Bļin, būtu lieks piķis, par 250 (vai 275) paņemtu 200to bez domāšanas. Afigenna laba kamera (manuprāt labāka par 300to). Čaļi, kam vajag bodiju, šī ir iespēja!
REZ:
Man uz D2Xs viņš likās pilnīgs sūds salīdzinājumā ar Nikona 70-200
Pārdevu to fotobloga lietotājam ox3r, viņam, ja nemaldos, uz D200 viss bija baigi forši ... tā kā HVZ
nu ja... bet ir jau ar 3x cenas atshkjiriiba.....
nu teikšu tā, man ir pilnīgs sigmas 70-210 tumšais sūda objektīvs pa 15Ls ... ja man jāpielīdzinia tas Sigmas 70-200 tad es viņam dotu cenu 150Ls ... apmēram tā ... salīdzinājumā ar Nikona 70-200, Nikona ir x10 labāks, bet nav taču x10 dārgāks (bet tas attiecas tikai uz manu fočiku, varbūt viņiem vnk nepasēja, es katrai bildei, naturāli katrai biju spiests regulēt leveļus, bet tad uzrez zāle kļuva zaļāka un visi šitie gļuki... ar 15 latīgo objektīvu ir tas pats, bet par to naudu varu pieciest ...
Tiem, kas taisās viņu pirkt, ieteiktu uzlikt uz fočika un pakrūķit zoomu, kad aparāts ir vērsts vertikālā stāvoklī uz augšu un pēc tam uz leju, ja zooma riņkis abos stāvokļos griežas spēka ziņā vienādi, tad var ņemt ...
tas ir canon, bet kauka parak liela cenu atsiriba bet turpat nikon pa tadu pāšu cenu, tatad objektiva vertiba varētu būt kadi 50 lidz 60 ls protams, ja mēs kļudamies un neostora nemaz pa tādu cenu dabūt nevar
zini taskan - tas tak normaali - ja pasham interese tad nogonjiit cenu visiem iespeejamajiem veidiem. esmu redzeejis kaa shaados gadiijumos lokaas viiri kaa ozoli.... vot savajadzeesies Tev naudinju un atdosies pa 250...
Es ar to Sigmu 70-200mm labprāt paņemtu, ja kāds nopirktu no manis šos Nikon objektīvus: Nikon 50mm F/1.8 pa 65Ls; Nikon 70-300mm f/4-5.6D ED AF pa 90Ls; Nikon 70-210mm f/4-5.6D AF pa 110Ls.