forum.gif
Fotoskola - Videoskola
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotoskola - Videoskola
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.08.09 18:42
 citēt
Sveiki , biju iemetis es fotoblog.lv savu fotoskolu - tiesa , tur bija rakstīts , kā dabūt skaņu/pāraides no neta. Domāju , ka kādam tas būs ļoti noderīgi , ja tu tiksi rādīts pa tv un gribēsi sevi redzēt velreiz (iekš pc). Izskanēja i pozitīvi i negatīvi komentāri. Pārsvarā bija , šī tač nav fotoskola , kāds sakars ar foto.

Tad nu tā , kas jūsuprāt ir video ? Vai tad video nav gadījumā vairāku kadru apvienojums ? Izveidoju tiešām ļoti strukturētu fotoskolu , lai iesācējiem būtu pēc iespējas vieglāk saprast (i ar bildēm i ar video) Tiešām ilgi taisīju - kādas 4h toč , domāju , kādam tas noderēs. A tagad adminstrācija izņēma no fotsokolām ārā un teica , lai es forumā ar jums aprunājos , ko jūs par to domājat.
Publicēts: 27.08.09 18:45
 citēt
tu biji ielicis tehniski neiansetu pirateshanas instrukciju. piedod, bet tadam lietam ir paredzeti citi forumi.
otrkart, neiedzilinajos, bet vai tur bija kas tads, ar ko gala netiktu VLC?
Publicēts: 27.08.09 18:46
 citēt
.....tur bija rakstīts , kā dabūt skaņu/

Foto ar skanju :D Exelenti Supper
Publicēts: 27.08.09 18:52
 citēt
Vareetu kaadu skolu varbuut kaa fotograafeet ar kraasaam un otaam, atcereejos filmu Colors of Magic laikam saucaas tur bija kamera ar intelektuaalo matricu, kad daudz bildeeja asinjainus kadrus no kameras izliida ar kraasaam nosmuleejies rukjiitis ar otaam rokaas un teica : sarkanaa kraasa beidzaas taaalaak buus tikai melnbaltaas bildes
Publicēts: 27.08.09 19:06
 citēt
Taa bija mana skola :) NU zhel , ljoti zhel .
Publicēts: 27.08.09 19:32
 citēt
visiem zheel
Publicēts: 27.08.09 20:42
 citēt
=[
Publicēts: 27.08.09 20:45
 citēt
Publicēts: 27.08.09 21:27
 citēt
Bet FOTO IR DAĻA VIDEO , saki ko gribi!
Publicēts: 27.08.09 22:20
 citēt
foto ir arī daļa no žurnālistikas, kriminālistikas, iepakojamā materiāla utt. foto jau var visam piesiet, mana ome ar ir fotogrāfējusies, možk man tagad lekciju par manas omes pankūkām ielikt? :D
Publicēts: 27.08.09 22:27
 citēt
Bet kaadaa sakaraa te skanja? :D naakamaa skola buus par koru dziedaashanu korim ir sakars ar skanju skanjai ar video un video ar fotograafiju viss bumbaas :D, labi tas taa spams man jau vienalga par ko taa skola....
Publicēts: 28.08.09 00:16
 citēt
Tiem kam vajadzēja tie sapratīs :) Paldies. Var slēgt ciet :)
Publicēts: 28.08.09 00:25
 citēt
Izmantojot savas varenās moderatora tiesībs, es slēdzu diskusiju!!!!

Publicēts: 28.08.09 00:26
 citēt
Ja?
Publicēts: 28.08.09 00:53
 citēt
nu vajadzēja Tev atnākt un visu sabojāt
Publicēts: 28.08.09 01:06
 citēt
Janbo, atslābsti!
Nebija tavai skolai nekāda sakara ar foto, tāpēc arī to izņēmu.
Publicēts: 28.08.09 01:12
 citēt
briedis:Izmantojot savas varenās moderatora tiesībs, es slēdzu diskusiju!!!!

aspratis - vot taa ir adminstracija :)
Publicēts: 28.08.09 13:29
 citēt
Žēl, ka diskusija slēgta.. gribējās ko iepostēt :D
Publicēts: 28.08.09 14:01
 citēt
gribeejaas jaa....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt