forum.gif
fotoplenērs šo 5dien :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / fotoplenērs šo 5dien :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.09.09 01:01 labots
 citēt
draaugos vai erfoto varbut ko ielikshu. Ja pareizi atminos no m/b filmas vairak par 1/3 bij skatami kadri.
Publicēts: 10.09.09 09:22
 citēt
Vakar vakarā nosūtīju bildes Elīnai, kā norunāts, 1024 pix pa garo malu. Kad būs laiks, ielikšu šeit reportāžu ar dalībnieku bildēm.
Publicēts: 11.09.09 19:18
 citēt
Pievienoju savus darbiņus reportam. Skatīt šeit: www.fotoblog.lv...
Šis bija tāds foršais eksperiments, jo tādā stilā praktiski neko neesmu veidojis. Bet kādreiz jāpamēģina. Tagad labprāt redzētu arī citu darbiņus, piemēram, ERA, Gunde, Romis un pārējie ... :)
Publicēts: 13.09.09 16:15
 citēt
Labi, labi, pierunājāt :P Tikko ieliku savu reportu www.fotoblog.lv...
Dažas no tur redzamajām bildēm sūtīju, dažas ne... :)

Linkman :) un kad es tikšu pie TĀS bildes? ;)
Publicēts: 13.09.09 16:23
 citēt
Pie TĀM bildēm ... tiksi tad, kad es uztaisīšu ... bet kad tas būs ... mhmm ... es Tev neko negribu sasolīt ... jo apstrādei man ir tik daudz paredzētas, ka nespēju izvēlēties, optimizēties, iedvesmoties ... ja Tu palīdzētu laiku piebremzēt, tad varētu pat rīt uztaisīt ... :)
Publicēts: 13.09.09 16:38
 citēt
Eh, ja tas būtu manos spēkos... :P Cerams, līdz gada beigām pie TĀM bildēm tikšu :D
Publicēts: 13.09.09 17:19
 citēt
ERA:Eh, ja tas būtu manos spēkos... :P Cerams, līdz gada beigām pie TĀM bildēm tikšu :D
... Labi, labi - līdz Jaungadam noteikti būs ... ;):D ... Cik smuks Tev profila foto ... par to man prieks .. sapratu, tas ir iedvesmai ... viltniece... ;):D
Publicēts: 13.09.09 17:38
 citēt
Linkman :) Vispār jau tas nebija domāts kā mājiens :D Man vienkārši sāk aptrūkties profilbildes... ;)
Publicēts: 13.09.09 18:49 labots
 citēt
ERA: ... Man vienkārši sāk aptrūkties profilbildes... ;)

Ir viena forša bildīte profilam no Gaismas pils pasākuma. Ja es uztaisītu, nosūtītu Tev, bet Tu nemaz neieliec ...:( ... Tu nemaz nevari iedomāties, cik tas ir smags trieciens un kādi negaisa mākoņi paŗ mani galvu savelkās, ne sliktāki kā manās bildēs ... Bet ja Tu vismaz kādu nedēļu bildi profilētu blogā, tad man būtu vismaz kāds mazs prieciņš un spīdētu saulīte ... ;) ... Ko teiksi, viltniece bez mājieniem ... ;):D
Publicēts: 13.09.09 19:13
 citēt
ehh... ieliku ka es savu skatījumu arī.Nesist smagi.
Publicēts: 14.09.09 00:16
 citēt
Linkman :) Zini, Tu tomēr esi dikti mīļš :) Bildi saņēmu, tūlīt ielikšu profilā gan te, gan draugos ;) Dubults neplīst un mazais prieciņš varbūt divkāršosies ;) :D

Shvaboc - a ar ko drīkst sist? :)
Publicēts: 14.09.09 00:37
 citēt
atļauju spilvenus un atvērtus krūšturus :D
Publicēts: 14.09.09 00:41
 citēt
Shvaboc - uzmanies, spilveni mēdz būt arī ļoti smagi :D
Publicēts: 14.09.09 00:41
 citēt
[aizņemās kasku no fonZeppelin]
Publicēts: 14.09.09 09:08
 citēt
apņirdzos no pirmspēdējā Mārtiņa komentāra. Tādus sitienus es gribētu redzēt :D :D

bet ja par lietu runāt, tad labas bildes jums tur sanākušas. Vienīgi skatos, ka bijāt uzkāpuši vairākus stāvus uz augšu, tur tak liels augstums, bail var palikt. Man tā nepatīk kāpelēt.
Publicēts: 14.09.09 13:26 labots
 citēt
Andreass:apņirdzos no pirmspēdējā Mārtiņa komentāra. Tādus sitienus es gribētu redzēt :D :D

Tādus sitienus es arī gribētu redzēt - vispirms ar spilvenu pa galvu un tad ar atvērtu krūšturi pa vaigiem ... ;) ... tas varētu būt sāpīgi, bet arī izskatīgi, ja nākošā dienā pāri vaigiem zilidzeltenas švīkas ... ;)
Publicēts: 14.09.09 13:46
 citēt
vot arī ideja kādai sesijai...
Publicēts: 16.09.09 10:51
 citēt
Labāk ar padomjlaika zeķturi! :D :D :D Zila acs garantētā! ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas