forum.gif
Kāpēc Oly īpašnieki dažādos forumos tik izmisīgi cenšas...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāpēc Oly īpašnieki dažādos forumos tik izmisīgi cenšas...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.08.09 17:21 labots
 citēt
tad, kad pa mazu naudu (+/- kamera un gaishs stikls ap 80-100) ar olimpu varees shaadi (iso 3200) out of camera jpg, tad iegaadaashu. pagaidaam apskatu nikon variantus
Publicēts: 31.08.09 17:22
 citēt
Topika autoram- Sliktam dejotājam olas traucē, un pat Canon nepalīdzēs...,
laps fotogrāfs ar jebkuru miskasti uztaisīs labu bildi...
Man ir tikai 5-tais Canon... bet es apskaužu krāsu ziņā citus brendus, silto toņu dēļ..., bet tik daudz ir sagādāts, lai pārietu uz citu brendu, jabūt atkal pulka treknajiem gadiem, un vēl jādabon tevis iespaidots Olists, kurš būtu ar mieru atpirkt manu 20 kg foto somu :)
Publicēts: 31.08.09 17:37
 citēt
Mūsu laikos replikas par rocību fotogrāfijā tomēr vajadzētu prasties atmest kā nelietderīgas vai vismaz tādas, kas uz tēmu tieši neattiecas. Labi nav ne tad, ja gribi, lai tevi sauc par meistaru, bet pašam savu darbarīku īsti nav, ne tad, ja tev ir pilna soma ar lietām, kuras drīzāk domātas citu fotogrāfu (šeit - arī modeļu) iespaidošanai.

Jau izmantots joks, bet vēl joprojām noder:

Lūdzu, aprakstiet dažos teikumos, kas redzams jūsu fotogrāfijās.
Lūdzu, uzzīmējiet pāris zīmējumos, kas lasāms jūsu romānā.
Publicēts: 31.08.09 17:40 labots
 citēt
Annirs:tad, kad pa mazu naudu (+/- kamera un gaishs stikls ap 80-100) ar olimpu varees shaadi (iso 3200) out of camera jpg, tad iegaadaashu. pagaidaam apskatu nikon variantus

Gaidi vakaraa bildi! :)
E3 + OM50mm F1.4

Depth of field
Near limit 49.8 cm
Far limit 50.2 cm
Total 0.38 cm

(un vai tieshaam gribi 500pix bildi)? :D
Publicēts: 31.08.09 17:45
 citēt
Jebkuras automašīnas lielākā problēma ir blīve starp pedāļiem un stūri, tieši tas pats ir visur, arī fotolietās.
Publicēts: 31.08.09 17:48 labots
 citēt
500 pix ir tiirs krops. 50 negribu. gribu ap 100. Total 38cm man ir apmeeram 5x par daudz. piedod. better luck next time

kautkaadaa kameras iegaades briidii mani argumenti par sliktu olimpam bija: mazaaks skatu mekleetaajs (ljoti mazaaks un tumshs) mazaaka matrica, shauraaks dinamiskais diapazons, lielaaki trokshnji augstam iso un 400/500/600 seerijai diezgan neerti turama, kaa arii beediigs seconhand piedaavaajums stikliem. un es galiigi neesmu izlepis - man vajag lai eerti tiek nodroshinaatas minimaalaas funkcijas - varu fotografeet dajebarko. ko arii daru.
Publicēts: 31.08.09 18:07
 citēt
50mm uz olY tak ir tieshi 100mm uz FF :)
Total 0.38cm = 3.8mm (nevis 38cm!) Jeb Tev vajag 0.8mm? Ar kaadu stiklu ta Tu bildee?
Publicēts: 31.08.09 19:11
 citēt
Beidz Waldi , te dažiem ir aizcietējums un līdzēt var tikai tabletes. Runa jau nav par krekliem , bet sirdsapziņām.
Publicēts: 31.08.09 19:47 labots
 citēt

tas dzelteni/zilais izlduudenis augsheejaa kreisajaa stuurii ir zviedru vaartsargs :)
Publicēts: 31.08.09 21:16
 citēt
fočēts ar zieptrauku Oly SP510UZ, i nekāda vaina ;)
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 31.08.09 21:37
 citēt
Neesmu īpaši interesējies, bet kuram brendam vēl ir pieejami šādi objektīvi:
www.olympus.lv...

It sevišķi jau ZUIKO DIGITAL ED 300mm 2.0 (ekviv.)

Un tas nav nekāds sapņu objektīvs, bet kāds labi zināms fotogrāfs tādu lieto. Vajadzības gadījumā varētu viņam paprasīt kādu bildi ievērtēšanai.
Publicēts: 31.08.09 21:43
 citēt
• Pasaulē pirmais 1:2.0 telefoto
objektīvs

^ Šito uzraku linkā pie Top pro.Oly mazliet samelojušies :) ja pirms vārda objektīvs būtu vārds "zoom vai tālummaiņas" tad vēl varētu ticēt.
Publicēts: 31.08.09 22:13
 citēt
waldis:

tas dzelteni/zilais izlduudenis augsheejaa kreisajaa stuurii ir zviedru vaartsargs :)
un taa ir fotograafija?
Publicēts: 01.09.09 02:50
 citēt
Annirs:un taa ir fotograafija?

vai te kaadam interesee fotograafija? man likaas mees draazham pixeljus??? :?
p.s. tiem kas tankaa - tas ir crops no shii te:
Publicēts: 01.09.09 08:18
 citēt
Parasti jau mēdz teikt- ja cilvēks taisnojas, tātad jūtas vainīgs!
Nesaprotu, ko Olimpieši tā satraukušies. Ne sliktais Frīdis, ne arī pārējie taču nesaka, ka Olympus ir slikti aparāti.
Tikai bišku specifiski un dažreiz padārgi, ne tik izplatīti un universāli, kā daži citi brendi, tomēr pārsvarā gana labi un lietojami.
Priekš kam šī "vētra ūdens glāzē"?
Publicēts: 01.09.09 08:45
 citēt
Atkal mūža tēma, sen te nebijis, pamanīju dažas interesantas frāzes.
1. Par maziem sunīšiem (Oly lietotājiem), ka esot tie niknākie – es te ne tikai maziņš, bet drīzāk mazmazītiņš, a parādiet, kur un kad reju vai kožu. Tukšs.
2. Par „lautiņu apmātību ar reklāmu un nespēju adekvāti analizēt” – drosmīgs vispārinājums, to pašu ar dažu piemēru (nav tālu jāmeklē) varu uzrakstīt par jebkuru, kas nepiekrīt MAN, tik gudram.
3. Par ticību („...kameras izvēle ir reliģiozs pasākums...” – lūk tam nepiekrītu nekādi, savu izvēli izdarīju tieši pretēji – noformulēju vajadzības un meklēju tām atbilstošāko grabuli, atradās olīc. Citas vajadzības – atrastos cits, nekāda sakara ar ticību. Paša izvēle – prasības gandrīz polāri pretējas tām, ko te foreļjanka aprakstīja, bet rezultāts tas pats Tātad kaut kāda jēga tomēr ir. (Ilgi nesapratu populārās kanonistu vaimanas par kita pudeļdibeniem, jo pašam olīša dablkit stikliņi gadījās gluži kā īsti, kad dabūju salīdzināt, pielēca).
4. Lunis: „....Oly devīze varētu būt "Knipsē SMUKI!" Piekrītu darbības vārdam, jo pac tikai „knipsēju”, iebilstu pret „smuki” – man iznāk „praktiski” (cilvēkus neaiztieku, pat ne beibes)
5. Vai olīšam daudz trūkumu – protams, varu sarakstīt kaudzi te nepieminētu, bet konkurenti man par reklāmu nemaksā.
Tagad laikam tikšu pieskaitīties pie tiem olimpiešiem, kas satraukušies. Eju dzert tēju.
Publicēts: 01.09.09 09:26
 citēt
waldis:
Annirs:un taa ir fotograafija?

vai te kaadam interesee fotograafija? man likaas mees draazham pixeljus??? :?
p.s. tiem kas tankaa - tas ir crops no shii te:
kuras tieshi vietnjas krops?
Publicēts: 01.09.09 10:16
 citēt
Vairāk attiecināms uz sākumu.

Tādu pašu jautājumu var uzdot kādēļ cilvēki lietoja piemēram erikson mobīlos telefonus?
Vai brauc ar saab?

Pats lietoju OLY un nemaz nejūtos apbižots.
Publicēts: 01.09.09 10:22
 citēt
Mēslu uztaisīt var ar jebkuru aparātu. Iesaku draudzēties ar galvu. Savu. Tas novērš virsmaz dažu labu problēmu.

+ Annirs par konkrēto smērējumu
Publicēts: 01.09.09 10:30
 citēt
armands_z-es braucu ar SAAB,neviens man par to nav pārmetis.Vados pēc principa,cilvēki vienmēr izdara labāko izvēli,kuru tajā brīdī zin.Kāda man starpība kur Oly lietotājs pērk stiklus,kāds viņam skatu meklētājs un citas lietas,man ir svarīgi tas,kas man svarīgi.Un pilnīgi pie kājas ar kādu fotoaparātu uzņemta laba bilde.Strīdi parasti ir starp reliģioziem fanātiem.
Publicēts: 01.09.09 10:37
 citēt
ekoists:armands_z-es braucu ar SAAB,neviens man par to nav pārmetis.Vados pēc principa,cilvēki vienmēr izdara labāko izvēli,kuru tajā brīdī zin.Kāda man starpība kur Oly lietotājs pērk stiklus,kāds viņam skatu meklētājs un citas lietas,man ir svarīgi tas,kas man svarīgi.Un pilnīgi pie kājas ar kādu fotoaparātu uzņemta laba bilde.Strīdi parasti ir starp reliģioziem fanātiem.
par saabiem pievienojos :D
Publicēts: 01.09.09 10:53
 citēt
Kas nu ar cilvēkiem notiek, ka tik neuzmanīgi lasa forumu un steidzās neapdomādami atbildēt?! Vakar jau vienu pazīstamu blogista klonu ar ar krievisku domāšanu, bet tulkotās frāzēs jau nācās kā vienmēr sūtīt pārslasīt.

orks, aizsūtīšu vēlreiz izlasīt 1x , 2x vai vairākas reizes frāzi par sunīšiem maziem , ja tad nebūs skaidrs teksts tad izanalizēsim to! :)
Publicēts: 01.09.09 11:13
 citēt
+ Lunis - par smagumu staipīšanu! Jahtas princips - nekā lieka! Ir SS viens Canon 5D! Nevaru pavilkt...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas