man liekas ka bilde izlika apskatei, nevis kritikai! nepatik, tad tyiesam DZEST, bet savus jelus komentus un iespeju publiski kadu apsmiet atstai sev...
ritikoff:man liekas ka bilde izlika apskatei, nevis kritikai! nepatik, tad tyiesam DZEST, bet savus jelus komentus un iespeju publiski kadu apsmiet atstai sev...
Klau tu saproti par ko iet runa? Tas ir vinas bilde, un ja esi tik liels specis tad uzraksti PM, nevis tagad te foruma izsmej cilveku, isteniba paradot savu skaistu poziciju....
A ka nosaukt tavu ricibu tagad visiem iet uz vinas albumu rakstit jusu sarunu?
Laikam tiesam nevareji ta skaisti uzrakstit PM, un vieglakais cels bija pieverst sev un vinai uzmanibu iekliegtoies foruma...
Un isteniba tiesam ja ta padoomat tad ta ir vinas bilde, un kads sakars ir tev ar to vai vina ir taisna vai skiba... Es pienemsim ari mazak klausisos tadu ka tu, neka tadu kas man atsutis PM Cilveku ar PM es respektesu vairak
Nadina, te jau nejet runa par stulbumu... Te iet runa par to vai vajag tada veida pieverst uzmanibu, vai tiesam nevar kaut ka savadaka forma to visu paveikt?!
a par visu paareejo.. kursh teic, ka nevar izteikties zem patiik/dzeest ? tas ka kaads(a) grib dzirdeet tikai to ko grib, taa jau nav skatiitaaja (komenteetaaja/veerteetaaja) vaina. veerteet jau var ne tikai izveeloties vienu no dotajaam (divaam) opcijaam.
Kads sakars ar bildem, te iet runa par ricibu... lai ar bildem cinas citi, bet tu man paskaidro ko du domaji veidojot so topiku! Vot tas mani interese!
ritikoff:Kads sakars ar bildem, te iet runa par ricibu... lai ar bildem cinas citi, bet tu man paskaidro ko du domaji veidojot so topiku! Vot tas mani interese!
IvetaK:neuzskatu, ka portālā, kurā runā par foto jāraksta komentus par foto uz pm... bet to vien dzirdu, to vien dzirdu... nez vai arī pareizi pubiskot un izcelt kaut ko tādu kā šis mazais aksidents forumā, kaut gan, saprotu, tas jau tiek tā kā kvalitētes vārdā darīts, bet...pierādījies, ka...nekas jau ar to netiek panākts....vismaz nekas ievērojams!
Aizbrauciet uz Rīgas HES un no dambja nobildējiet krasta līniju... tā būs gandrīz diognāla pa kadru, vai to arī man būtu jātaisa "horizontāli" Ezera un upju krasti bildē naf horizontāli!!! Horizonts ir līmenī tikai uz plaša ūdens, aiz kura neredz krasta līniju. Elektrības stabi saka, ka bilde ir taisna.
Iz noteikumiem... "4. Liekam bildes, kuras pašiem šķiet labi izdevušās, interesantas, ar ideju un kvalitatīvu izpildījumu, rēķinoties, ka citi šajās pašās bildēs var ieraudzīt kaut ko pavisam citu!" Ja fifijai pašai bilde šķiet pietiekami laba, lai to liktu apskatei, neredzu tam šķēršļu. Lielākais ko var izdarīt tie, kam šī bilde nepatīk, ignorēt to, vai likt "Dzēst!". Šis topiks ir pilnīgi nevajadzīgs.
Es šo bildi vienkārši noignorēju, atvēru tikai šā topika iespaidā. Tā kā mani neuztrauc katra indivīda zemā paškritika attiecībā uz bildēm, ko tie izliek publiskai apskatei, tad jūtos pietiekami labi ignorējot vai sliktākajā gadījumā ar komentāru liekot saprast, ka bilde ir dzēšama. Reizēm pašam sanāk ielikt bildi, kuru pārdomājot nākas dzēst. Bet jebkādā veidā aizskart personu pieaugušam un saprātīgam cilvēkam šķiet nepiedienīgi.