forum.gif
Analoga fotografija.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Analoga fotografija.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.08.09 15:53 labots
 citēt
Ar to, ka tuvojas tumsakas laiks un bus vairka laika istaba sedesanai, mekelju sadas lietas. Lai saprastu, ko varesu dabut uz vietas un kas bus jamekle citur:
1) Taimeris palielinatajam (pielauju, ka der ari cits taimeris)
2) Signaltaimeris (ar spidosu ciparnicu)
3) Kivetes (kkadas man ir)
4) Menzuras

Ja atceresos vel kko, pieakstisu klat!

Var ari piedavat citas nevajadzigas lietas izskatisu piedavajumus un domaju, ka eksperimentiem noderes, piemeram, filmas, papiru, filtrus.

Paldies!
Publicēts: 29.08.09 15:56
 citēt
kaut kādas kivetes man darbā mētājās, filmas var veicī dabūt
Publicēts: 29.08.09 15:58 labots
 citēt
Es varu piedāvāt kopējamo galdu ar pedāli,nezinu gan vai ir darba kārtībā,kaut kādus sarkanos lukturus,glancētājus,tankus.Man šķiet,ka galds ir ar gaismas mērīšanu.Brauc uz Tukumu pakaļ,ja vajag.Vēl par simbolisku samaksu varu pārdot mb filmu a-2š rullī kādus 50 metrus.
Publicēts: 29.08.09 16:24 labots
 citēt
ekoists:Es varu piedāvāt kopējamo galdu ar pedāli,nezinu gan vai ir darba kārtībā,

Pec apraksta ta ir KONTAKT KOPESJANAS IEKARTA :):) Der lokšņu filmu [ 6x9cm lidz 24x36cm ] un parejo filmu KONTAKTA KOPIJU tas ir 1:1 izmera kopesjanai:) Kadreiz izmantoja ka pavairosjanas ielartu tapec PEDALIS , veraja dragat simtiem un tukstosjiem BILZJU no viena negativa:):) Piemeram saucamas VINJETES , kad skolam tasija VIENU negatvi ar GALVAM un pec tam no ta 500 kopijas 1:1 :):)
Publicēts: 29.08.09 16:40
 citēt
aizbraukšu uz darbu apskatīties....
Publicēts: 29.08.09 18:16
 citēt
www.failiem.lv...
te vajadzētu būt redzamam
Publicēts: 30.08.09 13:04
 citēt
Nedaudz paspoilošu, vārbūt kādam arī atrodās kāds parasts kadrēšanas rāmis.
Publicēts: 01.09.09 17:19
 citēt
Paldies, Ekoist!

Varbut vel kadam kkas ir no ka velas atbrivoties?
Un, kas iespejams man varetu noderet!?
Publicēts: 01.09.09 17:26
 citēt
Zini,ir labi nodot vecas mantas pārstrādei,bet vēl labāk kādam,kam noder.
Publicēts: 02.09.09 21:50
 citēt
Joprojam aktuaali! Labprat atbrivosu no nevajadzigam lietam... :)
Publicēts: 21.09.09 12:18
 citēt
Nu sanemas! :D
Publicēts: 21.09.09 12:33
 citēt
Jaaaa , būtu zinājis, ka kādam tas vajadzīgs -gadu atpakaļ pārvācoties visu atstāju bomžiem. Pat Rodinālu :):)
Publicēts: 21.09.09 13:06
 citēt
sinliv:Jaaaa , būtu zinājis, ka kādam tas vajadzīgs -gadu atpakaļ pārvācoties visu atstāju bomžiem. Pat Rodinālu :):)

Tu sjita neizrunajies , izradisies ka kads no bomzjiem Rodinalu izdzeris un atpedalojies un taga kadam "Lieta karajas" , vainigais pieteicass patss ?:)
Publicēts: 21.09.09 13:45
 citēt
Ja vēl ir interese, var dabūt dažus stikla traukus ar iedaļām
Publicēts: 21.09.09 15:09
 citēt
a prieksh kam taimeris? man beerniibaa maaciija, ka jaaskaita sekundes, saakot ar divdesmitviens un uz priekshu..... sanaaca kaa peec hronometra.....
Publicēts: 21.09.09 18:04
 citēt
Annirs:a prieksh kam taimeris? man beerniibaa maaciija, ka jaaskaita sekundes, saakot ar divdesmitviens un uz priekshu..... sanaaca kaa peec hronometra.....

beerniibaa nebija polietileena baazes papiira un palielinaataajiem multikontrsta galvu - ja galvas lampa jaudiiga, pie maza palielinaajuma var gadiities, ka vienas sekundes solis par rupju, vai arii jaagriezh fragma ciet uz nelabu ciparu
Publicēts: 21.09.09 18:08
 citēt
arii taisniiba.... :;
Publicēts: 21.09.09 20:59
 citēt
Annirs:a prieksh kam taimeris? man beerniibaa maaciija, ka jaaskaita sekundes, saakot ar divdesmitviens un uz priekshu..... sanaaca kaa peec hronometra.....

Anniram bērnībā laikam nav nācies tiražēt dažādas bildes simtiem un vairāk- tad bez taimera tā skumji...:)
Publicēts: 21.09.09 21:22
 citēt
Friidis:

Anniram bērnībā laikam nav nācies tiražēt dažādas bildes simtiem un vairāk- tad bez taimera tā skumji...:)

...ja laba ritma izjūta, nekādu problēmu ar skaitīšanu... man vienmēr gribējās āatrāk un ātrāk... tad nu taimeris bija kā medus maize... it īpaši kopējamais galdiņš, kurš pats rēķināja gaismošanas laiku, jo gaismas diode bija zem papīra (zem stikla) un nolasīja caurejošo gaismu :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):