a modeles ir taas kuraam maksaa Tu vai kuras Tev par fotografeeshanu? abos gadiijumos gruuti iedomaaties kur ir zagshana. vai tik te nnav iejaukts kas intiimaaks = greizsirdiiba
Gudris:Tātad jautājums: kādēl fotogrāfiem derdz ka meitene kas ir bildējusies pie viņa iet bildeties arī pie kāda cita fotogrāfa ? :/
tātad atbilde. varbūt jūtās apdalīts, īpaši, ja pirmo-X meitene bildējusies un viņš smagu propogandas darbu veicis, lai viņu pielauztu un cerējis, ka tikai viņam ļausies. greizsirdība vai greiznierība - nav takš modelis pielaulāts fotogrāfam un ja ir, tad kā sieva, ne kā modele.
es cenšos bildēt tādas, kas bildējas pie daudziem vai arī tādas, kas vispār pirmo reizi bildējas un man par laimi līdz šim neko tādu neviens nav rakstījis ... man liekas, ka var būt tas Bizarre pieminētais variants ... ... man pašam pat ir ļoti interesanti skatīties, ko cits ar to pašu modeli safotogrāfē ...
Pa daudz sadomaajies, ka taa ir vinja personiigaa modele vai kas, 100 punkt greizsirdiiba. Shitaa jau var galu dabuut, ja bildee tad bildee, pareejais lai paliek malaa..
Oi es zinu ari ņirdzīgākus gadijumus , piemeram ka JAUNAIS dzeks atmaksa ieriekšējam dzekam 1/2 no "Blondā zosī" ieguldītās Silikona un citu "Kosmetisko tuningu" pikja kad minēta "Dīva" nomainija DARUGUS
es ar uzrakstiiju Draazniekam lai atsuuta vienas modeles koordinaati. shis negibeeja ne par ko daliities ar "svaam" modeleem. piemineeja ka es shim vairakas esmu jau sabildeejis no "vina" modeleem. it kaa tas esot slikti utt. vot shaadu attieksmi nesaprotu
Es zinu, kaa so probleemu risinaat.. katrs fotograafs "savai" modelei uz pieres ietetovee savu vaardu vai segvaardu un visi paareejie tad nu zina, ka shii modele ir kada fotografa privatipasums un neaiztiek
vispar, viss atkarigs no taa, ko un ka bilde. ja blde tikai skukji traukiem lai smuki un pasham blogaa ko ielikt, lai citas naak - jaa, poh. ta teikt, kamer bidles jeega un vertiba nemainas no purna, kas no taas raugaas. ja bilde izdomaata pirms paris gadiem, atrasta un pierunata ista modele tai bildei, salikts setups ar aksesuariem, interjeriem, apgjerbiem, bildeshana ieguldits n cilveku darbs - tad protams, obidna, ja ta meitene redzama katraa 5ajaa fotobloga bildee.
Es arī esmu ļauns, baigi daudz blogeriem esmu modeles nozadzis un viņi maitas man ar Tam pašam Gudrim, Billijam un vēl pārītim - bet atzīstos - tas nebija tīšām - jau iepriekš atvainojos
andre:es ar uzrakstiiju Draazniekam lai atsuuta vienas modeles koordinaati. shis negibeeja ne par ko daliities ar "svaam" modeleem. piemineeja ka es shim vairakas esmu jau sabildeejis no "vina" modeleem. it kaa tas esot slikti utt. vot shaadu attieksmi nesaprotu
Vajdzēja piedāvāt kaut ko maiņai! Tjipa "mainamies modelēm" Labi! "A kas tev ir stokā?"
idiotisms... es arī saņemu tādu tekstu, bet atbildēju, lai EXIF datos paskata, kurš ir pirmais bildējis ... pats parasti meitenēm pat iesaku iet pie citiem bildēties, un tad redzot bildes, es varu salīdzināt, kurš darbiņu veicis labāk, kā kurš ir risinājis tēmu ar vienu un to pašu cilvēku. Bet esmu redzējis papīrus, kur pat minēta nauda, kāda meitenei būs jāmaksā, ja bildēsies pie cita ,
Kāds prātīgs fotogrāfs man reiz teica: Nevienu modeli . ne ar ko - izņemot varbūt vienīgi izcilas bildes, "pieturēt" nevar .. Es pieliktu klāt - arī ar cilvēcīgu un godīgu attieksmi .. Un modeles ir katra fotogrāfa "bagātība", it sevišķi tās kuras neskrien bildēties pie visiem Daži lai šo bagātību noslēptu, pat draugos neapstiprina savas modelītes, jo labi zina ko dara "brāļi" fotogrāfi Ja var runāt kaut ko par "zagšanu", tad tā ir tāda darbība, kuru daži patiešām atļaujas, piemēram - rūpīgi čakarē modeles smadzenes ar tekstiem - nu kā gan Tevi VIŅŠ bildē, es varu DAUDZ labāk .. utt. Domāju ka katrs zina kādu līdzīgu piemēru.. Pats esmu 1x "nocēlis" vienu modelīti, jo apnika skatīties ko ar viņu ar kameru dara viens kolēģis Bet principā nav problēmu - ak tu mūžs - meitenes kuras grib bildēties sameklēt nav nekādu problēmu Peace!
Juri - nu kaa nav skaidrs - studiaa tomeer vajag vairaak nojeegas par fotografeeshanu - juura+zakjes = sabalsos, a studijaa var sanaakt totaala izgaashanaas
nesauksim to par zagšanu, bet piemēram zinu ka manos draugos esošām meitenēm ir rakstīti piedāvājumi fotogrāfēties. Respektīvi izmantots mans draugiem profils lai meklētu modeles... Dažos gadījumos tie pat nav bijuši fotogrāfi, bet uzdevušies par tādiem...
Luxferre:nesauksim to par zagšanu, bet piemēram zinu ka manos draugos esošām meitenēm ir rakstīti piedāvājumi fotogrāfēties. Respektīvi izmantots mans draugiem profils lai meklētu modeles... Dažos gadījumos tie pat nav bijuši fotogrāfi, bet uzdevušies par tādiem...
Kā atšķirt fotogrāfu no tā, kas par tādu uzdodas? Un kopš kura brīža pilsonis ar fotoaparātu var sākt saukties cēlajā vārdā - fotogrāfs?
Luxfere - man tas pats - caur manu profilu draugos bariņam meiteņu ir rakstītas uzmācīgas vēstules ar piedāvājumiem bildēt viņas kailas. - un kas ir interesantākais to darīja cilvēks kas šinī topikā izsakās ka viņš tā nu nekad nedarot ...
Luxferre:nesauksim to par zagšanu, bet piemēram zinu ka manos draugos esošām meitenēm ir rakstīti piedāvājumi fotogrāfēties. Respektīvi izmantots mans draugiem profils lai meklētu modeles... Dažos gadījumos tie pat nav bijuši fotogrāfi, bet uzdevušies par tādiem...
Kā atšķirt fotogrāfu no tā, kas par tādu uzdodas? Un kopš kura brīža pilsonis ar fotoaparātu var sākt saukties cēlajā vārdā - fotogrāfs?
Konkrēts gadījums meiča kas pie manis bildējas jautā ka viens no maniem draugiem aicina viņu uz kailfoto. Kaut patiesībā zinu ka šams tik nesen kameru nopircis un iepriekš neko nav bildējis...
ja no idejas ka jebkurš kurš paņem rokā fotoaprātu saucas par fotogrāfu tad jau pricipā atšķirību nav... atšķirība rodas mometā kad jāuztaisa kāda bilde....
Bet tā jau ir - izsalkušie cilvēciņi, kas bez fočika nespēj izģērbt meiču, nezkāpēc uzraksta jebkurai meičai, kas atļāvusies nopublicēt kādu bildi ar trūcīgāku apģērbu, nepadomājot, ka meitene nemaz nesapņo par "modeles karjeru"...
Kā arī daži mēdz reizēm nopublicēt šeit to, kā publicēšanai atļauja no "mnodeles"tiktu kategoriski atteikta...