Jūsu vērtējumu, ieteikumus un visu citu viedokli. Ir doma iegādāties šādu stiklu, bet neatrodu īpaši daudz atsauksmes. Pašam nav bijusi iespēja uzlaikot, bet saņēmu solījumu, ka pēc pāris nedēļām tāda iespēja būs. Līdz tam vēlos dzirdēt Jūsu domas. Jo īpaši no tiem, kuri lieto vai ir lietojuši. Paldies.
kaut kad, pirms kāda 1/2 gada vēroju internetā atsauksmes. nav jau tā, ka neko nevar atrast, ir . mans secinājums, pēc "izpētes"bija +/-..................
ir pietiekami labs, vismaz Pentax DA 16-50 2.8 versija, bet kaapeec cilveekam, kas grib uz cropa standartzoomu, jaaiesaka Nikon pilnaa kadra objektiivs, kas uz cropa iisti ne shis ne tas?
Tokina 16-50 bija, tikko pārdevu. Ja salīdzina ar analogo Tamronu 17-50 , Tokina ir pakāpi labāks. Optiski abi stikli ir līdzīgi , mehānika (AF ātrums , trokšņi) Tokinai ir nesalīdzināmi lielumi par labu Tokinai. Platais gals ir perfekts, pie 50 jau nav tik labs, bet tā ir gaumes lieta, es vienkārši salīdzinu ar 50 fiksu. Tapēc arī pārdevu, jo reāli bildēju platajā diapazonā.
www.photozone.de... . aura parasti nepārklāj visu brenda arsenālu. man ir Tokina 10-17mm, patīk, bet 16-50mm nepaņēmu, laikkam nevajadzēja pa internetu rakāties, kad taisījos pirkt
negatIvs:www.photozone.de... . aura parasti nepārklāj visu brenda arsenālu. man ir Tokina 10-17mm, patīk, bet 16-50mm nepaņēmu, laikkam nevajadzēja pa internetu rakāties, kad taisījos pirkt
Paldies par liku! Man pret šo stikiņu ir pamodušās jūtas. Es gatavojos kā uz pirmo randiņu. Gan jau vēlāk būs kā parasti, bet pašlaik viss ir sakāpinātā pakāpē. )) Galvenais nekad nevajag nožēlot izdarīto!
eltoro: Paldies par liku! Man pret šo stikiņu ir pamodušās jūtas. Es gatavojos kā uz pirmo randiņu. Gan jau vēlāk būs kā parasti, bet pašlaik viss ir sakāpinātā pakāpē. )) Galvenais nekad nevajag nožēlot izdarīto!
Pēc apraksta spriežot tās ir dziļas platoniskas jūtas. Visvienkāršākais ceļš kā sačakarēt platonisku mīlestību ir sākt dzīvot kopā ar savas mīlestības objektu. Padomā - varbūt Tev nevajag šo objektīvu?