forum.gif
Tamrons 17-50 vibrē!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Tamrons 17-50 vibrē!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.09.09 12:55
 citēt
Tamrons būšot vēl ņiprāks :)

www.dpreview.com...
Publicēts: 02.09.09 15:51
 citēt
Kur tad sigmai ir tāds stikls?
Publicēts: 02.09.09 18:22
 citēt
Tad jau es ar esmu pikseļdrāzējs, jo tīk man tie konstantie F visā diapazonā! :(
Publicēts: 02.09.09 18:28
 citēt
eeelmars:Sorrrrī tik visā garumā nav pikseļdrāzējiem tīkamais f2,8 :) 18-50mm F2.8-4.5 DC OS HSM [url=http://www.sigmaphoto.com/lenses/lenses_all_details.asp?id=3359&navigator=6

tu]http://www.sigmaphoto.com/lenses/lenses_all_details.asp?id=3359&navigator=6
tu[/url] jau runā tā itkā gaišs objektīvs būtu mīnuss :D
Publicēts: 02.09.09 18:39
 citēt
Gaišie objektīvi ir mīnus un vēl trakāk, ja Sigmas gadījumā uz objektīva korpusa ir nesaprotami burtiņi EX. :(
Publicēts: 02.09.09 18:50
 citēt
vienreiz , skaidrības labad, vajadzētu uzrakstīt pikseļdrāzēja pazīmes, lai vieglāk kvalificētos attiecīgajā kategorijā, bet baidos, ka tieksme pēc gaišajiem objektīviem varētu nebūt pazīmju sarakstā
Publicēts: 05.09.09 18:20 labots
 citēt
Vot arī neiebraucu kāds sakars ar 2.8 visā garumā ar pikseļu drāšanu?

p.s. Nu par pikseļu drāzējiem varētu varbūt nosaukt 12+ Mp crop matricu īpašniekus...fulframe matricas uz 12mp līdz tam gan nepavelk...:D
Publicēts: 05.09.09 21:49
 citēt
es gan domāju, ka pikseļdrāzēji ir tie, kas neskatās bildi kopskatā, bet pēta katru tās sīkāko daļu (pikseli), meklē trokšņus utt
Publicēts: 05.09.09 23:12 labots
 citēt
Ja vadās no Pauliic teorijas, tad gaišo objektīvu cienītāji tomēr varētu būt arī pieskaitāmi pikseļdrāzējiem! Kaut vai pēc principa: tumšāks objektīvs, lielāks ISO skaitlis, lielāki trokšņi- tātad jāmeklē gaišāks objektīvs, ja grib mazākus trokšņus= esi pikseļdrāzējs! :(
Ja es gribu kaut mazliet kvalitāti saturiski labai bildei, tātad arī esmu pikseļdrāzējs! :(
Ak jā, piemirsu, ka tagad, lai būtu "lielāks" mākslinieks, pat ir jāuzliek bildei troksnis.

P.s. Nekā personīga pret Pauliic, it sevišķi ņemot vērā, ka viņa bildēs pamaz trokšņu. ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):