Cik visu laiku mēģinu, tā klientam 70% gadījumu apžilbst acis no gaismām un bildēs sanāk ar acīm ciet. Kādus uzstādījumus jāuzliek (vēlams tieši sony kamerai), lai cilvēkiem acis paliktu vaļā?
Vispār PASES bildes tas nav aktuāli Pases taga bildē UZ VIETAS un no malas bildes neņem Ja runa nav par kautkādām Krievijas pasem protams. Cilvēkus ar ļot jūtīgām acīm bildē makslīgā vai dabīgā gaismā izmantojot WB korekciju pēc parauga Jā vēl kas , krievu laikos mazus bērnus bij aizliegts bildēt ar zibspuldzēm tāpēc BERNU PASES bildēja bez blicēm maksligās gaismās
Vienkāršākais veids ir pateikt lai pirms bildēšanas aizver acis un kad tu teiksi HOP, tad lai taisa vaļā. Otrreiz nomirkšķināt vienkārši nepagūst. Tādā veidā pat ļoti lielām grupām visiem var dabūt vienlaicīgi acis vaļā.
ekoists:Luni,nelaid luni-krievu laikos bērniem pases nebija....
Mums Krievu pases bija lidz kuram lidz 93 gadam? Apkārt braukāt tauta sāka jau 80 beigās 88-89 gadā jau bariem maica pa visu Austruemeiropu 90 sākumā pat uz Zviedriju jau varēj braukt ar KRIEVU iekšzemes pasi Ka taga atceros pirmo reiz Gotlandē biju ar sarkanu krievu iekšzemes passi
Uggga:
ekoists:Luni,nelaid luni-krievu laikos bērniem pases nebija....
bērniem nebija pases, bet bērnu foto bija iekš vecāku pases
nesen sīko nācās bildēt salonā priekš pases, jo tur bērnus nebildējot! Salona meistars teica, ka viņiem -PID nepatīkot, ka bērni knosās, nevar dabūt bildi
Vispār daudziem Krievu penšiem seviški Latgalē ir 2 pases Krievijas pilsoņa un Latvijas pilsoņa šiem pensijas neapgrieza un skaita arī Krievijā nostrādātos gadus
Atceros kad iznāca šitais stulbums ka "Pasem bildes uz vietas" kautķādi dzeki pat piketu rikoja un sutija protesta vestules Vai tik ne no Amatniecibas kameras tas bija Bet tas pases nu ir BRESMĪGAS , bet jebkurā gadijumā taču viņi tās bildes skanē un no "Blankas" Daudzviet cik atceros mazie saloniņi tik uz doķiem vien turējas kā toss nokancelēja ta šie iznīka.
Nu nez man uz dokumentiem jelkad vislabākā bilde ir uz Autovadīāja apliecības, kas nu būš jāmaina... A viskriminālākā uz krievijas vīūzu bildēta kaut kur "fotosalonā" uz Čaka ielas... TIk līneālis fonā un nummurs priekšplānā pietrūka...
ekoists: ...ne jau no gaismām-tik ātri nenoreaģē cilvēks.
nuka!
Lunis:krievu laikos mazus bērnus bij aizliegts bildēt ar zibspuldzēm
fotogrāmatās esmu lasījis, ka mauciet kaut zīdainim sejā. man domāt nepareizi. valdību gan ar blicēm nebildēja - ka nenosprāgst no straujas apgaismojuma maiņas!
You set what it does in Custom Function 16. I leave mine on flash exposure lock (Bolt FV Lock), which lets me make flash photos without people blinking. Tap it to fire the flash and set the exposure, and subsequent photos won't need to fire a preflash, which ensures people blink.
nēnu, man jau nebūtu pretenzijas arī pret to, ka acis ir ciet, bet asums ta uzregulēts uz aci, bet tad priekšā pienāk skropstas, un tās jau vairs nav fokusā.
man jau likās, ka sony nekam neder. es vadībai ieteicu, ka labāk pirkt Casio. Man Casio pulkstenis darbojas teicami. Bet priekšnieks saka, ka viņš vairāk uzticas Sony, jo viņam mājās Sony teļuks un mašīnā sony magnetola. vot esam ieberzušies...
jaXon:man jau likās, ka sony nekam neder. es vadībai ieteicu, ka labāk pirkt Casio. Man Casio pulkstenis darbojas teicami. Bet priekšnieks saka, ka viņš vairāk uzticas Sony, jo viņam mājās Sony teļuks un mašīnā sony magnetola. vot esam ieberzušies...
eeelmars:Plaidniex, cilvis, kurš kameras brendu izvēlas pēc pulksteņa/televizora nevainojamās darbības pieredzes, nesapratīs par DOF NEKO. Par šo topiku varam vien pasmaidīt. BET es jau cerēju, ka SSā drīz pa lēto tirgosies krrrrrrutākais portetstikls(kura dabā naffff ), kam rumpīti piepirkt un šedevrus bliezt.