Pievienoju savus darbiņus reportam. Skatīt šeit: www.fotoblog.lv... Šis bija tāds foršais eksperiments, jo tādā stilā praktiski neko neesmu veidojis. Bet kādreiz jāpamēģina. Tagad labprāt redzētu arī citu darbiņus, piemēram, ERA, Gunde, Romis un pārējie ...
Pie TĀM bildēm ... tiksi tad, kad es uztaisīšu ... bet kad tas būs ... mhmm ... es Tev neko negribu sasolīt ... jo apstrādei man ir tik daudz paredzētas, ka nespēju izvēlēties, optimizēties, iedvesmoties ... ja Tu palīdzētu laiku piebremzēt, tad varētu pat rīt uztaisīt ...
ERA: ... Man vienkārši sāk aptrūkties profilbildes...
Ir viena forša bildīte profilam no Gaismas pils pasākuma. Ja es uztaisītu, nosūtītu Tev, bet Tu nemaz neieliec ... ... Tu nemaz nevari iedomāties, cik tas ir smags trieciens un kādi negaisa mākoņi paŗ mani galvu savelkās, ne sliktāki kā manās bildēs ... Bet ja Tu vismaz kādu nedēļu bildi profilētu blogā, tad man būtu vismaz kāds mazs prieciņš un spīdētu saulīte ... ... Ko teiksi, viltniece bez mājieniem ...
apņirdzos no pirmspēdējā Mārtiņa komentāra. Tādus sitienus es gribētu redzēt
bet ja par lietu runāt, tad labas bildes jums tur sanākušas. Vienīgi skatos, ka bijāt uzkāpuši vairākus stāvus uz augšu, tur tak liels augstums, bail var palikt. Man tā nepatīk kāpelēt.
Andreass:apņirdzos no pirmspēdējā Mārtiņa komentāra. Tādus sitienus es gribētu redzēt
Tādus sitienus es arī gribētu redzēt - vispirms ar spilvenu pa galvu un tad ar atvērtu krūšturi pa vaigiem ... ... tas varētu būt sāpīgi, bet arī izskatīgi, ja nākošā dienā pāri vaigiem zilidzeltenas švīkas ...