forum.gif
Gudris konkurss "Sexy Bitch"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Gudris konkurss "Sexy Bitch"
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.08.09 20:34
 citēt
bet vispār kāds varēja ielikt bildi, lai Gudrim fotolati kabatu nesaplēš :)
Publicēts: 25.08.09 20:47
 citēt
Uggga:šitām takš nav 18, tādas labi ja dažus gaduz ražo :D

Es jau brīdināju... ;)

Gudri, no tevis 101Fl - neko seksīgāku vienAlgA NEUZBILDēSI! ;)
Publicēts: 25.08.09 21:46
 citēt
a kapec nav neviena dalibnieka joprojam? m?
Publicēts: 25.08.09 22:00
 citēt
nu ja es butu konkursa rikotajs un neviens taja nepietektos es laikam nepriecatos.
Publicēts: 25.08.09 22:16
 citēt
Alloxa piedāvāja tiešām labas bildes, modelēm āda labi apstrādāta, fonā gultas, seksīgi
Publicēts: 25.08.09 22:20 labots
 citēt
negatIvs:... āda labi apstrādāta,
miecēta vai?
Publicēts: 25.08.09 22:30
 citēt
haralds:
negatIvs:... āda labi apstrādāta,
miecēta vai?
velk uz plastmasu, kā jau šopā labi apstrādātām
Publicēts: 25.08.09 22:37
 citēt
Drīzāk velk uz vaska lellēm, vismaz dažas...
Publicēts: 25.08.09 22:38
 citēt
tur tak rakstiits ka taas ir lelles :D gumijas :D
Publicēts: 25.08.09 22:54
 citēt
Gudri pasaki kāds bija iemesls , ka sadomāji taisīt tādu superīgu konkursu ? Esi vēlrpojām ekstāzē no savas pēdējās bildes ? www.fotoblog.lv...
Publicēts: 25.08.09 22:57
 citēt
Annirs:tur tak rakstiits ka taas ir lelles :D gumijas :D
nav gumijas, vienkārši laba apstrāde, un fotoaparāts arī labs
Publicēts: 25.08.09 23:27
 citēt
Nezināju, kā uzpūšāmās sievietes izgudroja Adolfs Hitlers, nevis Gudris. DDD

Резиновая женщина - отличная альтернатива так надоевших нам спутниц жизни, подстилок и просто любовниц. Однажды попробовав резиновую женщину, вы сразу поймете, оцените и примете к сердцу все ее преимущества. Резиновая женщина не требует постоянной смены гардероба, ее не нужно кормить (нужно лишь своевременно заменять элементы питания), поить, танцевать и водить по ресторанам. Все, что вы будете осуществлять с ней, вы будете осуществлять исключительно по Вашему желанию, и не важно, будет ли она желать того же. Недостатками (с женской точки зрения) резиновой женщины являются отсутствие новизны (страшный недостаток - вы взрослеете - а рядом с Вами все так же молодая и красивая любовница), отсутствие так называемой "души" (подумайте, вспомните пять своих последних подруг - была ли у них душа?), и, конечно же, невозможность получать от нее то, что женщины называют любовью (как Вы сами понимаете, мужское и женское понимание этого слова расходятся, и женское Вас не очень интересует). Купите резиновую женщину - и Вы сможете спокойно нанять домработницу, которую не нужно будет тр#хать в ответ на убранную постель, вымытые полы и приготовленый ужин!!! - (neatceros no kurienes novilku šo)

Секс куклы нового поколения! Очуметь просто!!

Немецкий механик изобрел секс-робота (ФОТО)

Аэромеханик Михаэль Харриман уверяет, что совершил очередную сексуальную революцию. Сотворил "женщину" - безотказную и страстную. Она, не сомневается изобретатель, вытеснит с интимного рынка нынешних пластиковых кукол - примитивных, но тем не менее популярных в среде одиноких мужчин. Тех, которые не могут или не хотят искать себе живых женщин. Эту "Еву" зовут Энди. По сути, она первый секс-робот. = koshakin.nireblog.com...

Немного о резиновых мужиках = www.lookatme.ru...
Publicēts: 26.08.09 00:16
 citēt
man riebjas Akon, tas viss popshits un nodrāztība :)
Ievērtēju Luņa salīdzināto Benny Benassi klipu, jā, pat zilās apenes ar baltajām vīlēm tās pašas, kas desmit gadus atpakaļ :D
Publicēts: 26.08.09 00:19
 citēt
ev, bet šitādu studijā un riktē kā gribi, fočē kā gribi, gribi padraiskoties, bet lūdzu... ij nepretosies, i pretī nerunās.. iģeaļņiks. ar tādu jebkurš būtu sekzī bītču pavēlnieks =]
žēl tikai ka dažs no dzīvajām tādas plastmasnieces uztsaisa.. es domāju bildēs.
Publicēts: 26.08.09 15:26
 citēt
Cerams, ka neviens cits neiesūtis un uzvara būs man rokā :D :D :D
Publicēts: 28.08.09 18:43 labots
 citēt
eu, Gudri, kad tavam konkursam beigas? Man te viena bitcha padomaa, kuru vareetu publiceet, tavi 101 fotolats nenaaktu par skaadi.. :D

PS man tik bilde no vinjas jadabuu atpakal veel un jaapierunaa publiceeties zem taada nosaukuma :D :D :D

PSS. Noteikumus atradu!
Publicēts: 28.08.09 18:50
 citēt
Oj, Gudri, es vislaik biju par Tevi labās domās... Bet tad kad Tu tās lelles uzrādīji - viedoklis krities. =/
Publicēts: 28.08.09 19:32
 citēt
PSSS. es paardomaaju.
Publicēts: 28.08.09 20:12
 citēt
Gudris, nu tās pašas =/
Publicēts: 01.10.09 01:34
 citēt
Kurš uzvarēja?
/aktīvs konkursa dalībnieks/ :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu