forum.gif
platā filma!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / platā filma!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.08.09 23:59
 citēt
kur var nopirkt īsti? un kur labāk? un vispār pieredzes par un ap.
Publicēts: 25.08.09 00:05
 citēt
mjāaaa...
Publicēts: 25.08.09 00:17
 citēt
fuji Blaumaņa ielā (starp čaka un tērbatas), fuji Vaļņu ielā netālu no pulvertoņa, pulkvežbrieža ielas sākuma Kodak, Arsenāla no 3. .... laikam bij 3 nummurs

a par un ap .... vai ku plašs jautājums
Publicēts: 25.08.09 00:34
 citēt
negatIvs:mjāaaa...

?
Publicēts: 25.08.09 00:35
 citēt
viņam taisnība
Publicēts: 25.08.09 00:36
 citēt
Maris:fuji Blaumaņa ielā (starp čaka un tērbatas), fuji Vaļņu ielā netālu no pulvertoņa, pulkvežbrieža ielas sākuma Kodak, Arsenāla no 3. .... laikam bij 3 nummurs

a par un ap .... vai ku plašs jautājums

nu, es dabūju ljubitelju, gribēju iemēģināt. un plato filmu nekad, nekad pat redzējusi neesmu. iesācēja, pilnīga!
cenšos par to nekaunēties.
Publicēts: 25.08.09 00:39
 citēt
Esi prātīga meietene , samaini pret kādu šauro spoguleni nu PIEMERAM kādu REVUE vai lidzigu:) NEVAIG tev tādu DARGI , NERENTABLI zinu ka tev nepatiks.
Publicēts: 25.08.09 00:45
 citēt
Lunis:Esi prātīga meietene , samaini pret kādu šauro spoguleni nu PIEMERAM kādu REVUE vai lidzigu:) NEVAIG tev tādu DARGI , NERENTABLI zinu ka tev nepatiks.

aj, tā kā Lunis nesaprastu, ka gribas pamēģināt vēl vairāk, ja visi saka, ka nevajag. :D
Publicēts: 25.08.09 00:57
 citēt
Mjāaaa bija tāpēc, ka līdz tam ir jānobriest, tad Tu jautājumu uzdotu savādāk, un nebūtu mjāaaa......
Publicēts: 25.08.09 01:01
 citēt
negatIvs:Mjāaaa bija tāpēc, ka līdz tam ir jānobriest, tad Tu jautājumu uzdotu savādāk, un nebūtu mjāaaa......

piedodiet, fotoguru. buršos viena, whatever.
Publicēts: 25.08.09 01:03
 citēt
Lunis:Esi prātīga meietene , samaini pret kādu šauro spoguleni nu PIEMERAM kādu REVUE vai lidzigu:) NEVAIG tev tādu DARGI , NERENTABLI zinu ka tev nepatiks.

Da beidz,lai tak bildē cilvēks uz platās,šā vai tā lielākā daļa plato apgrozijuma šajā valstī ir lomogrāfi un citi ar ļubiteļiem drazbildētāji.
Briedenē jāmeklē platās filmas,Vaļņu ielas fujibode tur pat vien aizsūtīs visus platfilmgribētājus.
Publicēts: 25.08.09 01:12
 citēt
zibilla:
negatIvs:Mjāaaa bija tāpēc, ka līdz tam ir jānobriest, tad Tu jautājumu uzdotu savādāk, un nebūtu mjāaaa......

neapsaukājies[ humors ] vispirms uzdod sev jautājumu, kāpēc Tev to vajag. vai tikai mistisks < labāk >, jeb Tu patiešām zini ko Tu ar to iegūsi, kas Tev vēl bez filmas būs vajadzīgs. bet vispār, kur dabūt filmu Tev apskaidroja, mēģini
Publicēts: 25.08.09 01:21
 citēt
negatIvs:
zibilla:.

neapsaukājies[ humors ] vispirms uzdod sev jautājumu, kāpēc Tev to vajag. vai tikai mistisks < labāk >, jeb Tu patiešām zini ko Tu ar to iegūsi, kas Tev vēl bez filmas būs vajadzīgs. bet vispār, kur dabūt filmu Tev apskaidroja, mēģini

nu, es noteikti negribu apsaukāties. un arī noteikti mēģināšu. es tiešām nesaprotu, uz kādas varžacs esmu uzkāpusi pajautājot "kā labāk".
Publicēts: 25.08.09 01:43
 citēt
par varžacīm skaļi teikts, bet Tavs jautājums topika sākumā vedina uz domām, ka mēģinot tagad, Tu sev vari sabojāt iespaidu par plato filmu. ja nav noslēpums, ar kādu fotoaparātu taisies fotografēt
Publicēts: 25.08.09 08:32
 citēt
nu stum to plato filmu mīlētājā (pē kamera) un bildē līdz tiec līdz pirmajam jautājumam (vēl tev tāda nav) un tad aprunā onkuļus

tas būtu nemoderni?
Publicēts: 25.08.09 11:48
 citēt
negatIvs:par varžacīm skaļi teikts, bet Tavs jautājums topika sākumā vedina uz domām, ka mēģinot tagad, Tu sev vari sabojāt iespaidu par plato filmu. ja nav noslēpums, ar kādu fotoaparātu taisies fotografēt

man nav nekā vairāk kā iepriekš minētais ljubiteljs. vsjo, izmēģināšu, redzēšu. ir jau vēl jautājums par pašu kameru, bet laikam paturēšu pie sevis.
Publicēts: 25.08.09 11:50
 citēt
Maris:nu stum to plato filmu mīlētājā (pē kamera) un bildē līdz tiec līdz pirmajam jautājumam (vēl tev tāda nav) un tad aprunā onkuļus

tas būtu nemoderni?

absolūti.
Evolūcijas ceļš šodien sākas ar uzbraukšanu, bet beidzās ar jautājumiem..
Publicēts: 25.08.09 12:44 labots
 citēt
zibilla : Tu no kurienes bebi esi?:) Ja no Rīgas tad vienkaršāk :) Sāc ar to ka ATVER savu "nu, es dabūju ljubitelju" un paskaties vai viņā vispār ir OTRA spoļite , uz kuras tīsies izfocītā filma issktās viņa šitā
Tavējais ir LABAIS malējais no redzmajiem variantiem ir JĀBUT iekšā fočikā , ja tāda nav FILMU vari nepirkt , naksis doties uz BFS un sameklēt TUKŠU spolīti turpat arī nopirkt filmu:) Pirmā kreisā pusē redzamā ir VECA tipa 120 spole vidējā ir 620 tipa spole TĀDAS tev neder . vajag TĀDU kas pašā labējā malā.

Labāk netērē laiku un UZREIZ velcies uz šejieni
bfs.lv...

KOPĀ ar vissu savu Ļubītāju , tur tev to filmu gan PARDOS gan parādīs kā ieliek un ja nebūs spoles , miskastē priekš tevis tev to sameklēs un iedos BONUSĀ:) Tas kantoris daudzus gadus ņemās ar blondīnēm , "Mistariem@ Maksliniekeim" un citiem dīvaiņiem , taka esi bez bēdu TEVI TUR SAPRATĪS un nesmiesies:)
Publicēts: 25.08.09 14:28
 citēt
Pulkveža Brieža ielā 3 ir liela plato filmu izvēle / 60 mm / !
Publicēts: 25.08.09 15:58
 citēt
PakjeneKaa:Pulkveža Brieža ielā 3 ir liela plato filmu izvēle / 60 mm / !

Kas ir 60mm? :)) man liekas, tur nav pieejamas 220nieces...

Rekur var nopirkt arī, letāk nekā BFS'a -
www.elmmedia.lv...
Publicēts: 26.08.09 16:44
 citēt
Cik dodat par šādu 220-nieču kastīti? Attīstīšana maksā tikpat cik divreiz īsākām 120-niecēm un tikpat cik 35mm filmiņām:

pasuti.lv...
Publicēts: 26.08.09 16:55
 citēt
Vaards:Cik dodat par šādu 220-nieču kastīti? Attīstīšana maksā tikpat cik divreiz īsākām 120-niecēm un tikpat cik 35mm filmiņām:

http://pasuti.lv/product_info.php?products_id=41903&osCsid=8njvmd730rm7kqtrtf4l2h2bs2

Lidz šim cik zinu ATTISTIŠANA 120 vai 220 cena bija viena:):)
Publicēts: 26.08.09 16:57
 citēt
es knapi vienā reizē varu 120 izbildēt. 220 nezināšu kur tos 2x vairāk kadrus likt ....
Publicēts: 26.08.09 17:17
 citēt
ak34:es knapi vienā reizē varu 120 izbildēt. 220 nezināšu kur tos 2x vairāk kadrus likt ....

man arī 120 jau stāv kādu mēnesi aparātā... pasargdies divreiz viarāk kadru :D nav jau digis ar kuru šaut un šaut :))
Publicēts: 26.08.09 17:46 labots
 citēt
nu, pie platā parasti ķerās, kad no šaurā gandrīz viss, ko var, izspiests. bet ne pie mīlētāja. tik tā labuma, ka platais un ka centrāl slēdzis.
Publicēts: 26.08.09 17:56 labots
 citēt
ak34 : 220 ieviesa "Motora kamērām" tur 6x4,5 formātam pamatā , sanāk 30 kadri gandriž kā šaurais:):) Nepiemirstiet ka RULLIS jau nav ne par kapeiku lielāks vienkarsji RAKORDS ir tikai abos filmas galos pa vidu PAIRA NAV :):) Ir gadijies ar 645 bildēt MODES SKATI uz 220 filmām ar motoru , NORMAĻŅIKS :):)
Publicēts: 26.08.09 17:57
 citēt
nu es kādreiz skolā, smerdeļa gados, vēlamo iespaidu atstāju ar " Maskavu -1 ", plēšas, antīkais, nevienam tāda nav, bet ar tām bildēm bija kā bija....
Publicēts: 26.08.09 18:09 labots
 citēt
negatIvs:nu es kādreiz skolā, smerdeļa gados, vēlamo iespaidu atstāju ar " Maskavu -1 ", plēšas, antīkais, nevienam tāda nav, bet ar tām bildēm bija kā bija....

Es tieši skolas gados ar MOSKVA-5 6x9 dragāju "Pulciņā" baig erti bija BILDĒM palielinātāju nevaidzēj :):) Faters iemācija IZŅEM bufetei stiklu uzliek fotopapiru sakraj sagriestas pa 2 kadri filmas otru stiklu pa virsu IERUBI / Izrubi istaba gaismu un tisti bildes :):) Vispār senči ko tik man neiemaci šai ziņā , maja bij pilna ar tehniku un visko BET šie man iemācija kā BEZ NEKĀ var tasīt JEBKO:):) Filmu tistija tai pasja attistitaja kur BILDES kopēja tikai Filmai atšķidija bij tāds "Tablete" :):) Vel bij baig pozitivi ka parejiem bij kautkda neasa peleka šmiga man sanava super asas piesatinatas bildes KA JAU KONTAKTA:):)
Publicēts: 26.08.09 18:20
 citēt
tabletes vēlāk parādījās, kad es ar tām lietām pirmo reizi saskāros, attīstītāji pārdevās papīra tūbusiņos, tādā trubveida iepakojumā. to attaisīja vaļā, iekšā bija sainīši ar att. komponentiem, tos tad ar koka puļķi burkā iemaisīja....
Publicēts: 28.08.09 14:50
 citēt
Lunis:zibilla : Tu no kurienes bebi esi?:) Ja no Rīgas tad vienkaršāk :) Sāc ar to ka ATVER savu "nu, es dabūju ljubitelju" un paskaties vai viņā vispār ir OTRA spoļite , uz kuras tīsies izfocītā filma issktās viņa šitā
Tavējais ir LABAIS malējais no redzmajiem variantiem ir JĀBUT iekšā fočikā , ja tāda nav FILMU vari nepirkt , naksis doties uz BFS un sameklēt TUKŠU spolīti turpat arī nopirkt filmu:) Pirmā kreisā pusē redzamā ir VECA tipa 120 spole vidējā ir 620 tipa spole TĀDAS tev neder . vajag TĀDU kas pašā labējā malā.

Labāk netērē laiku un UZREIZ velcies uz šejieni
bfs.lv...

KOPĀ ar vissu savu Ļubītāju , tur tev to filmu gan PARDOS gan parādīs kā ieliek un ja nebūs spoles , miskastē priekš tevis tev to sameklēs un iedos BONUSĀ:) Tas kantoris daudzus gadus ņemās ar blondīnēm , "Mistariem@ Maksliniekeim" un citiem dīvaiņiem , taka esi bez bēdu TEVI TUR SAPRATĪS un nesmiesies:)

spolīte ir, taisni kā tajā bildē. :)
Publicēts: 28.08.09 15:03
 citēt
zibilla:spolīte ir, taisni kā tajā bildē. :)
bildē 4 spolītes, īpaši 1 atšķirās. bet tievā jau nu mīlētājā nebūs. ja ir - uztin rakordu lai tik resna, kā pārējās!
Publicēts: 28.08.09 15:03
 citēt
Labi , tad slepo uz BFS un perc filmu , tur paradis ari ka ieliek:):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):