forum.gif
Digitaalaa spoguljkamera?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Digitaalaa spoguljkamera?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.08.09 00:20 labots
 citēt
Versatile, es jau nesaku/nedomāju, ka G9 ir sūdīga :)
Publicēts: 31.08.09 00:30 labots
 citēt
fotto:
Friidis:

Neredzu citātu atbilstību tēmai.

Labi, vai frāze "jūs (Olimpieši) visi esat nedaudz ķerti" ir arguments? Jeb uzbrauciens?

"... ko atzinusi lielākā daļa fotogrāfu" - kurš ir atzinis? Kura domas ir tik svarīgas, lai citi tās ņemtu galvā? "Lielākā daļa fotogrāfu" ir tieši tāds pats arguments kā "viena tante..." - tobiš tukša vāvuļošana. Vai slavenais "vidējais ERfoto lietotājs" ar kura muti Frīdis savulaik mēģināja nest Vienīgo Patiesību tautai. T.i. slēpšanās aiz citu mugurām, runāšana citu vārdā.

"... Vārdus par profesionāli es neattiecinu uz sevi." Nu ja tu neesi profesionālis, tad ko tad tu čivini par profesionālismu un to, ko vajag vai nevajag profesionālim? Kā tu to vispār vari zināt???

Nu skaidrs- šī vervelēšana ļoti atgādina bēdīgi slavenā anonīmā NG (Grīnberga) stilu. Daudz trokšņa, maz jēgas. Un gļēvi anonīmi, ik pārdienu mainot vārdus un pat dzimumu...:))
Publicēts: 31.08.09 00:47
 citēt
Gudris:www.fotoblog.lv... Frīdi Tu ar savu vareno FF kko tik smuku vari nobildēt...apskaties kāda detalizācija un kontrastiņš...bildes runā labāk par Taviem mītiem :)

Smuka bilde! Tikai nesaprotu, kāds te sakars ar fototehnikas modeli un tās matricas izmēru.
Vai tad ar Nikon/Canon/Pentax +Photoshop to nevar nobildēt?
Galvenais- ieraudzīt.
Publicēts: 31.08.09 00:53
 citēt
:)
Publicēts: 31.08.09 00:55
 citēt
es domaju ka FUJI S5 ieliek visiem.. tonu gradacijas, dinamiska diapozona, krasu, kontrasta utt. zinaa.. turklaat ljoti eertaa Nikon d200 korpusaa..
Publicēts: 31.08.09 00:56 labots
 citēt
Gudris:www.fotoblog.lv... Frīdi Tu ar savu vareno FF kko tik smuku vari nobildēt...apskaties kāda detalizācija un kontrastiņš...bildes runā labāk par Taviem mītiem :)

Tā nav bilde, tas ir dzēšamas aberācijas un tehnikas impotences paraugdemonstrējums... ja kas

sorry, tur jau bez tā, autoram patīk arī viskauko šopā sakruķit nevāji....
Publicēts: 31.08.09 00:56
 citēt
a mosh tomer cilveeks aiz kameras? Nez, ja Vitam iedotu, piemeram, 1Ds mark III, vinjam sanaktu sudigaka bilde? :)

Oly tehnikai manas acis ir 6 minusi - cik nu ir patesteeti paris aparati - 1. nav normala platlenkja par normalu naudu, 2. perspektiiva izdraazta, 3. fonu nebluro, maita, 4. ISO perofrmance, 5. absoluti tizlas kadra proporcijas (daudz atdotu la kaut viena digikamera butu ar 1:1 proporciju, bet nu 2:3 vel ir pacieshami), un 6. - debiilu fanboyu bars, pie kuriem es nevelos lai mani pieskaita tikai tapec ka tada kamera kaklaa.
Publicēts: 31.08.09 01:01
 citēt
Friidis: Nu skaidrs- šī vervelēšana ļoti atgādina bēdīgi slavenā anonīmā NG (Grīnberga) stilu. Daudz trokšņa, maz jēgas. Un gļēvi anonīmi, ik pārdienu mainot vārdus un pat dzimumu...:))

Un tomēr, kur ir argumenti? Kāpēc olimpieši ir ķerti? Kāpēc Canons ir labāks par Olympu? Kuri ir tie slavenie "lielākā daļa fotogrāfu", kuriem ir bijusi iespēja darbā pārbaudīt abas sistēmas? Kas Olympam ir tāds, kas neder profesionālam darbam?

P.S. Tavi miliča piegājieni ir labi pazīstami - diskusijā pāriet uz epitetiem, personālijām, vēl pāc brīža parādīsies miliča leksika. :-)

P.P.S. Man ir abas šīs sistēmas un es zinu uz ko katra ir spējīga.

P.P.P.S. Fotogrāfs Jānis Buls nomainīja Canon 1d Mark III pret Olympus E-3 - ja varētu ticēt Frīdim, tad pēkšņi rūdīts profesionālis, acīmredzot prāta aptumsuma brīdi, pēkšņi kļuva par amatieri ar Leicas objektīviem.;-)
Publicēts: 31.08.09 01:04
 citēt
viena nianse - ir fotografi, kam vienalga ar ko bildeet, tapec vinji var reklameet kkadu ziimolu, "paarejot" uz to - nu, taa lai dzird. es ne par konkreto gad., bet vispar.
Publicēts: 31.08.09 01:07
 citēt
1. oly nav vainīgs ka Tu ir nabags
2. kas ir perspektīva ?
3. www.myfourthirds.com...
4. katru likumu var apiet ar līkumu ;)
5. nabadziņš ;(
6. Fakts :D

1. nabags vai bagaats, a nahuj maksaat vairaak, ja man vajag plato galu, nevis tele? :)
2. es nav vainiigs, ka tu nezini :)
3. a taa, lai kadraa visa seja, un asums tikai uz skropstaam, parejo smuuuuuki noblurojot - nu taa, it ka uz 6x9 filmas bildeets - ir gadijies ar tadiem negativiem padarboties, smuki :)
4. kads sakars ISO ar likumiem?
5. no comments, gaumes lieta
6. nu labi jau ka pats piekriiti.
Publicēts: 31.08.09 06:42
 citēt
+++ Oskarz! Fuji 5Pro bija arī mans sapnis... Ar lielisku stiklu izvēles iespēju,par krāsām nerunājot....Tikai neatradu, arī lietotajos...Un neizskatās, ka firma ko jaunu grasītos
izlaist... (-) Sportam par lēnu...
Par ISO - Anatolijs Maļcevs (w.photosight.ru/users/16025 ) lekcijā teica - brīvi lietoju ISO 1600, Markam tikpat labs, kā agrāk ISO 400...Tātad tehnika attīstās ātrāk kā mūsu domāšana...
Publicēts: 31.08.09 08:41
 citēt
Gudris "turkklāt lielāks pixeļu blīvums nodrošina precīzāku zīmēju(toņu krāsu pārejas)

--------

Tad jau ziepjiem jābūt ultra-super krāsām un dd?
Publicēts: 31.08.09 09:01 labots
 citēt
Labojums:
Gudris "turkklāt lielāks pixeļu blīvums nodrošina precīzāku zīmēju(toņu krāsu pārejas)

--------

Tad jau ziepjiem jābūt ultra-super toņu krāsu pārejām un superprecīzam zīmējumam?

Un Samsung 8mpix telefonam vispār afigeķ būtu jābūt...:D
Publicēts: 31.08.09 09:12
 citēt
afiģeķ.......................................
Publicēts: 31.08.09 09:38 labots
 citēt
Gudris:
Portreti:Labojums:

--------

Tad jau ziepjiem jābūt ultra-super toņu krāsu pārejām un superprecīzam zīmējumam?

Un Samsung 8mpix telefonam vispār afigeķ būtu jābūt...:D

tieši tā arii būtu ja viņiem būtu normāli stikli priekšā :)

Es i beikc, un šī guļ nātrēs...
Publicēts: 31.08.09 11:26
 citēt
Stulbie spoguļu ražotāji nejēdz, kur slēpjas kvalitāte- Samsung telefona matricā ar Oly digitālajiem stikliem! :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas