Anita_:aha...tici tiem putninjiem.... man veel k-ko par dushu chivinaaja...:p
Ja pareizi sapratu, tad putniņam esot rinda uz dušu un šis nu varot izvēlēties, ko laistīt. Nu baigais tas putnis ... ... Satikšu - točno spalvas pa gaisu lidos ...
Viss laps, kas notiek... viemēr būs, kas tiek, un būs, kas netiek. Bez diskusijām liec datumu un laiku, un mums tev jāpielāgojas. Ceturtdien sola siltu un bez lietus, bet nākošā???
hm. vispar ir anekdote - atnaak viirs pie aarsta, saka, dakter, paliidziet - no riita sieva modina, nu, celsies VAI KAA? Nu ok, VAI KAA un celjos. Pec tam - brokastis edisi, VAI KAA? Laabi, VAI KAA un brokastis. Pec tam - uz darbu shodien iesi VAI KAA? VAI KAA un uz darbu. Atnaku darbaa, a tur sekretare - shef, kafiju, VAI KAA? VAI KAA un kafiju. Pec tam, shef, rita avizes, VAI KAA? VAI KAA un skatos aviizes. Pusdienlaikaa ienaak - iesim eest VAI KAA? VAI KAA un ejam pusdienas.... un katru dienu shitaa, dakter, GLAABIET, PALIIDZIET! Aarsts (viltiigi): Nu, aarsteesimies, VAI KAA?
delj tadas attieksmes esmu ne vienu vien reizi skaidrojies un bildes ir aaraa dzeestas. Ja cilveks negrib, VINU NEBILDEE. katram hujozhniekam tas nu buutu jasaprot.
delj tadas attieksmes esmu ne vienu vien reizi skaidrojies un bildes ir aaraa dzeestas. Ja cilveks negrib, VINU NEBILDEE. katram hujozhniekam tas nu buutu jasaprot.
pielauzīsim, parasti pēc tradicionālaa groziņa visi grib būt aktieri... un sabiedriskā vietā bildētas reportāžbildes nepakļaujās iedomām par dzēšanu- TĀS JĀPĒRK ... un no 100-400 izbēgt grūti- labāk jaf labprātīgi un ar iedvesmu, VAI KAA bet lasi mīļi