forum.gif
ew dzeki fochiks nopliisa...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / ew dzeki fochiks nopliisa...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.08.09 00:24
 citēt
ew dzeki paliidziet ar padomiem, manam fochikam fujifilm S 5600, jau nau nekaads krutais bet poh, man saaka raadiit "focus eror" un neko nevar izdariit, ko man iesaaakt? vai to nevar salabot maajas apstaakljos? vai vienk vish jaapaardod detaljaas ?
rakstiet ieteikumus
Publicēts: 26.08.09 00:27
 citēt
es savu kritušo pentaxi atdevu meistaram
Publicēts: 26.08.09 00:29
 citēt
un tev iesaku tā izdarīt, moš nekas traks nav noticis ;)
Publicēts: 26.08.09 01:14
 citēt
Vaig smiltis ar puetekļuceju no stikla škirbām izsukt:):)
Publicēts: 26.08.09 07:27
 citēt
ja noplīsis kāds zobrats - kirdik.. ziepji reti remontejami, ja nevari dabut detaļas.
bet tā - atskrūvē un apskaties kas viņam traucē
Publicēts: 26.08.09 09:24 labots
 citēt
Mandalay:ja noplīsis kāds zobrats - kirdik.. ziepji reti remontejami, ja nevari dabut detaļas.
bet tā - atskrūvē un apskaties kas viņam traucē

1. Nu atskrūvēt jau var, aplūrēt arī, bet ne visiem piemīt talants atskrūvēt neko nesabojājot, vai arī prasmes visu salikt atpakaļ pareizā secībā... Kur nu vēl salabot, ja kas patiesi noplīsis...
2. Moš vienkāršākais un labākais padoms - aiznes meistaram... ;)
3. Pašam remontēt ne vienmēr ir lētāk - izlasi vēlreiz punktu viens un kārtīgi izvērtēt savas spējas...
Publicēts: 26.08.09 15:33
 citēt
Es sestdien netīši izlaidu no rokām savu K10d, kā rezultātā fočuks nomira. Negāju uz Elkoru, bet iedevu Pentaxi pazīstamam meistaram un ir noticis brīnums, par nelielām naudām PENTAX atkal dzīvs!

iesaku: Rūdolfs 26487539
Publicēts: 26.08.09 15:57
 citēt
ArmandsK-Tad jau nebija nomiris,tikai komā....
Publicēts: 26.08.09 16:01
 citēt
ekoists:ArmandsK-Tad jau nebija nomiris,tikai komā....

nu var arī tā teikt:) laikam ļoti dziļa koma, jo dzīvības pazīmju nebija
Publicēts: 26.08.09 16:09
 citēt
man reiz Sony ziepis pats no sevis iegāja vibratora režīmā, objektīvs nepārtraukti pulsēja iekšā ārā. tā kā bija garantija, pats nekur nelīdu, aiznesu uz Elkor servisa centru. tur meistars Vasja, turpat uz letes 5min laikā sataisīja[ noņēma aizmugures vāciņu, ar skrūvgriezi pabakstīja ]. fotoaparāts strādā vēl šobaltdien.....
Publicēts: 26.08.09 16:13
 citēt
vivo, baksti ar skrūvgriezni! negatIva gadījumā tas palīdzēja...
Publicēts: 26.08.09 16:21
 citēt
alvils:vivo, baksti ar skrūvgriezni! negatIva gadījumā tas palīdzēja...

:D :D :D
Publicēts: 26.08.09 16:50
 citēt
:D paldies vechi par ieteikumiem :D

zvaniiju vienam labam meistaram un remonts maksaa kkur 50 liidz 70 ls

lkm vienk paardoshu detaljaas...

vai kaads negrib njemt ? :D
Publicēts: 26.08.09 16:54
 citēt
vivo::D paldies vechi par ieteikumiem :D

zvaniiju vienam labam meistaram un remonts maksaa kkur 50 liidz 70 ls

lkm vienk paardoshu detaljaas...

vai kaads negrib njemt ? :D

Khmm - oriģināls meistars... Veica diagnostiku pa telefonu... ;)
Publicēts: 26.08.09 17:17
 citēt
LV fuji remontē AVT pieņemšanas punkts tiem ir olimpijā pagrabstāvā, ja netiek galā sūta uz LT smieklīgi, bet fuji ar ir tā saucama back/front problēma, bija šitāds erors fuji 7000, lv nomainīja visu optiķi, jo tas viens bloks, bet, uz to laiku LV nebija pieregulēšanas aparatūra, sūtiija uz lt pieregulēt...bet firma strādā ok, iespējams ka regulēšanas tehnikas iegādātas.
Publicēts: 26.08.09 22:35
 citēt
Puuu:LV fuji remontē AVT pieņemšanas punkts tiem ir olimpijā pagrabstāvā, ja netiek galā sūta uz LT smieklīgi, bet fuji ar ir tā saucama back/front problēma, bija šitāds erors fuji 7000, lv nomainīja visu optiķi, jo tas viens bloks, bet, uz to laiku LV nebija pieregulēšanas aparatūra, sūtiija uz lt pieregulēt...bet firma strādā ok, iespējams ka regulēšanas tehnikas iegādātas.

sk bet nau daargi ?
Publicēts: 26.08.09 23:43
 citēt
nu tak uzzvani tam kantorim, ja slinkums, kaut kad pajautāšu kas, un kā, ir visādi varianti...tikai pats tagad padomā, kad tas fudžiks njemts, ja no pirmām partijām, kas lv bija, nuu, tirgojās ap 3 mēn, tiem bija citas problēmas, ja vēlākie, tad to i jēga pa lētu naudu celt no miroņiem, ja interesē PM
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):