50
 citēt
MD foto,Katoļu 9 redzēju pārdošanā,varbūt arī iznomā,bet jaunam cena ar nebija liela.
Publicēts: 22.08.09 15:13
 citēt
nuu Septembra beigaas es aareejaas uudenstilpnees nemaz negribu riskeet liist :D
baseinaa arii domaaju ;)
Publicēts: 24.08.09 17:43
 citēt
nevis izīrēsi, bet noīrēsi no tā kurš izīrēs, ja vispār paveiksies !
Publicēts: 24.08.09 18:24
 citēt
Gudris:Latvijas dabīgajaas ūdens tilpnēs smuki sabildēt neko nevar...ir daži māla dīķi kur redzamība ir normāla bet ari tur duļķainais ūdens neko labi neizskatās...ja vienīgi der baseini vai uz siltajām zemēm :)

Svaki esi informēts :) Kurzemes upēs piemēram Abavā , Vidzemē piemēram Ogrē , Amatā . var zem ūdens ļoti labi bildēt . nosacijums Gaišs smilšaisns upes dibens nav sen lijis un laba saules gaisma . Malainos kareiz vienmer ir duļķis :)
Publicēts: 25.08.09 17:43
 citēt
To: Lachux

CL 2112.p. 1.teikums “Noma vai īre ir līgums, ar ko viena puse piešķir vai apsola otrai par zināmu nomas vai īres maksu kādas lietas lietošanu”.

Lietas, ko nevar lietot citādi kā patērējot, nav izīrējamas. Tās var tikai aizdot.
Kāda tad ir atšķirība starp 'nomāt' un 'īrēt'? Ja persona gūst peļnu no nomātās(īrētās) mantas - to klasificē kā nomu, savukart, ja peļņa netiek gūta - tad lieto īre.
Vēlos izīret (zemūdens:)) ūdens necaurlaidīgu apvalku...
Vēlos iznomāt ūdens necaurlaidīgu apvalku...

ps. tulīt juristi mani noēdīs:))))))
Publicēts: 27.08.09 09:57
 citēt
okok, es shitaas lietas nesaprotu, soorii par vaardu nepareizo lietošanu. ;)
Publicēts: 27.08.09 10:15
 citēt
Gundega-afēriste :) !
Iesaku ļoti uzmanīties ar tiem apvalkiem...
Ja gribi kameru pabāzt tikai zem ūdens , tad varbūt O.K.
bet ja dziļāk , tad Tev vajadzīgs speciālais Box. Tur vēl ir nianses ar objektīva izmēriem utt.
Silti iesaku papētīt šo jautājumu sīkāk...ļoti daudz nianses...
Publicēts: 31.08.09 18:22
 citēt
nuu cik dziļi tas vareetu buut- kads metrs točna! :)
Publicēts: 31.08.09 20:58
 citēt
raic:To: Lachux

CL 2112.p. 1.teikums “Noma vai īre ir līgums, ar ko viena puse piešķir vai apsola otrai par zināmu nomas vai īres maksu kādas lietas lietošanu”.

Lietas, ko nevar lietot citādi kā patērējot, nav izīrējamas. Tās var tikai aizdot.
Kāda tad ir atšķirība starp 'nomāt' un 'īrēt'? Ja persona gūst peļnu no nomātās(īrētās) mantas - to klasificē kā nomu, savukart, ja peļņa netiek gūta - tad lieto īre.
Vēlos izīret (zemūdens:)) ūdens necaurlaidīgu apvalku...
Vēlos iznomāt ūdens necaurlaidīgu apvalku...

ps. tulīt juristi mani noēdīs:))))))

par to izīrešanu/iznomāšanu pareizi, bet lachux bija citu lietu domājis - ja raksta, ka vēlas izīrēt, tas nozīmē, ka manta pieder un vēlas nodot to lietošanā par maksu kādam citam. Ja pats vēlas no cita saņemt lietošanā par maksu (kā Gundega_), tad būtu jāraksta - "vēlos noīrēt" vai "vēlos īrēt" vai "noīrēšu", jo "vēlos izīrēt"/"izīrēšu" nozīmē pretējo :)
Publicēts: 05.09.09 21:59
 citēt
okok, izlaboju jau :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):