forum.gif
meklēju mini video kameru ar ierakstitaju
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / meklēju mini video kameru ar ierakstitaju
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.08.09 14:56
 citēt
Resp. gribas uzlikt uz galvas video kameru + pašu kamkoderi, kas rakstītu video.
kadam ir lieks/nevajadzigs un t.t.?

labak butu, ja noiretu :)
Publicēts: 27.08.09 15:03
 citēt
Mandalay:Resp. gribas uzlikt uz galvas video kameru + pašu kamkoderi, kas rakstītu video.
kadam ir lieks/nevajadzigs un t.t.?

labak butu, ja noiretu :)

Traks vai:):) Parasti "Uz galvas" liek tik kameru , to kas raxsta UZ MUGURAS:):) Jo mazak slodzes uz galvas jo labak:):) Ispletņlēcējiu gan izmanto PARASTU ciparu kamerinjas montē pie kaskas:):)
Publicēts: 27.08.09 15:05
 citēt
to es ari gribu - kameras galva + kamkoderis uz muguras (siem tacu ir ligzda ieejai)
Publicēts: 27.08.09 15:22
 citēt
man ir kaut kāds pavecs digitālais SD panasonics, kas raksta uz HDD un SDHC. to pa diezgan lētu naudu varu atdot.
Publicēts: 27.08.09 15:34 labots
 citēt
tagad taču šitādus krāmus pakaļ met, visādi parocīgi un ērti risinajumi, piem.

www.firebox.com...
Publicēts: 27.08.09 15:41
 citēt
CRC man shkjiet pat ir speciaali hedcami ar kautkaadiem stiprinaajumiem n stuff.
Publicēts: 27.08.09 15:44
 citēt
redz, ka šitiem "krāmiem" bilde raustās.. viss kas ir kompakts - raustās.
even pa 300Ls HD mini-kamera - ja bilde liela, izskirspeja +/- ok.. bet raustas... lidzigi ka dSLR.
viskvalitativak jau raksti normals kamkoders + areja video-galva
Publicēts: 27.08.09 15:46
 citēt
re kur piemeri:

www.vholdr.com...
Publicēts: 27.08.09 16:00
 citēt
Mandalay, tas Tu biji, kas to mtb 24 h gāzēji? :) Karoče, kad Tev būs iedalīts vai iekrāts filmēšanai NWD līdzīgs budžets tad varēsi satraukties par to ka raustas.... lidz tam vkārši- have fun!
Publicēts: 27.08.09 16:07
 citēt
aha, es jau! have-fun!.. totāli :)
bet ne par to stāsts. es jau nekur nesteidzot. pagaidām taustos, un nekad nesteidzos :)
Publicēts: 28.08.09 22:23
 citēt
www.helmetcamera.com šito neesi skatijies? Žēl, ka netradu viņu saitā nekompresētu video, lai saprastu, kāda kvalitāte.
Publicēts: 02.09.09 11:58
 citēt
tiko ienāca doma izmantot HDMI izeju uz D300.. kāds ir redzējis kompaktos HDMI HD ierakstītājus?
varbūt kāds var aizdod kamkoderi, ja viņam ir IEEJA rakstīšanai?
Publicēts: 02.09.09 12:18
 citēt
kāpēc tu visu gribi tā sarežģīt? paņem pielīmē pie ķiveres ziepjutrauku ar video funkciju - b;us mazs un viegls ar ciešamu video
Publicēts: 02.09.09 12:46
 citēt
sarežgīt tāpēc, ka all-in-one parasti bremzē.. respektīvi jāizveido multitasking...
video-acs + video-capture ierīces, kas dos maksimums kvalitātes.

Esmu redzējis ziepjutrauktu video pie `action` - nē, paldies. tur video domāts no nekustīgas rokas.
Publicēts: 08.09.09 10:05
 citēt
Cik esi gatavs maksāt par to visu- Mandalay?
Kāda kvalitāte tev vajadzīga? Skaņa?
Publicēts: 08.09.09 10:09
 citēt
Varu kaut ko saveidot un zinu ka bilde neraustās.
Ja vēl kaut ko vajag padod ziņu uz PM.
Publicēts: 23.02.10 09:01
 citēt
kāds var dot kādu review šitam fruktam?

JAPAN hd-50 uberkrutais kamkorderis.. google jau protams neko neatrod, bet varbut kadam ir kas rakstams? [it kā taisa fullhd@60fps :) ]

cgi.ebay.co.uk...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):