forum.gif
Canon atsakās no Mpixeļiem !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon atsakās no Mpixeļiem !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.08.09 13:36 labots
 citēt
Nakamo lūdzu par mobīlajiem telefoniem:) Zieptrauki šobrīd ir viens segments ar "Mobilkām" :):)
Publicēts: 27.08.09 13:42 labots
 citēt
Gudris:http://latfoto.lv/fototehnikas-jaunumi/1472-canon-powershot-g11-megapikselu-eras-beigas.html

es jau pēc toņa nodomāju, ka nākamie MARKi tiek kastrēti, a te man stāsts par ziepjiem :( tfu
īskrānības sindroms dažu brendu lietotājiem nemirst
Publicēts: 27.08.09 14:09
 citēt
Gudris `IZ DA` Dreef?
Publicēts: 27.08.09 14:17 labots
 citēt
Nee, vai ta juus nezinaajaat? Starptautiskā megapikseļu asociācija ir aizliegusi Canon izmantot vairāk kā 10 mp matricām, kuras mazaakas par crop izmēru. Tā ka nevis Canon atsakās no megapikseļiem, bet megapikseļi atsakās no Canon..... Nikonam, kā jau kvalitatīvākam izstrādātājam un tirgus līderim limits noteikts 12 mp.

:D :D :D
Publicēts: 28.08.09 17:13
 citēt
Gudris:Princips nemainaas :)

tieši tā - maza matrica + ūberdaudz mpix toč neizklausās pēc labas kombinācijas. Brendam, kas sākās ar O arī līdzīga kaite...
Publicēts: 28.08.09 18:01
 citēt
Canon ... vairs nedzenās pēc vairāk megapikseļiem nekā ... matrica ... spēj sniegt.

Salīdzinot iepriekšējo PowerShot G10 modeli ar šo jauno modeli, samazinājušies megapikseļi - no 14.7 uz 10.

ko muld, ja tikpat liela matrica, pikseļi palielinājušies.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):