forum.gif
Aizdomīgs veikals http://www.am-pm.lv/
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Aizdomīgs veikals http://www.am-pm.lv/
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.08.09 10:57
 citēt
Tā nu gadijās ka sagribējās jaunu objektīvu. Pa labu cenu atradu interneta veikalā www.am-pm.lv. Itkā pēc apraksta viņi piegādā pāris dienu laikā. Nu jau ir trešā diena ka nekā nav. Zvanot uz norādīto numuru neviens neatbild.Uz e pastu arī nav atbildes.... Varbūt vel kādam ir bijusi darīšana ar šo veikalu???
Publicēts: 27.08.09 11:29
 citēt
ja naudu neesi samaksājis, tad meklē citus.
Ja ir samaksāts, tad brauc ciemos uz norādīto adresi.
Veikals nav slikts, bet darbinieki tagad briesmīgi neizdarīgi.
aizraksti labāp Laptop.lv un ja tur cena ir augstāka par am-pm, tad tā arī pasaki, gan jau vienosieties.

Es no am-pm.lv neko nepirktu.
Publicēts: 27.08.09 11:33
 citēt
to am-pm.lv varētu tulkot kā "ampļiem".lv

pārsvarā šitās lētās bodes apzināti ieliek nereālu cenu, lai tikai uz 5 sec. piesaistītu pircēju uzmanību.

laikam jau tas pamatinstinkts nopirkt lētāk kaut no totāla zābaka ir ļoti noturīgs.
Publicēts: 27.08.09 11:37
 citēt
Naudu neesmu samaksājis jo jāmaksā būs piegādes brīdī pie saņemšanas, tāka šinī ziņā viss ir ok.
Publicēts: 27.08.09 11:44
 citēt
Jā man ir bijusi darīšana pērkot videokarti tur,neiesaku ,tam gan sakars bija ar garantiju pilnīgs Čau ,NEIESAKU !
Publicēts: 27.08.09 11:50
 citēt
what you pay is what you get
Publicēts: 27.08.09 11:51
 citēt
manuprāt, viņi ir viens no tiem i-veikaliem, kas saņemot pircēja apstiprinājumu pirkt, sāk preci meklēt iekš ebay un tad no turienes arī pasūta. Ir šādas lietas dzirdētas.
Publicēts: 27.08.09 17:35
 citēt
Heee! Beidzot zvanija no tā veikala [url=www.am-pm.lv]www.am-pm.lv[/url] ! Un viņi paziņoja ka objektīvs tagad esot noliktavā.... Viņi gribēja lai es veicu priekšatmaksu. Un tad kad es viņam prasīju kapēc es viņus jau trīs dienas nevaru sazvanīt un arī ka neviens neatbild uz e-pastiem, viņš neko neatbildēja. bija tneliela pauze un tad tādā nevisai laipnā tonī viņš prasija, tad es ņe'mšu to optiku vai nē. Protams, es viņus atšuvu.
Publicēts: 27.08.09 17:46
 citēt
Saki, kad buus pie durviim tad njemsi, peec paarbaudes, kad buusi stiklu uzlicis un pameeginaajis. Pateereetaajiem ir uz to tiesiibas.

Kaa piemeeram norgee, ja ieej foto veikalaa, tur ir veseli stendi ar izliktiem fochikiem, kurus tu vari apgraapstiit, uzprasot bateriju var iesleegt, pameeginaat, nu tie paraugi. Baigi forsha lieta, vismaz dabaa redzi kaa izskataas. Un veikals dod 2 gadus garantiju precei.
Publicēts: 27.08.09 18:00
 citēt
galvenais nedzivot pasaka un negaidit labu servisu no zemaakas cenas veikala
Publicēts: 27.08.09 18:26
 citēt
+Shadow
esmu am-pm pircis kkadus sikumus, tipa baroshanas blokus, utt. problemu nebija.
neko lielaku tur nepirktu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):