forum.gif
Kā fotogrāfēt PASES BILDES!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kā fotogrāfēt PASES BILDES!!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.09.09 14:02 labots
 citēt
Cik visu laiku mēģinu, tā klientam 70% gadījumu apžilbst acis no gaismām un bildēs sanāk ar acīm ciet. Kādus uzstādījumus jāuzliek (vēlams tieši sony kamerai), lai cilvēkiem acis paliktu vaļā?
Publicēts: 01.09.09 14:03
 citēt
Blici nebliezt ģīmī... ;)
Un izmantot RED EYE apiešanas funkciju... ;)
Publicēts: 01.09.09 15:04 labots
 citēt
Nevajag nekadus sony uzstadijumus, pietiek ar diviem serkocinjiem, ko ieliek starp acu plakstinjiem un pec tam photoshop'a aizklone.
Publicēts: 01.09.09 15:07
 citēt
Taisies kreisās pases taisīt? Tagad tak bildē uz vietas, vai tad ne?:D
Publicēts: 01.09.09 15:07
 citēt
Jābildē ar Nikon/Canon vai vismaz Oly. Citādi uz Sony klientam netīk skatīties un šams ver acis ciet...:)))

(Uz dumu jautājienu duma atbilde)
Publicēts: 01.09.09 15:25
 citēt
nevajag šaut taisni sejā
Publicēts: 01.09.09 15:29
 citēt
Tu ko Friidi, šitā niekoties ar Oly nevar, tikai ja smuks un seksīgs zaķis pasei grib nobildēties drīkst izmantot oly :)
Publicēts: 01.09.09 15:33
 citēt
problēma risināma paceļot kopējo apgaismojuma līmeni 8)
Publicēts: 01.09.09 15:33
 citēt
Fotogrāfē trīs reizes pēc kārtas,gan jau izdosies kāda.Parasti instinktīvi cilvēki piever acis,ne jau no gaismām-tik ātri nenoreaģē cilvēks.
Publicēts: 01.09.09 15:38 labots
 citēt
Vispār PASES bildes tas nav aktuāli:) Pases taga bildē UZ VIETAS un no malas bildes neņem:):) Ja runa nav par kautkādām Krievijas pasem protams. Cilvēkus ar ļot jūtīgām acīm bildē makslīgā vai dabīgā gaismā izmantojot WB korekciju pēc parauga:) Jā vēl kas , krievu laikos mazus bērnus bij aizliegts bildēt ar zibspuldzēm tāpēc BERNU PASES bildēja bez blicēm maksligās gaismās :):)
Publicēts: 01.09.09 15:51
 citēt
Vienkāršākais veids ir pateikt lai pirms bildēšanas aizver acis un kad tu teiksi HOP, tad lai taisa vaļā. Otrreiz nomirkšķināt vienkārši nepagūst. Tādā veidā pat ļoti lielām grupām visiem var dabūt vienlaicīgi acis vaļā.
Publicēts: 01.09.09 15:53
 citēt
Luni,nelaid luni-krievu laikos bērniem pases nebija....
Publicēts: 01.09.09 16:12
 citēt
ekoists:Luni,nelaid luni-krievu laikos bērniem pases nebija....

bērniem nebija pases, bet bērnu foto bija iekš vecāku pases
Publicēts: 01.09.09 16:13 labots
 citēt

Mums Krievu pases bija lidz kuram lidz 93 gadam?:) Apkārt braukāt tauta sāka jau 80 beigās 88-89 gadā jau bariem maica pa visu Austruemeiropu 90 sākumā pat uz Zviedriju jau varēj braukt ar KRIEVU iekšzemes pasi :):) Ka taga atceros pirmo reiz Gotlandē biju ar sarkanu krievu iekšzemes passi:):)

Uggga:

bērniem nebija pases, bet bērnu foto bija iekš vecāku pases

Jā tieši tā :)
Publicēts: 01.09.09 16:15 labots
 citēt
nesen sīko nācās bildēt salonā priekš pases, jo tur bērnus nebildējot! Salona meistars teica, ka viņiem -PID nepatīkot, ka bērni knosās, nevar dabūt bildi :)
Publicēts: 01.09.09 16:17 labots
 citēt
Vispār daudziem Krievu penšiem seviški Latgalē ir 2 pases Krievijas pilsoņa un Latvijas pilsoņa šiem pensijas neapgrieza un skaita arī Krievijā nostrādātos gadus:):)

Atceros kad iznāca šitais stulbums ka "Pasem bildes uz vietas" kautķādi dzeki pat piketu rikoja un sutija protesta vestules:):) Vai tik ne no Amatniecibas kameras tas bija:) Bet tas pases nu ir BRESMĪGAS , bet jebkurā gadijumā taču viņi tās bildes skanē un no "Blankas" :):) Daudzviet cik atceros mazie saloniņi tik uz doķiem vien turējas kā toss nokancelēja ta šie iznīka.
Publicēts: 01.09.09 16:28 labots
 citēt
Nu nez man uz dokumentiem jelkad vislabākā bilde ir uz Autovadīāja apliecības, kas nu būš jāmaina...
A viskriminālākā uz krievijas vīūzu bildēta kaut kur "fotosalonā" uz Čaka ielas... TIk līneālis fonā un nummurs priekšplānā pietrūka...
Publicēts: 01.09.09 17:19
 citēt
ekoists: ...ne jau no gaismām-tik ātri nenoreaģē cilvēks.

nuka!
Lunis:krievu laikos mazus bērnus bij aizliegts bildēt ar zibspuldzēm
fotogrāmatās esmu lasījis, ka mauciet kaut zīdainim sejā. man domāt nepareizi. valdību gan ar blicēm nebildēja - ka nenosprāgst no straujas apgaismojuma maiņas!
Publicēts: 01.09.09 17:33
 citēt
ārzemju pasēm bildēja vienu no vecākiem kopā ar bērnu,Atceros,ka brālim tādu vajadzēja,kad braucām uz Poliju 87.gadā.
Publicēts: 01.09.09 20:14
 citēt
seerkocinji.... seerkocinji buutu tie, kas vareetu paliidzeet notvert mirkli, kad visiem acis valjaa
Publicēts: 01.09.09 21:20
 citēt
naikonam ir baigā štelle,

You set what it does in Custom Function 16. I leave mine on flash exposure lock (Bolt FV Lock), which lets me make flash photos without people blinking. Tap it to fire the flash and set the exposure, and subsequent photos won't need to fire a preflash, which ensures people blink.

www.kenrockwell.com...

www.kenrockwell.com...

tip piespiežot pirms tam izvēlēto kustom pogu notiek preflash, kura brīdi cilvēks/kaķis/suns samirkšķinās un uz to brīdi, kad fočē acis jau ir vaļā :)
Publicēts: 01.09.09 22:02
 citēt
pauliic, paldies par info, bet man vajag priekš sony. :)
Publicēts: 01.09.09 23:02
 citēt
sony aparāti nav paredzēti pasēm...
Publicēts: 01.09.09 23:04
 citēt
a, vispār, paldies par jautru garastāvokli...
Publicēts: 01.09.09 23:06
 citēt
"pases bildes" jau tieši nav nekad problēma uzbildēt, grūtāk ir uzbildēt lai neizskatās pēc pases bildes :D
Publicēts: 02.09.09 09:03
 citēt
nēnu, man jau nebūtu pretenzijas arī pret to, ka acis ir ciet, bet asums ta uzregulēts uz aci, bet tad priekšā pienāk skropstas, un tās jau vairs nav fokusā.
Publicēts: 02.09.09 09:58
 citēt
man jau likās, ka sony nekam neder. es vadībai ieteicu, ka labāk pirkt Casio. Man Casio pulkstenis darbojas teicami. Bet priekšnieks saka, ka viņš vairāk uzticas Sony, jo viņam mājās Sony teļuks un mašīnā sony magnetola. vot esam ieberzušies...

eeelmars, nesapratu jautājumu.
Publicēts: 02.09.09 10:03
 citēt
Labāk met malā to sony, ņem zīmuli un zīmē pasu bildes, vismaz acis būs vaļā vai ciet, kā vēlēsies
Publicēts: 02.09.09 10:05
 citēt
jaXon:man jau likās, ka sony nekam neder. es vadībai ieteicu, ka labāk pirkt Casio. Man Casio pulkstenis darbojas teicami. Bet priekšnieks saka, ka viņš vairāk uzticas Sony, jo viņam mājās Sony teļuks un mašīnā sony magnetola. vot esam ieberzušies...

eeelmars, nesapratu jautājumu.

[url=www.dofmaster.com... šeit un tad sapratīsi...
Publicēts: 02.09.09 15:13
 citēt
eeelmars:Plaidniex, cilvis, kurš kameras brendu izvēlas pēc pulksteņa/televizora nevainojamās darbības pieredzes, nesapratīs par DOF NEKO. Par šo topiku varam vien pasmaidīt. BET es jau cerēju, ka SSā drīz pa lēto tirgosies krrrrrrutākais portetstikls(kura dabā naffff:( ), kam rumpīti piepirkt un šedevrus bliezt. :D

pirka ne jau jūzers, bet jūzera priekšņieks... ;)
Publicēts: 02.09.09 15:13
 citēt
vēl ir variants fotošopā piezīmēt acu zīlītes tām acīm, kas aizvērtas :)
Publicēts: 02.09.09 15:17
 citēt
Beast:vēl ir variants fotošopā piezīmēt acu zīlītes tām acīm, kas aizvērtas :)

Labāk uzzīmēt uz aizvērtiem plakstiņiem... :D
Publicēts: 02.09.09 15:37
 citēt
heh. kāds tiešām noticēja, ka tas par sony un casio ir patiesība, nevis uzjautrināšanās par tēmu: www.fotoblog.lv...

jautri.
Publicēts: 02.09.09 15:46
 citēt
casio ziepiishi strp citu ir pat ljoti labi ;-p;-)
Publicēts: 02.09.09 15:58 labots
 citēt
jaXon:heh. kāds tiešām noticēja, ka tas par sony un casio ir patiesība, nevis uzjautrināšanās par tēmu: www.fotoblog.lv...

jautri.

Dafai jautrīti, parādi savas veiksmīgās kopbildes... ;)
Ja Tev šķiet, ka tas ir tik īzī-pīzī, tad domāju rezultāts ar tāds pats - ņe riba, ņe mjaso... :D
Publicēts: 02.09.09 16:27
 citēt
nerādīšu :P
Publicēts: 02.09.09 18:33
 citēt
Tādus tekstus bīdīt ... tas ir kaut kāds spams?
Publicēts: 04.09.09 07:13
 citēt
eeelmars:
jaXon:nerādīšu :P

Netērējies, Tavi teksti un galerija runā visizteiksmīgāk.

Un ko tad mana galerija Tev saka? :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas