forum.gif
Vajadzīgi 2 fotogrāfēt pratēji
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Vajadzīgi 2 fotogrāfēt pratēji
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.08.09 12:14
 citēt
03.09. netālu no Ķeguma ir vajadzīgi 2 fotopratēji, kas varētu safočēt sportiska rakstura aktivitātes. Samaksāt varu 20LVL uz rokas un pusdienas. Ja ir interese raksti - rinaldsk@inbox.lv vai zvani 26553436
Publicēts: 25.08.09 12:31 labots
 citēt
Ot to es saprotu :) Šoreiz Ogreniešiem neraksturīga prātīga pieja biznesam , tik nepieminēji 20Ls katram vai abiem:) Situāciju meklējumos saržģis tas ka tā ir skolas un darba diena un Ķegums ~50Km no Rīgas:)
Publicēts: 25.08.09 12:48 labots
 citēt
Katram 20. No Ķeguma stacijas līdz norises vietai aizvestu un iespējams, ka atpakāl pat līdz Rīgai, bet tas tika iiespējams. Līdz stacijai noteikti. No darba grūtāk izrauties, bet tā, kā tas ir pats skolas sākums, tad viena diena kavējumiem gan jau, ka nav liela bēda. Un fočēt būs, ko, ka tik spētu visas emocijas fiksēt!
Publicēts: 25.08.09 13:04 labots
 citēt
Nu gan jau kādu Tomiņu ar draugiem mož no Ogres var paķert , paskaties draugos Ogres tīnis "Toms Zariņš" šim gan ir kādi 16 gadi bet ĻOT VAROŠ:) Vienīgi ja tas jums tur ir "Zinību dienas" pasākums tad varbūt ka šis pats jau tur ņem dalību BAIGS ATKTĪVISTS :):) Rīdzenieki VAROŠI diez vai brauks tomēr biļete gandrīz 3Ls bendzja ~5Ls, bet Ogres tīņus un neslikti stradājošu 20Ls var arī "Iekardināt" nobastot skolu:) Ja neviens tomēr nepiesakās tad var mani sameklēt , esmu Ķegumā 3 septembrī no 9-18 , par cik nekur nav jābrauc tad 50Ls + pusdienas;)
Publicēts: 25.08.09 14:35 labots
 citēt
OK uzrunāšu Tomiņu! Bet līdz 50 man rokas par īsām! Nē, tas galīgi nav Zinību dienu pasākums. Dikti nopietnam klientam vadām komandas attīstības treniņu! Ja iepatiksies rezultāts uzrunāsim arī citās reizēs!
Publicēts: 25.08.09 16:05
 citēt
Paldies, vajadzīgie cilvēki jau pieteikušies!
Publicēts: 25.08.09 16:21
 citēt
Nu re , es tak teicu. Ogres puišeļiem būs par ko skuķus uz kafūzi aizvest:) Lai veicas:)
Publicēts: 25.08.09 16:34
 citēt
Nebija jāmeklē Ogre puišeļi, ļaudis paši pieteicās!
Publicēts: 25.08.09 16:48
 citēt
Pavisam labi , vienīgi tādiem jaapjautājās vai ir spogulene rokā turēta un vai kādreiz kautkas izņemot "Kaķi suņi bērni" arī bildēts :):)
Publicēts: 25.08.09 16:51
 citēt
muehehe :)
tagad uz 20+paika jeburš pieteiksies, ka tik ietusēt :D
Publicēts: 25.08.09 17:01
 citēt
Mandalay:muehehe :)

Tāpēc jau saku CEĻŠ ~5Ls :) Priekš skolniekiem ļoti labs bzness manuprāt , ja pieaugušie tad gan jaapjautājās vai nav "Daru jebko" arī to ko neprotu :):) Ķegumiešiem Lielvardiešim Ogreniešiem ar domāju ka visai rentabli , ja man nebūtu ko darīt es ar pieteiktos , par cik man jārēķina rentabilitātē labāk atstāju citiem :) Cik man tur lidz Puduriem Umuriem utt 5min ar riteni 15min ar kājām:):)
Publicēts: 25.08.09 17:23
 citēt
nu, nez...man personīgi pasākumus ļoti patīk bildēt un no liekas reizes pieredzes krāšanai neatteiktos:) pat bez pusdienām...
Publicēts: 25.08.09 18:01 labots
 citēt
Lunis:
Mandalay:muehehe :)

Tāpēc jau saku CEĻŠ ~5Ls :) Priekš skolniekiem ļoti labs bzness manuprāt , ja pieaugušie tad gan jaapjautājās vai nav "Daru jebko" arī to ko neprotu :):) Ķegumiešiem Lielvardiešim Ogreniešiem ar domāju ka visai rentabli , ja man nebūtu ko darīt es ar pieteiktos , par cik man jārēķina rentabilitātē labāk atstāju citiem :) Cik man tur lidz Puduriem Umuriem utt 5min ar riteni 15min ar kājām:):)

Esi drosmigs un pasaki atklati un skaidri : ''es gribu pieteikties sim darbam '' , a to '' man lidz Puduriem 15 min ''
Publicēts: 25.08.09 19:13 labots
 citēt
andrespey:
Lunis:]

Esi drosmigs un pasaki atklati un skaidri : ''es gribu pieteikties sim darbam '' , a to '' man lidz Puduriem 15 min ''

Ha ha , tur KATRU Wikendu kautkas notiek visā tais vietās , citreiz arī pa nedēļas vidu:):) Taka ja šiem kādas pekšņas šaizes šie tāpat man zvana , PAŠAM nāv sanācis nevienu reizi vēl šogad jo vienmēr kad zvana tad es daru kautko citu vai neesmu tuvumā :):) Toties kolēģi gan ir kādas reizes 10 jau šogad aizsūtīti gan uz pasākumiem gan "Pēkšņam" kāzām , bērēm utt. KUR PIEMIRSIES FOTOGRĀFS:):) Vis zin ka es esmu no Ķeguma un ka man tur studijā , jā kādam pēkšņi kas gadās TUR uzreiz zvana man "Lai glāb" gluži tāpat ka manas/ mūsu cena sākās no 50Ls par jebko:):) Lētāk man nav rentabli , un neredzu iemeslu lai grābtu kolēģiem kas strdā par mazāku naudu darbus no deguna:) Tehniku viņi tāpat biež vien no manis īrē:):) Vēl pozitīvi ka ļoti lēti sarunātie regulāri mēdz piečakarēt "Neparādoties sarunātajā laikā" un kas tad GLĀBJ , skaidrs ka mēs tikai par MŪSU cenu , ņemot vērā pasākumu intesitāti , agrāk tas notika diezgan regulāri:):)

Ņirdzīgākais gadijums ŠO pavasar. Zvana ~21.00 vakarā akurāt no Viesu nama ar texstu FIKSI KĀDU FOTOGRĀFU esošais "Nogājis no trasses" Pats kā parasti neesmu mājās bet Uzsitu ziņu čoma no Lielvārdes šis arī pēc 20min ir klāt . Kāzas uz ~80 feisiem , "Fotografs" kurš esot manīts arī Blogā "Apkodies" pēc atbraukšanas svīnību vietā un pirtī atrubjies "Neceļams" tā nu mēs glābām situāciju kārtējo reiz a ko pa 150Ls par 3h neizdarīsi:):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):