forum.gif
Modeļu zagšana un skaudīgie fotogrāfi !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Modeļu zagšana un skaudīgie fotogrāfi !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.08.09 13:49
 citēt
Man sitais cepiens jei boxu nav izprotams , kada skirba pie ka cilveks bildejas grib bildejas pie jums negrib bildejas pie cita. Ta tacju cilveka privata izvele kam nest savu naudu , patiks jusu bildes labak par citu naks un maksas jums , patiks kada cita labak maksas vinjam kur problems? Vienkarsji ir jastrada ta lai modelji naktu daudz un regulari , es piemeram cilvekiem kas nak pie manis regulari iesaku iet pie citiem lai siem nav jagaida kad es vinus varesju panemt , ir kategorija kas principiali neiet pie citiem ir tadas kas izmegina visus un atgriezjas algsviens pie manis un ier tadas kuram vienkarsji patik bildeties un bildejas pie visiem. Mandomat sadu temu var generet un cilat tik kautkadi "Greizsirdigi lurikji"
Publicēts: 31.08.09 13:49
 citēt
Gudris:
Luxferre:Respektīvi izmantots mans draugiem profils lai meklētu modeles

tagad es beidzot pierubīju kāpēc mani draugos tik aktīvi fotogrāfi aicina draudzēties :D:D:D

Saki Tavām gļamūrīgajām modelēm noiets? :)
Publicēts: 31.08.09 13:51
 citēt
Luxferre:
Kaut patiesībā zinu ka šams tik nesen kameru nopircis un iepriekš neko nav bildējis...

ja no idejas ka jebkurš kurš paņem rokā fotoaprātu saucas par fotogrāfu tad jau pricipā atšķirību nav... atšķirība rodas mometā kad jāuztaisa kāda bilde....

Ok! Tik man šķiet, ka pat Binde vai Ieviņš nepiedzima ar talantu bildēt kailumu...
Visi ar kaut ko sāka un mācījās no "0".
Kas ir kritērijs tam, ka vēl nedrīksti bildēt plikņus vai nu jau vari sākt bildēt plikņus? :)
Publicēts: 31.08.09 14:11
 citēt
tad jau laikam ka slikts fotogrāfs ja šim tā modeļus ir jāmeklē :) - es teiksim modeļus nemeklēju :) - viņas pašas mani atrod :)
Publicēts: 31.08.09 14:12
 citēt
palaidniex:
Luxferre:
Kaut patiesībā zinu ka šams tik nesen kameru nopircis un iepriekš neko nav bildējis...

ja no idejas ka jebkurš kurš paņem rokā fotoaprātu saucas par fotogrāfu tad jau pricipā atšķirību nav... atšķirība rodas mometā kad jāuztaisa kāda bilde....

Ok! Tik man šķiet, ka pat Binde vai Ieviņš nepiedzima ar talantu bildēt kailumu...
Visi ar kaut ko sāka un mācījās no "0".
Kas ir kritērijs tam, ka vēl nedrīksti bildēt plikņus vai nu jau vari sākt bildēt plikņus? :)

Nedomāju ka kāds no LV kailbilžu bildētājiem uzreiz kā dabūja savu pirmo kameru sāka fotogrāfēt kailfoto.

Nav var arī uzreiz sākt.... bet lai modeļu meklējumos tad atturas izmantot manu draugiem.lv profilu... Tas ka es kādu no šīm meičām esmu bildējis kailas nenozīmē ka visas meičas kas ir manos draugos, tagad brīvi skries bildēties pie visiem iesācējiem... tā kaut kā...

Un vispār domāju Palaidniex ka piekrīti manam viedoklim tik kārtējo reizi gribi ar mani "padiskutēt". Nedomāju ka Tu būtu priecīgs ka Tavos draugos esošajām meičām kāds piesietos. :)
Publicēts: 31.08.09 14:14
 citēt
Luxferre:nesauksim to par zagšanu, bet piemēram zinu ka manos draugos esošām meitenēm ir rakstīti piedāvājumi fotogrāfēties. Respektīvi izmantots mans draugiem profils lai meklētu modeles... Dažos gadījumos tie pat nav bijuši fotogrāfi, bet uzdevušies par tādiem...

Gribēt pisties ir cilvēcīgi. Runā, ka fočuks pietuvinot mērķim.

P.S. A vot, tīri tā, tev, piemēram, ar Vaļku kaut kas kaut kad ir bijis? Jeb tikai fočējaties?
Publicēts: 31.08.09 14:15
 citēt
ja ar traukiem iziet uz kvantitaati, tad nav jaabriinas ja kaadai zupas teriinei meedz buut netiira osa... a to aicina un pievieno simtiem cilveeku kurus taa iisti nemaz nepaziist... draugi, vai.....
 citēt
Gudris:
Luxferre:

Saki Tavām gļamūrīgajām modelēm noiets? :)

laikam :D...es vienu dienu nesapratu kāpēc kkāds Toms Norde manu profilu visu laiku posī...izrādās šis fotogrāfs un copē modeles :D [url=http://www.draugiem.lv/friend/?3277688&aid=22420854

A]http://www.draugiem.lv/friend/?3277688&aid=22420854

A[/url] pričom tas links neiebraucu...
 citēt
Traktorz:Luxfere - man tas pats :) - caur manu profilu draugos bariņam meiteņu ir rakstītas uzmācīgas vēstules ar piedāvājumiem bildēt viņas kailas. - un kas ir interesantākais to darīja cilvēks kas šinī topikā izsakās ka viņš tā nu nekad nedarot ...

Gan jau, ka tas viņu uzbudina. Un gan jau, ka kāda arī piekrīt, kuru tas uzbudina. Internets vispār lieti noder piša meklējumiem, jū nou.
Publicēts: 31.08.09 14:16
 citēt
Gudris:
Luxferre:Respektīvi izmantots mans draugiem profils lai meklētu modeles

tagad es beidzot pierubīju kāpēc mani draugos tik aktīvi fotogrāfi aicina draudzēties :D:D:D

Grib tās pašas, kuras gribi tu.
Publicēts: 31.08.09 14:17
 citēt
Luxferre, protams, gribu tikai uzturēt sarunu.
bet pie meitenēm iet klāt arī uz ielas un izsaka nepiedienīgus piedāvājumus, gan tiešus, gan slēptus aiz fotogrāfēšanas, gan arī piedāvā bildēties un ne obligāti kailfoto.
Kād astarpība, traukiem elvē, tusiņš pie paziņām, disene, ielas, darba kolēģe - whatevā!

jebkurā gadījumā tas viss notiek starp pieaugušiem cilvēkiem, kas viens otram nepieder kā mantas, pieaugušā pasaulē.
Vai tiešām ir jāuzmetās "aizsargāt" katra meitene no cita fotogrāfa un vai jāaizliedz kādai "fotogrāfēties" pie cita?
Publicēts: 31.08.09 14:19
 citēt
palaidniex:gan arī piedāvā bildēties un ne obligāti kailfoto.

Viņas uzbudina gorīšanās kameras priekšā.
Publicēts: 31.08.09 14:22
 citēt
Portreti:
palaidniex:gan arī piedāvā bildēties un ne obligāti kailfoto.

Viņas uzbudina gorīšanās kameras priekšā.

Citas tas neuzbudina... :D

Bet jāpiekrīt Gudim, vai jebkurai kaut kur (draugos, kafenē, disenē, tusiņā, piknikā, pludmalē) pamanītajai meičai vispirms jānoskaidro vārds/uzvārds, personas, kods, jānofočē bilde atpazīštamībai un tad jāvēršas pie visiem šeit, draufos un fotogrāfētāju asociācijā ar tekstu - drīkst es šido zaķi ša sabildēšu, nevienam naff pretenziju?
Un ja nu kādam ir pretenzijas un ne gluži pamatotas, jo pašam gribas vairāk?

P.S.
Un ja nu zaķim pašam nemaz negribas bildēties? :D
Publicēts: 31.08.09 14:22
 citēt
Portreti:
Luxferre:nesauksim to par zagšanu, bet piemēram zinu ka manos draugos esošām meitenēm ir rakstīti piedāvājumi fotogrāfēties. Respektīvi izmantots mans draugiem profils lai meklētu modeles... Dažos gadījumos tie pat nav bijuši fotogrāfi, bet uzdevušies par tādiem...

Gribēt pisties ir cilvēcīgi. Runā, ka fočuks pietuvinot mērķim.

P.S. A vot, tīri tā, tev, piemēram, ar Vaļku kaut kas kaut kad ir bijis? Jeb tikai fočējaties?

Jap ir bijis- esam uztaisījuši vairākus labus foto... Ja Tevi satrauc kādas seksuāla rakstura saistības ar minēto modeli, būs man Tevi jāapbēdina nekas nav bijis... neguļu ar modelēm... Kā saka G. Binde ir vai nu sex vai arī foto...
Publicēts: 31.08.09 14:27 labots
 citēt
kā tur bija: bikses - aprīkojums vīriešu domu slēpšanai? :D
Publicēts: 31.08.09 14:28 labots
 citēt
Gudris:Personīgi man pašam labāk patīk "svaiga gaļa" ...

Publicēts: 31.08.09 14:39
 citēt
palaidniex:Luxferre, protams, gribu tikai uzturēt sarunu.
bet pie meitenēm iet klāt arī uz ielas un izsaka nepiedienīgus piedāvājumus, gan tiešus, gan slēptus aiz fotogrāfēšanas, gan arī piedāvā bildēties un ne obligāti kailfoto.
Kād astarpība, traukiem elvē, tusiņš pie paziņām, disene, ielas, darba kolēģe - whatevā!

jebkurā gadījumā tas viss notiek starp pieaugušiem cilvēkiem, kas viens otram nepieder kā mantas, pieaugušā pasaulē.
Vai tiešām ir jāuzmetās "aizsargāt" katra meitene no cita fotogrāfa un vai jāaizliedz kādai "fotogrāfēties" pie cita?

Ja Tu kādai piedāvātu bildēties, tad mani tas nesatrauktu, jo zinu ka tiešām arī bildētu...

Nesauksim to par modeles "aizsargāšanu", bet ja modele man apjautājas par kādu no fotogrāfiem tad pasaku savu viedokli...
Publicēts: 31.08.09 14:41
 citēt
Gudris:
Luxferre:Kā saka G. Binde ir vai nu sex vai arī foto...

Kā saka Arkhipovs...ja gribās tad vajag...pēc tam būs smukākas bildes :)

Bij te viens gadījums kad meiča intresējās ar Gudri saistītu pasākumu- Arhipa meistarklasi. Pāradresēju meiču pie vairākām modelēm kas pie Arhipova bildējušās... rezultātā meitene laikam atteicās piedalīties taj pasākumā.
Publicēts: 31.08.09 14:42 labots
 citēt
Citi aicina uz kafeni, uz jūru palūrēt whatevā... :D

Bet kā vecā aņukā rakstīc -
Ja esat uzaicinājuši meiteni pie sevis pabarot zivtiņas, meitene ir piekritusi, bet jums pat nav akvārija...
Tad, ja tikko atvērtā sardīņu bundžā iebērsiet maizes drupačas, meitenes sāks nojaust kāpēc ir uzaicinātas...
:D
Publicēts: 31.08.09 14:50
 citēt
Tomēr brīdī, kā kāda no tām meitenēm paliek par kautko, kas ir daudz vairāk par kārtējo modeli, ta uzreiz nezkāpēc gribās, lai nu tomēr viņa paliek pareiza, pri pareiza... :D
Publicēts: 31.08.09 14:54
 citēt
Luxferre:
Gudris:]

Kā saka Arkhipovs...ja gribās tad vajag...pēc tam būs smukākas bildes :)

Bij te viens gadījums kad meiča intresējās ar Gudri saistītu pasākumu- Arhipa meistarklasi. Pāradresēju meiču pie vairākām modelēm kas pie Arhipova bildējušās... rezultātā meitene laikam atteicās piedalīties taj pasākumā.

... shitam es neticu :) , otraadaak ir bijis, kad meitene seezh un raud, kad Arhipovs nepieveersh uzmaniibu...
,,, bet paaradreseet pie konkurenteem nebija praata darbs, arii meitenes fotograafu uzskata par personiigi lietojamu mantinju :D
Publicēts: 31.08.09 14:57
 citēt
Haiduks:
Luxferre:ote]

... shitam es neticu :) , otraadaak ir bijis, kad meitene seezh un raud, kad Arhipovs nepieveersh uzmaniibu...
,,, bet paaradreseet pie konkurenteem nebija praata darbs, arii meitenes fotograafu uzskata par personiigi lietojamu mantinju :D

Dura, būtu novilkusi pupturi un paļuminājusi čičus gar acīm, uzreiz Arhičam iepatiktos!
Publicēts: 31.08.09 15:09
 citēt
Haiduks:
Luxferre:ote]

Tu saki ka man netici... Nu bet es saku ka neticu ka meičas raud, kad Arhipovs nepievērš uzmanību...

Tā nu mēs viens otram neticam... :)
Publicēts: 31.08.09 15:10
 citēt
Tu savu pieredzi necenties piesiet citiem, portreti, kaut gan jaaatziist, tev tas labi izdodas :)

Luxferre (C) <nesauksim to par zagšanu, bet piemēram zinu ka manos draugos esošām meitenēm ir rakstīti piedāvājumi fotogrāfēties. Respektīvi izmantots mans draugiem profils lai meklētu modeles... Dažos gadījumos tie pat nav bijuši fotogrāfi, bet uzdevušies par tādiem... >

tu un veel viens, vai??? neesiet par daudz iedomiigi :D, kaapeec juus domaajat, ka meitenes ir tikai juusu (tavos) draugos... vot dodiet konkreetu piemeeru, kur kaada meitene buutu tikai!!! juusu draugos :D:D:D... un tad nu tieshaam vareetu apgalvot, ka caur jums .
Kaut gan man arii viens jukushais paarmeta, ka es zvejojot vinja meitenes, nepadomaajot, ka meitenes pashas ir ienaakushas pie manis :D
Chigaanietes laasts- kaut tu iedomiigs paliktu :D dazjus ir kjeeris :D:D:D
Publicēts: 31.08.09 15:12
 citēt
Haiduks:
kaapeec juus domaajat, ka meitenes ir tikai juusu (tavos) draugos... vot dodiet konkreetu piemeeru, kur kaada meitene buutu tikai!!! juusu draugos :D:D:D... un tad nu tieshaam vareetu apgalvot, ka caur jums .

Chigaanietes laasts- kaut tu iedomiigs paliktu :D dazjus ir kjeeris :D:D:D

Arī viedi vārdi... ;)
Publicēts: 31.08.09 15:13
 citēt
Luxferre:
Haiduks: pasākumā.

Tu saki ka man netici... Nu bet es saku ka neticu ka meičas raud, kad Arhipovs nepievērš uzmanību...

Tā nu mēs viens otram neticam... :)

Redzi, tev naf to lemts redzeet, jo tevi tur bez naudas nelaizh, bet es esmu bijis n-taas reizes kopaa izbraukumos ar Vladimiru, un rakstu to, ko esmu redzeejis :), bet ja tu sauc mani par meli, piedod, izdomaasju tev arii vaardu :)
Publicēts: 31.08.09 15:21
 citēt
Haiduks,

Par profiliem. Runāju tikai par vienu konkrēto gadījumu... Un neuztver personīgi tas nebiji domāts Tu... :D

Kas attiecas par nosaukšanu par meli. Tu pirmais uzrakstīji ka netici man, tad kāpēc lai man būtu jātic Tev.

Kas saistīts ar Arhipova pasākumiem, kāda gan man saistība gar viņa pasākumiem? Neesmu bijis nevaru neko spriest. Zinu tik daudz cik modeles par tiem pasākumiem stāstījušas.
Publicēts: 31.08.09 15:41
 citēt
Labs cirpiens..... panesies ! Manupraat, fotograafs jau var arii nedot koordinaates, kaa satikt vienu vai otru modeli. Bet ja modelis pats piekriit, tad kur probleemas un vienam otram kaut ko paarmest, tas taads zems intelekta izpausmes līmenis. Katrs cilveeks ir pilniigi individuaals vai tas buutu fotograafs vai meitene un katram savi meerkji shajaa pasaulee....
Publicēts: 31.08.09 17:05
 citēt
Luxferre:Haiduks,

Par profiliem. Runāju tikai par vienu konkrēto gadījumu... Un neuztver personīgi tas nebiji domāts Tu... :D

Kas attiecas par nosaukšanu par meli. Tu pirmais uzrakstīji ka netici man, tad kāpēc lai man būtu jātic Tev.

Kas saistīts ar Arhipova pasākumiem, kāda gan man saistība gar viņa pasākumiem? Neesmu bijis nevaru neko spriest. Zinu tik daudz cik modeles par tiem pasākumiem stāstījušas.

nevis neticu tev!!! (tev es pagaidām ticu... droši vien tas ir muļķīgi), bet neticu, ka tā iemesla dēļ meitene atteicās... parasti atsakās, ka naf pieņemami Arhipova noteikumi par izskatu bildēs un bilžu izmantošanas veidiem. Tur viņam ir nelokāmi noteikumi.
Un tas ir ļoti pareizi- cik cilvēku, tik uzskatu par kailumu un kailuma publicēšanu.
Un to ko stāsta modeles ir jādala ar 10... mums visiem patīk izpušķot (uz abām pusēm), tai pašā laikā noliekot Arhipovu pie tevis viņas it kā pielien tev, lai mazāk prasi :D
Publicēts: 31.08.09 19:01
 citēt
Ojaars:Labs cirpiens..... panesies ! Manupraat, fotograafs jau var arii nedot koordinaates, kaa satikt vienu vai otru modeli..

Kādas vēl kordinātes, ir tak Vislatvijas portāls!
Publicēts: 31.08.09 20:33
 citēt
Arhipovam jau vienmēr sieva piedalās ! Nesaprotu, kas tur nepiedienīgs varētu notikt... :)
Publicēts: 31.08.09 20:35
 citēt
ImkaSm:Arhipovam jau vienmēr sieva piedalās ! Nesaprotu, kas tur nepiedienīgs varētu notikt... :)
Tan nu gan, daudziem sievas netraucē.
Publicēts: 31.08.09 20:36 labots
 citēt
ImkaSm:Arhipovam jau vienmēr sieva piedalās ! :)

Sjis fakts jau vien ir nepiedienigs :D :D:D:D:D:D
Publicēts: 31.08.09 20:38
 citēt
ImkaSm:Arhipovam jau vienmēr sieva piedalās ! Nesaprotu, kas tur nepiedienīgs varētu notikt... :)

Nu, pēc vispārējiem kanoniem ir tā, ka vienkārši divatā skaitās piedienīgāk, nekā trijatā.

Es gan par to neesmu īsti drošs, ka tā patiešām ir.
Publicēts: 31.08.09 21:09
 citēt
Labi, labi... nav ko fantazēt :)
Publicēts: 31.08.09 22:15
 citēt
Portreti:

Nu, pēc vispārējiem kanoniem ir tā, ka vienkārši divatā skaitās piedienīgāk, nekā trijatā.

Es gan par to neesmu īsti drošs, ka tā patiešām ir.

Arhipovs vismaz nevirina :)
Publicēts: 01.09.09 02:51
 citēt
ziepiite:oi spamotaji, tikat pat lidz Arkhipovam!!!

tfu, atradusi par ko kasities!!! :D

Par "Modeļiem" man piemēram šovasar gadijās divi storiji "INTRESANTI" . zvana čoms prasa "Tu xxxx pazisti , saka pie tevis esot bildejusies" es tadu neatceros dzirdējis pēc vārda , saku nuuuuuuuuuu neatcereos es tadu mož bildi atsūti . Šim nav bet šis draugos Linku iedod , aizeju tur nevienas bildes nav apskatāmas BET profilene redzu ka PIRMO REIZ redzu tādu beibi. Aizsūtu šim ziņu ka pirmo reiz tādu redzu , dzeks noņirdz nu neko beibe sarunajusi sesiju pēc nedeļas "Ar draugu" , šis zvana pēc nedeljas esot atnakusi viena "Draugs netika" a šim aizdomas radusās jau no tā ka par mani samuldēja šis šai papīrus prasa ŠAI NAV , šis saka bez pairiem nebildēs ši nē nu pairi esot bet majās nu ja MAJAS tad pienac citreiz kad buss. Ta ari beibe aizgajusi saputusies . Pec kada laiciņa šim gadijies atkal uzsskriet tai pašai beibei kautkur traukoss un šis izčekojis ka šai ~16 gadu no Ogres esot :):) Nakamais storijs , atsuta beibe vēlmi šai vaigot "Kailfoto" . Saku O.k bet bus japagaida kad man laiks buss . Sji prasa cik ilgi saku nuu ka sanaks 1-2 meneši , bet nedeļu ieriekš bridinašu. O.k meiča neko gaidišot. Djela bija agrā pavasarī , taga kautkur jūlijā man čomiem sagribās kādu ekšnu ar skuķiem paskatos kas man tur rindā ieraugu konkrēto tanti aizsutu šai ka ja grib pēc nedeļas sjomka ja grib 3dienu laikā jaapstiprina . ja ne nemam citu. Beibe neatbild. Mes protams panēmām citas no rindas , par viņu pat neatcerējos vairs. Taga pirms paris nedeljam atkal viens pažiņa zvana prasa "Kadi izmeri tai beibei " es saku nezinu nessmu bildējis , šis saka meiča stasta ka esot bildejusies kautkur upē un vecā mājā , es zin ka no plaukta . PAT pa tel nessmu runājis tik pāris e-pastiem apmainijameis un viss uz sjomku kad pienaca rinda nepieteicas svitrojam no "Fanu pulka" :):) Taka tā , "Modeļiem" taga tradicijas "Krat fotografus" pie kuriem viņas arī nav bildejušās :):)
Publicēts: 01.09.09 09:15
 citēt
ziepiite:pēc visiem šiem stāstiniem - meitenes liekas SLIMAJĀ kategorijā!!!

kapēc par to vispār diskutēt, mums ir arī SLIMI fotogrāfi!

apburtais loks!!

Pisties vai gribēt pisties (un viss kas ap to saistās), ir nevis slimīgi, bet tik normāli, cik normāli vispār var būt. Nenormāli ir negribēt vai gribēt, bet noliegt to. Visi lasām Freidu!
Publicēts: 01.09.09 11:08
 citēt
Portreti:
ziepiite:pēc visiem šiem stāstiniem - meitenes liekas SLIMAJĀ kategorijā!!!

kapēc par to vispār diskutēt, mums ir arī SLIMI fotogrāfi!

apburtais loks!!

Pisties vai gribēt pisties (un viss kas ap to saistās), ir nevis slimīgi, bet tik normāli, cik normāli vispār var būt. Nenormāli ir negribēt vai gribēt, bet noliegt to. Visi lasām Freidu!

Juri, Tev gan viss tik primitīvā līmenī...
Publicēts: 01.09.09 12:33
 citēt
Luxferre:
Portreti:!

Juri, Tev gan viss tik primitīvā līmenī...

Viss nav tik primitīvi. Vēl jau ir divi vaļi- vēlme pēc atzinības un tieksme pēc varas.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas