palaidniex:Ja līdz mortizācijas galam nav paredzēta pamatlīdzekļu tarizācija - tad jau var mēģināt tomēr rīkot ūtrupi! Krīze taču... P.S. Un cik ilgi taisās tas viss mortizēties vēl? a?
Kamer bus luznju cena Man ar to vairs mass sakarss taga . Vistrakie gan ir ejosja tehnika piemeram 2x Konverters skaitas joprojam par ~20% dargan neka LV var šo dabut , frņči kā asūtija pa baiso piķi pirktu tā i pat nelietoju ilgu laiku . Vienīgais visi Marki gan bij izcilā cenā par ~25% zemāka cena nekā šie LV vairumniekiem pat bij dabonami Tas pēdējais mans Ds atnāca pa ~1000Ls lētāk nekā Latvijā šo vairumnieki ņema biški virs 3t Ls toreiz.
ekoists:Luni-pārdod par atlikušo vērtību sev,citiem vari arī par mazāku cenu tirgot....peļņas 15% par atlikušo vērtību šā vai tā jāmaksā.
Oi , patreiz es neko nevaru es vel vismaz gadu esmu LIELA ATVALINAJUMA , un visa LIELĀ tehnika "Klusu duss" pie maaamītes paradīzē, ka neka uz mani karajas gandriz 20 t Eur visādās grabažās tā kas bija tik MANEJĀ , tas ieskaitot divus portativos ar Licencetiem PS 3 . Ta kas "Darbos" gar to ar man mass sakars par cik es taka "Lielā atvaļinājumā" , a lūzņi kas atvilknē nu tie no visiem tur samesti , man laikam nobruka tikai 17-35 šleipe ka AF veirs negāja. Vel kadam majas metajas vel viens 17-35 PILNĪG jauns ar nodegušu motoru un 70-200 2,8 tam ar motori nodeguši itka esot , aaa vēl ir viens 28-70 2,8 vecais ar tads pusspragusju motoru Mani sjitais neskars vismaz vel gadu , a velak tad jau redzes ko talak darisim mož vispār teiksim šai smilškastei "Adiós Amigo" ja lidz tam kāds nenoslēgs reķinus ar maniakalajiem taupītājiem un griezējiem un nesāks KAUTKO LABUMĀ LIKT nevis tik žmiegt un žmiegt mazak kad vienigais funktiers gulēt uz krasns un nekustēties NETĒRĒ NEKO NEDARI laime pilnīga Es vispār nesaprotu pareizak sakot SAPROTU ar ko tas beigsies , mums kopš pagajušās ziemas nav bijis NEVIENS VIETĒJAIS pasūtītājs , vissi darbi 100% ir TIKAI no arpuses! Ari viss kas 100% zinu ka VIETEJIE visas ligumu un naudas lietas cik zinu kartotas ARPUSE
Re ku diezgan pilnīgs 7D apskats: www.robgalbraith.com... Pārsteidzoši daudz labu fīču iestrādājuši, kas visticamāk pēc kāda laiciņa pārcelsies uz 1D un 1Ds kamerām. Vienīgi AF sistēmu īpaši nav uzlabojuši - tik pielikuši klāt fīčas. Negrib lai kaut kas tik lēts konkurētu ar 1D sēriju. Vēl ar vien kā darbarīks un 1D tomēr ir labāks un ērtāks pat ja neņem vērā AF.
Bet nu labprāt tādu notestētu. Žēl ka vietējais Canons šādus aparātus nepiedāvā testiem - ieliktu savā blogā aprakstu
Būs neatļautais sitiens - zem jostasvietas! Maļcevs - divas GREMY( atbilstošas ) žurnalistikā - Firma ik pēc diviem gadiem piestāda jaunāko Marku - Pekinas Olimpiādē testājis kaimiņiem - France Press izsniegtos Nikonus - attēls labāk patīkot....