fuji Blaumaņa ielā (starp čaka un tērbatas), fuji Vaļņu ielā netālu no pulvertoņa, pulkvežbrieža ielas sākuma Kodak, Arsenāla no 3. .... laikam bij 3 nummurs
Maris:fuji Blaumaņa ielā (starp čaka un tērbatas), fuji Vaļņu ielā netālu no pulvertoņa, pulkvežbrieža ielas sākuma Kodak, Arsenāla no 3. .... laikam bij 3 nummurs
a par un ap .... vai ku plašs jautājums
nu, es dabūju ljubitelju, gribēju iemēģināt. un plato filmu nekad, nekad pat redzējusi neesmu. iesācēja, pilnīga! cenšos par to nekaunēties.
Lunis:Esi prātīga meietene , samaini pret kādu šauro spoguleni nu PIEMERAM kādu REVUE vai lidzigu NEVAIG tev tādu DARGI , NERENTABLI zinu ka tev nepatiks.
aj, tā kā Lunis nesaprastu, ka gribas pamēģināt vēl vairāk, ja visi saka, ka nevajag.
Lunis:Esi prātīga meietene , samaini pret kādu šauro spoguleni nu PIEMERAM kādu REVUE vai lidzigu NEVAIG tev tādu DARGI , NERENTABLI zinu ka tev nepatiks.
Da beidz,lai tak bildē cilvēks uz platās,šā vai tā lielākā daļa plato apgrozijuma šajā valstī ir lomogrāfi un citi ar ļubiteļiem drazbildētāji. Briedenē jāmeklē platās filmas,Vaļņu ielas fujibode tur pat vien aizsūtīs visus platfilmgribētājus.
negatIvs:Mjāaaa bija tāpēc, ka līdz tam ir jānobriest, tad Tu jautājumu uzdotu savādāk, un nebūtu mjāaaa......
piedodiet, fotoguru. buršos viena, whatever.
neapsaukājies[ humors ] vispirms uzdod sev jautājumu, kāpēc Tev to vajag. vai tikai mistisks < labāk >, jeb Tu patiešām zini ko Tu ar to iegūsi, kas Tev vēl bez filmas būs vajadzīgs. bet vispār, kur dabūt filmu Tev apskaidroja, mēģini
neapsaukājies[ humors ] vispirms uzdod sev jautājumu, kāpēc Tev to vajag. vai tikai mistisks < labāk >, jeb Tu patiešām zini ko Tu ar to iegūsi, kas Tev vēl bez filmas būs vajadzīgs. bet vispār, kur dabūt filmu Tev apskaidroja, mēģini
nu, es noteikti negribu apsaukāties. un arī noteikti mēģināšu. es tiešām nesaprotu, uz kādas varžacs esmu uzkāpusi pajautājot "kā labāk".
par varžacīm skaļi teikts, bet Tavs jautājums topika sākumā vedina uz domām, ka mēģinot tagad, Tu sev vari sabojāt iespaidu par plato filmu. ja nav noslēpums, ar kādu fotoaparātu taisies fotografēt
negatIvs:par varžacīm skaļi teikts, bet Tavs jautājums topika sākumā vedina uz domām, ka mēģinot tagad, Tu sev vari sabojāt iespaidu par plato filmu. ja nav noslēpums, ar kādu fotoaparātu taisies fotografēt
man nav nekā vairāk kā iepriekš minētais ljubiteljs. vsjo, izmēģināšu, redzēšu. ir jau vēl jautājums par pašu kameru, bet laikam paturēšu pie sevis.
zibilla : Tu no kurienes bebi esi? Ja no Rīgas tad vienkaršāk Sāc ar to ka ATVER savu "nu, es dabūju ljubitelju" un paskaties vai viņā vispār ir OTRA spoļite , uz kuras tīsies izfocītā filma issktās viņa šitā Tavējais ir LABAIS malējais no redzmajiem variantiem ir JĀBUT iekšā fočikā , ja tāda nav FILMU vari nepirkt , naksis doties uz BFS un sameklēt TUKŠU spolīti turpat arī nopirkt filmu Pirmā kreisā pusē redzamā ir VECA tipa 120 spole vidējā ir 620 tipa spole TĀDAS tev neder . vajag TĀDU kas pašā labējā malā.
Labāk netērē laiku un UZREIZ velcies uz šejieni bfs.lv...
KOPĀ ar vissu savu Ļubītāju , tur tev to filmu gan PARDOS gan parādīs kā ieliek un ja nebūs spoles , miskastē priekš tevis tev to sameklēs un iedos BONUSĀ Tas kantoris daudzus gadus ņemās ar blondīnēm , "Mistariem@ Maksliniekeim" un citiem dīvaiņiem , taka esi bez bēdu TEVI TUR SAPRATĪS un nesmiesies
ak34 : 220 ieviesa "Motora kamērām" tur 6x4,5 formātam pamatā , sanāk 30 kadri gandriž kā šaurais Nepiemirstiet ka RULLIS jau nav ne par kapeiku lielāks vienkarsji RAKORDS ir tikai abos filmas galos pa vidu PAIRA NAV Ir gadijies ar 645 bildēt MODES SKATI uz 220 filmām ar motoru , NORMAĻŅIKS
nu es kādreiz skolā, smerdeļa gados, vēlamo iespaidu atstāju ar " Maskavu -1 ", plēšas, antīkais, nevienam tāda nav, bet ar tām bildēm bija kā bija....
negatIvs:nu es kādreiz skolā, smerdeļa gados, vēlamo iespaidu atstāju ar " Maskavu -1 ", plēšas, antīkais, nevienam tāda nav, bet ar tām bildēm bija kā bija....
Es tieši skolas gados ar MOSKVA-5 6x9 dragāju "Pulciņā" baig erti bija BILDĒM palielinātāju nevaidzēj Faters iemācija IZŅEM bufetei stiklu uzliek fotopapiru sakraj sagriestas pa 2 kadri filmas otru stiklu pa virsu IERUBI / Izrubi istaba gaismu un tisti bildes Vispār senči ko tik man neiemaci šai ziņā , maja bij pilna ar tehniku un visko BET šie man iemācija kā BEZ NEKĀ var tasīt JEBKO Filmu tistija tai pasja attistitaja kur BILDES kopēja tikai Filmai atšķidija bij tāds "Tablete" Vel bij baig pozitivi ka parejiem bij kautkda neasa peleka šmiga man sanava super asas piesatinatas bildes KA JAU KONTAKTA
tabletes vēlāk parādījās, kad es ar tām lietām pirmo reizi saskāros, attīstītāji pārdevās papīra tūbusiņos, tādā trubveida iepakojumā. to attaisīja vaļā, iekšā bija sainīši ar att. komponentiem, tos tad ar koka puļķi burkā iemaisīja....
Lunis:zibilla : Tu no kurienes bebi esi? Ja no Rīgas tad vienkaršāk Sāc ar to ka ATVER savu "nu, es dabūju ljubitelju" un paskaties vai viņā vispār ir OTRA spoļite , uz kuras tīsies izfocītā filma issktās viņa šitā Tavējais ir LABAIS malējais no redzmajiem variantiem ir JĀBUT iekšā fočikā , ja tāda nav FILMU vari nepirkt , naksis doties uz BFS un sameklēt TUKŠU spolīti turpat arī nopirkt filmu Pirmā kreisā pusē redzamā ir VECA tipa 120 spole vidējā ir 620 tipa spole TĀDAS tev neder . vajag TĀDU kas pašā labējā malā.
Labāk netērē laiku un UZREIZ velcies uz šejieni bfs.lv...
KOPĀ ar vissu savu Ļubītāju , tur tev to filmu gan PARDOS gan parādīs kā ieliek un ja nebūs spoles , miskastē priekš tevis tev to sameklēs un iedos BONUSĀ Tas kantoris daudzus gadus ņemās ar blondīnēm , "Mistariem@ Maksliniekeim" un citiem dīvaiņiem , taka esi bez bēdu TEVI TUR SAPRATĪS un nesmiesies