Reāli tur apkārt ir ~ 1,2m auxsta betona apmale pie kuras no vienas vietas piemočītas antēnu stropes un reklāmu tarataikas FOČĒT var TIKAI to kas atrodas ARPUS jumta Vi nu PAŠAM jālido vai Modelis jālidina
aitinaa:nuuuuuuu negatIvs- es neslaukos - žūstu saules vai mēness gaismā
norīvēšanās ar rupju dvieli ir veselīga, ja tā tiek pavadīta ar vieglu sākumā, un vēlāk pieaugošas intensitātes masāžu efekts trīskāršojās....vienīgais mīnuss, ka pēc tam jāiet vēlreiz mazgāties
neizliecies, vārtīšanās ir un paliek vārtīšanās, ievirzes, tjipa, žandri var būt dažādi - klasiskā, muļķa laišanas vārtīšanās, vārtīšanās pālī, jeb piespiedu vārtīšanās, var būt arī seksuāla rakstura vārtīšanās....tieši to es arī biju domājis, gan tā vispārināti, nekonkretizējot personālijas
aitinaa:negatIvs- tūlīt atnāks topika autors un dabūsim pa kaklu par spamu......
viss jau ir par tēmu [ augšā ], jo no augšas līdz lejai viens solis, un lejā, ja neesi kotlete, viss kas var gadīties, un tieši šos jautājumus mēs risinām
Man te viens putniņš pačivināja, ka būšot kaut kāda augša. Konkrēti laiki pēc 9. septembra. Nu vispār līdz tai augšai kādreiz vajadzētu tikt. Labprāt piedalītos.