Pārdevu savu 400D, bija doma pirkt 40D, bet par nelaimi Latvijā viņu vairs nav, jo ir noņemti no ražošanas. Tāpēc tagad jāmeklē kāda alternatīva, un ir doma varbūt piemest naudiņu un paņemt 50D.
Vai kāds var padalīties pieredzē darbā ar Canon EOS 50D?
O, sākās , vecu aizgājēju sāk ar jaunu salīdzināt... bet nekaas, tādi ieraksti te būs vēl, konkrētu neko nesaņemsi Ielien te un paskati pats www.dpreview.com...
Haiduks, tu gribi teikt, ka 50D ir labaks? Un ar ko tieshi? Vairak pikselju un ekrans krutaks?? Paskaties uz pixel density un salidzini DR abiem aparatiem pie ISO 100:
tieshi visu sho iemeslu deelj nupat iegaadaaju d80, kas pie iso 100 (99% mans laucinsh) neatpaliek un d90, kursh savukaart shajaa saliidzinaajumaa pat nedaudz paarspeej d300 peec dpreview. tas saucas value for money. mazaaku ekraanu es kaut kaa piecietiishu
Man ir 50D un esmu apmierināts. Noderīga fīča izrādās ir AF microadjustment, ar atmiņu konkrētiem stikliem. Rezultāts - asākas bildes. Mīnuss šim aparātam - tizls WB, nākas pieregulēt ar roku.
sasar:Haiduks, tu gribi teikt, ka 50D ir labaks? Un ar ko tieshi? Vairak pikselju un ekrans krutaks?? Paskaties uz pixel density un salidzini DR abiem aparatiem pie ISO 100:
Romis:Man ir 50D un esmu apmierināts. Noderīga fīča izrādās ir AF microadjustment, ar atmiņu konkrētiem stikliem. Rezultāts - asākas bildes. Mīnuss šim aparātam - tizls WB, nākas pieregulēt ar roku.