forum.gif
Paskaidrosiet?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Paskaidrosiet?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.08.09 16:13
 citēt
lūdzi konkrēto piemēru.
citādi tā kritikaja ( :D ) tāda sadomāta izklausās.
Publicēts: 23.08.09 16:17
 citēt
Un pats interesantakais ka par modeles sejas isteiksmem, nedabiskam pozam parsvara runa tikai kukainisu bildetaji un tie kuri dzivo macro pasaulite!
Jo pienemsim man butu gruti konstate vai tai vabolei ko es redzu ta komentatora albuma ir ta ista sejas isteiksme, vai vina pareizi nosaulojes un vai ta poza ir dabiska :D
Publicēts: 23.08.09 16:26
 citēt
kritikaja ir forša lieta, ja spēj veselīgi domāt un spriest...
Nopietna kritika te reti sastopama, bet foto iesāciejiem pietiks vielas gremošanai, ja tā ir kaut cik pamatota...
Publicēts: 23.08.09 16:59
 citēt
arī par nekvalitatīvu un sliktu darbu var izteikties kritiski, bet korekti.
Publicēts: 23.08.09 17:01
 citēt
chess:arī par nekvalitatīvu un sliktu darbu var izteikties kritiski, bet korekti.
sadalu viedokli!
Publicēts: 23.08.09 17:08
 citēt
Gudris:Nevaig jaukt kritiku ar personiskiem apvainojumiem..it sevišķi ja tas attiecas uz modeli !

uzrakstīt par modeles neveiklo pozu vai dīvaino sejas izteksmi nav pavainojums modelei, bet piezīme fotogrāfam.
Publicēts: 23.08.09 17:49
 citēt
Modelji savā vairumā ir sievietes un viņs no dabas nemēdz būt "Neskaistas , nesmukas , tizlas" vismaz es tādas neesmu sastapis , ja tādas ir redzamas BILDĒ ta tās it FOTOGRĀFA vizulāla idiota nopelns :) Cilvēki kuri lieka savas bildes kautkādos WEBos kur iespejama ir kritika vai atzimju liksjana NORMĀLA la sanem gan kritiku gan atzimes , kurs auxstas kurs zemas kur VISPĀR neko nesanam. Tie kuri NEVELAS lai par vinju bilde izsaka kritiku vai lieka atzimes NELIEK BILDES WEBa vai ari izmanto "Miļotājiem" domātos projektus , Latvijā arī ir šādi projekti tu Fotki , Poga vel pāris:)
Publicēts: 23.08.09 18:12
 citēt
DestinyQ: Tachu tomer lai ka fotografs necenstos no raganas uztaisit lelliti tas nesanaks....

bullshits

un man patīk koments -/fons gandrīz smukāks par meiteni/ :D :D :D - pa manam smieklīgi un adresēts tak fotogrāfam
Publicēts: 23.08.09 18:15
 citēt
Jutas ,laikam, aizskartas del sis bildes - www.fotoblog.lv...
Publicēts: 23.08.09 18:38
 citēt
Gudris:
IvetaK:Gudris, tu esi negudrs, Gita_B ir ļoti simpātiska sieviete!:) un nez nu viņai kādu skaust..:D

simpātiska nav garants tam ka viņai nav kompleksi :)

Niks-Gudris ari negarante sakarigus tekstus... :D
Publicēts: 23.08.09 18:59 labots
 citēt
Gudris:
Lunis:Modelji savā vairumā ir sievietes un viņs no dabas nemēdz būt "Neskaistas , nesmukas , tizlas" vismaz es tādas neesmu sastapis , ja tādas ir redzamas BILDĒ ta tās it FOTOGRĀFA vizulāla idiota nopelns :)

Zelta Vārdi

Protams ka zelta , lidz ar to arī tādus kadrus kas 100% pieder man tāpat praktiski vienmer saskaņoju ar modeļiem kas tur virsū , ja nav iebildumu publicēju:):)
Publicēts: 23.08.09 19:01 labots
 citēt
DestinyQ:
ak34:]

uzrakstīt par modeles neveiklo pozu vai dīvaino sejas izteksmi nav pavainojums modelei, bet piezīme fotogrāfam.

Daleji var iekrist . Tachu tomer lai ka fotografs necenstos no raganas uztaisit lelliti tas nesanaks....

Shitaa nesaki :D www.photodom.com... viena un taa pati meitene www.photodom.com... un www.photodom.com... , bet te naf domaats kaa paarmetums otram fotograafam
Publicēts: 23.08.09 19:16
 citēt
Paskatijos, velme est pazuda!
Paldies, turpinam talak! :D
Publicēts: 23.08.09 19:22
 citēt
ritikoff:Paskatijos, velme est pazuda!
Paldies, turpinam talak! :D

haha, līdzīgas izjūtas man ar'!
Publicēts: 23.08.09 19:42
 citēt
Haiduks aizmirsis ielikt linku uz labo bildi
Publicēts: 23.08.09 20:27
 citēt
Gudris:Inresanti ka visbiežāk modeļu aizskarošas piezīmes izsaka tieši meitenes...visbiežāk modeļu aizskarošas piezīmes raksta Gita_B rkraw utt.

rekur Gita_B pie manas pēdējās bildes kārtejo reizi izcēlās
Gita_B@95.68.105.55 | 00:59 22.08.2009 [ paldies par komentāru ]
Ideja: 5, Izpildījums: 5, Sajūtas: 5.
Fons gandrīz smukāks par pašu meiteni. :)

es gribēju atbildēt ka par viņu jebkurš fons būtu smukāks ... bet lai jau meitenes papriecājas ka vismaz tā var būt pārākas par smukām formīgām blondīnēm :)

Nociteesim Gudri!

Gudris/konkreetak/piemeerus?

Pirmkart jau te saruna bija minets ka meiteneem skaudiba - diez vai man butu skaudiba pret kaadu no meiteneem ;)) tas viens;

Otrs, ja jau komenteeju, tad uzskatu par nepiecieshamu t.i. ko domaaju to ari pierakstu.. :) (nesmu no tam kas aiz muguras teiks - rakstu tieshu komentu - ja jau nokomenteeju/nenozimee, ka uzreiz bilde jadzesh laukaa)

treskart.. domaajams ka nevienai no modeleem nepatiks, kad fotografs publicee bildi , kuraa vinja izskataas peec "govs" ar dubultzodu vai arii ar trim rievaam uz veedera, ar celuliitu vai tamlidziigi.. utt.. (protams ja dabaa vinja neizskataas vel sliktaak un 100% briesmigaak) :)

tas vairak uzsvars ir autoram nevis modelei - (tai nav sakara - kautgan labas bildes ir 50% iznakums no modeles darba)
taatad uzsvars autoram.. kad bildee pieverst vairaak uzmanibas modelei -sadarboties ar vinju - izcelt efektu nevis defektu.. (jo daudzi (ipashi virieshu parstavji) ievieto meitenjbildes uz pohaam vai ar sapampushu seju un pec tam brinaas par komentiem) :)
Publicēts: 23.08.09 21:18 labots
 citēt
Maris:Haiduks aizmirsis ielikt linku uz labo bildi

Kādreiz pamosties no savas lielās iedomības... :D
rakstīsi anekdotes... pretīgs tips esi!!! Bet dažādībai jaf jābūt :):):)
Publicēts: 23.08.09 22:02
 citēt
DestinyQ:
ak34:]

Tachu tomer lai ka fotografs necenstos no raganas uztaisit lelliti tas nesanaks....

Muļķības! Nesanāks tādam kā Gudris, kurš domā, ka tikai saldās var nofočēt skaisti. Citas nefočē un necenšas saprast, KĀ to izdarīt. Patiesībā JEBKURU var! Tikai tas ir nedaudz grūtāk, toties rezultāts pašam pacilājošāks, kad sanāk!
Publicēts: 23.08.09 22:08
 citēt
Apskatījos visus trīs Haiduka linkus. Konfekti šoreiz nepamanīju, divas pavisam švakas bildes, viena puslīdz. Kura tad ir tā labā? Ar tām milzu kaunuma lūpām vai nekosmētiski nefotošopiski nenostrādāto seju?
Publicēts: 23.08.09 22:58
 citēt
Portreti:Apskatījos visus trīs Haiduka linkus. Konfekti šoreiz nepamanīju, divas pavisam švakas bildes, viena puslīdz. Kura tad ir tā labā? Ar tām milzu kaunuma lūpām vai nekosmētiski nefotošopiski nenostrādāto seju?

muļķi - pēc tā kā Haiduks uzcepās, es spriež, ka labā bilde i viņam ne kāda no Georgējām
Publicēts: 23.08.09 23:26
 citēt
Gudris:

Muļķības! Nesanāks tādam kā Gudris, kurš domā, ka tikai saldās var nofočēt skaisti. Citas nefočē un necenšas saprast, KĀ to izdarīt. Patiesībā JEBKURU var! Tikai tas ir nedaudz grūtāk, toties rezultāts pašam pacilājošāks, kad sanāk!

Jebal dirsējs :D:D:D ...es drīzaak teiktu taa...fotogrāfs no necila žiguļa var uztaisīt tjūnētu žiguli...bet BMW tur nekādi nesanāks :p

Vot ar tadiem tekstiem tu busi ilgi tjunets zigulis :D:D:D
Publicēts: 23.08.09 23:28 labots
 citēt
gudra teksti briizhiem riktiigi iespaarda...
kaa anjukaa...
da kakoi zhe ti gorjkij... ti zhe sladkij....

ps - mani maac aizdomas ka te kaadi citi buutu labi duelantu paari
Publicēts: 23.08.09 23:32
 citēt
kurameejie?
Publicēts: 23.08.09 23:36
 citēt
a ja kas - zhigulis ir LJOTI fotogeenisks....
Publicēts: 23.08.09 23:48
 citēt
Kadreiz daudz te klat esosie braukaja ar ziguliem, moskviciem un zapiniem...
Un man liekas ka tajos laikos tadi lecigi nebijam... :)
Publicēts: 24.08.09 01:50 labots
 citēt
Gudris:Vārds "fotogēnisks" jums kko izsaka ?
un "kīnōgēnisks" un "videōgēnisks" - protams, bet sadomā jau arī visādām ņebivaļšķinām apzīmējumus un nosaukumus.
Publicēts: 24.08.09 02:45
 citēt
ritikoff:Kadreiz daudz te klat esosie braukaja ar ziguliem, moskviciem un zapiniem...
Un man liekas ka tajos laikos tadi lecigi nebijam... :)

kaa tad nu nebija... tie kas brauca moskwi4iem nolika zapinju iipashniekus, zigulju iipashnieki - moskvi4u utt... tikai nebija taads izpausmes liidzeklis kaa internets :).
Publicēts: 24.08.09 07:33
 citēt
Gudris:Vārds "rkraw- tavaa profilbildee modelei it treknas kājas kur lenām cauri spiežas celulīts...krūšturis ar ir par lielu(vai krūtis par mazu) ...par balto ādu un zilajām rokām nerunāsim! mati izskatās nedēļu nav mazgāti(taukauni)saulesbrilles uzvilktas lai neredz nodzertās acis ??? - šitā ir kritika ? ?

ooo..cik labi ka pamaniji! bus plastiskajam kirurgam jaizsaka piezimes par slikto darbu, lai modelei pielabo to kas truukst un kur nu vel to kas nebij bildee redzams ;))
Publicēts: 24.08.09 08:44
 citēt
Annirs:a ja kas - zhigulis ir LJOTI fotogeenisks....
vot es neatrodu - tāds kantains!
Publicēts: 24.08.09 09:58
 citēt
Portreti:Apskatījos visus trīs Haiduka linkus. Konfekti šoreiz nepamanīju, divas pavisam švakas bildes, viena puslīdz. Kura tad ir tā labā? Ar tām milzu kaunuma lūpām vai nekosmētiski nefotošopiski nenostrādāto seju?

wot tad, kad tu viņai uztaisīsi labāku, tad arī lielies, bet pagaidām "tuksas mucas" efekts no tevis :D , bet visefektīgāk tas izpaužās, kad tu pie svešiem paziņojumiem par kaut kādām mācībām uzreiz bāz klāt savus piedāvājumus- sak, es ģēnijs, pārejie muļķi, bet vai naf otrādi ļoti bieži :D
Iedomīgs pūslis esi!!!
Bet ar to bildi es esmu saņēmis gandarījumu- redzēt acīs prieka asaras, tas ir ļoti daudz! Bet nesāc iedziļināties, iedomīgajiem to nesaprast :D
Publicēts: 24.08.09 10:05
 citēt
:))
Publicēts: 24.08.09 10:08
 citēt
Maris:

muļķi - pēc tā kā Haiduks uzcepās, es spriež, ka labā bilde i viņam ne kāda no Georgējām

Par to cepšanos, palasi , padomā (bet lasi savus tekstus), vienmēr pirmais sāc cepties tu!!!zīmīgi??? vai taas neliecina, ka tev atbilstoši tavai izglītībai ir iestājies fotoimpotences laiks, kad mūza aizbēgusi :D
Par mani neuztraucies, man foto ir vaļas prieks, un viss ko es māku un nemāku, pieder tikai man.
Publicēts: 24.08.09 10:29 labots
 citēt
Kaimiņš ar zapiņu apdzen otru kaimiņu ar sesto žiguli trasē, kur atļautais ātrums ir 50 km/h. Apdzītais kliedz: Es braucu ar atļauto ātrumu, kā tev nav kauna! Es tevi ienīstu! Tavam zapiņam sen vajag plastisko operāciju.
Publicēts: 24.08.09 10:42
 citēt
Haiduk, lai cik arī Māris vai portreti liktos neiecietīgi un nekompetenti no tava viedokļa skatoties, viņos ir vērts ieklausīties, ja tev rūp savu bilžu kvalitāte un izaugsme.
Publicēts: 24.08.09 10:50
 citēt
ak34:Haiduk, lai cik arī Māris vai portreti liktos neiecietīgi un nekompetenti no tava viedokļa skatoties, viņos ir vērts ieklausīties, ja tev rūp savu bilžu kvalitāte un izaugsme.
viedoklja speeks pieaug ar katru izkritusho sirmo matu
Publicēts: 24.08.09 11:04
 citēt
atkal kaads beebiitis apbizhojies, aizej paraudi kaktinjaa :))
Publicēts: 24.08.09 11:23
 citēt
palasīju , pasmējos un atcerējos anekdotu :)
- Katra sieviete uzskata sevi par neaizvietojamu , bet tai pašā laikā uzskata, ka var aizvietot jebkuru citu sievieti! -

Laikam tas arī uz vīriešiem atiecas :D
Publicēts: 24.08.09 11:28
 citēt
JRJ-nedaudz plašāk-katra cilvēka slēptākā doma-es neesmu pietiekoši labs.Līdz ar to paveras plaši ceļi manipulācijai un uztverei,ko labi var redzēt diskusijās šeit.
Publicēts: 24.08.09 20:56
 citēt
Haiduks: Bet ar to bildi es esmu saņēmis gandarījumu- redzēt acīs prieka asaras, tas ir ļoti daudz! Bet nesāc iedziļināties, iedomīgajiem to nesaprast :D

asaras šinī gadījumā ir riktīgi rēcīgi :D

kas tur ko iedziļināties - pats tak saki, ka Georga modeles viedoklis i tavu bilžu kritērijs

nenoliegsu, ka arī man pa smieklu asarai ir nobiris no Haiduka foto un literārajiem sniegumiem
Publicēts: 24.08.09 22:56
 citēt
ak34:Haiduk, lai cik arī Māris vai portreti liktos neiecietīgi un nekompetenti no tava viedokļa skatoties, viņos ir vērts ieklausīties, ja tev rūp savu bilžu kvalitāte un izaugsme.

ieklausīties var tajos, kas ko pasaka!!!
Bet nekad es neesmu teicis, ka viņi nekompetenti! Vienkārši viņu iedomība un lielīgums ir neciešama, plus vēl viņi nemāk latviski lasīt :D
Sagrozīt naf liela māka, bet cieņu ar to sev viņi nerada.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):