Laucnieka toestj Andra viedoklim vienmēr uzticos BET , man nepatīk pasākumi kas ir svešvalodās par ļoti specifiskām tehniskām lietām kas saprotamas tikai ļoti advancētiem speciem. Man šai ziņā labi izmācija Fraņči un Vācieši kuri PERFEKTI prasdami angleni NE VĀRDA tajā nerunāja , kad brīnojos KĀPĒC viņi tā dara šie man paskaidroja TEHNISKAJĀS lietās ir tik daudz specifisku un smalku nianšu MAZĀKĀ neprecizitāte ko tu neesi vai ne tā saprati VISS darbss vējā un ja reiz tu kautko ŠKĪBI esi sapratis vēlāk baig grūt PAREIZ iemācīties
Šajā gadījumā valodu problēmas faktiski nepastāv, jo tās nav lekcijas, bet reāli praktiskie darbi - še tev zīdpapīrs, uzsmērē pareizo InkAid, še tev pamatne, pielīmē, printerī bāž iekšā vot šiten tā te - darbojies! Tobiš tīri praktiskie darbi, kur tu printeri vari mocīt uz nebēdu un neskaitīt tintes mililitrus.
Luni, ar to valodu tu pārspīē. Ja domā līdzi, un pasniedzējs ir piedomājis pie tā ko daram tad problēmām nevajadzētu būt. Vācieši un franči noteikti nevar pārdzīvot, ka viņu valodas nav tik izmantotas kā angļu
ak34:Luni, ar to valodu tu pārspīē. Ja domā līdzi, un pasniedzējs ir piedomājis pie tā ko daram tad problēmām nevajadzētu būt. Vācieši un franči noteikti nevar pārdzīvot, ka viņu valodas nav tik izmantotas kā angļu
Tas ar iespējams , bet viņi UZKRĪTOŠI NESAPROT . Beigās tu pārliecināts ka šie TIEŠĀM neko nesaprot sāc šiem skaidrot UN uzzini ka VAIRUMS no šiem ne vienu vien gadu USA nodzīvojuši un nošancējuši taka ANGLENĒ runā tekoši KAS protams ar vēlāk ir konstatējam bet PASAKUMOS "Nasapront"
fotto:Šajā gadījumā valodu problēmas faktiski nepastāv, jo tās nav lekcijas, bet reāli praktiskie darbi - še tev zīdpapīrs, uzsmērē pareizo InkAid, še tev pamatne, pielīmē, printerī bāž iekšā vot šiten tā te - darbojies! Tobiš tīri praktiskie darbi, kur tu printeri vari mocīt uz nebēdu un neskaitīt tintes mililitrus.
Foorši , būs dažiem lauku cenšoņiem šitais japasaka , bet tiem točno ar angleni švaki
Luni, tas ka ASV ir strādāts vai dzīvots automātiski neliecina par angļu valodas zināšanām. Piemēram, pazīstu daudzus ķīniešus un korejiešus, kas ir dzīvojuši un mācījušies vai strādājuši Ziemeļamerikā vairākus gadus un ar angļu valodu viņi vēl ar vien ir uz "Jūs".
ak34:Luni, tas ka ASV ir strādāts vai dzīvots automātiski neliecina par angļu valodas zināšanām. Piemēram, pazīstu daudzus ķīniešus un korejiešus, kas ir dzīvojuši un mācījušies vai strādājuši Ziemeļamerikā vairākus gadus un ar angļu valodu viņi vēl ar vien ir uz "Jūs".
Nemaz tik tālu nav jastaigā , man brālēnu fāterim patreizējā laulene ir Pievolgas vāciete "Kaķerina" kuras bērni ir tādi 35 un 37 gadus veci "Krieveļi" dzīvodami jau 10 gadus Vacijā nav spējuši Vacu valodu iemācīties kaut cik ciešamā līmenī lai DARBU dabūtu , tad nu pārējie radi šos nodarbina savos uznēmumos "Saimniecības darbos" kaut viens dzeks kvalificēts elektriķis otrs kautkāds atslēdznieks BET dēļ NESPĒJAS iemācīties valodu darbā šos neviens neņem un tā jau 10 gadus Smieklīgi ka pati "Kaķerina" ar ar to valodu nuuuuu knapi kanapi kaut ir ARSTE , doičlandē augstāk par "Slimnieku kopēju" netiek tieši dēļ valodas problēmām. Tā ši ar iepazinās ar manu famīliju , Onkulim vecajam ekscentriskajam miljonā savazidējās "Letu kopēju" par cik šis 11 gadus Krievu gūtā notusējis šis krievu valodu tā +/- prata un redz ieguva DAKTERI -- AUKLI pie rezies vēl Loxu deļiņu šai "Noprecināja"
Labākais ka tie čaļi REALI nav stulbi , man vajadzēja vinu krāmu uz sitiena "Viropot frēzēt" , dzeks gan pats pēc parauga uzrasēja PERFEKTI gan arī matereālus neteica ar vsiām melnināšanām utt BET valodu NEKĀDI nesdpēj iemācīties Tāpat arī Otrs tiešām labs un pat pedantisks elektriķis un VĀCISKI nu "Lūdz paldies kā iet" līmenī